The 2Night Show: Η μεγάλη έκπληξη στον Αρναούτογλου, τα γενέθλια και οι καλεσμένοι που θα "χτυπήσουν" κόκκινο στην τηλεθέαση!

Τι θα δούμε απόψε;

The 2Night Show: Η μεγάλη έκπληξη στον Αρναούτογλου, τα γενέθλια και οι καλεσμένοι που θα

Γενέθλια έχει απόψε ο Γρηγόρης Αρανούτογλου και το πλατό θα μετατραπεί σε ένα τεράστιο πάρτι!

Απόψε Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου στις 22:45 στον ΑΝΤ1, ο παρουσιαστής θα έρθει αντιμέτωπος με μια τεράστια έκπληξη. Τι του έχουν ετοιμάσει οι "Μύγες"; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Μαριάννα Τουμασάτου: "Η πείρα δεν δανείζεται ούτε στο παιδί σου!" - Η εξομολόγηση για την κόρη της!


Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης καλωσορίζει στην εκπομπή τον Γιάννη Πάριο. Ο αγαπημένος τραγουδιστής, σε μια σπάνια και αποκλειστική συνέντευξη, παρουσιάζει στον Γρηγόρη το ντουέτο «Έχω Εσένα», με το γιο του Χάρη Βαρθακούρη, που συμπεριλαμβάνεται στο νέο του δίσκο, ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα από τη MINOS EMI.

Δείτε ακόμη: Αθηνά Οικονομάκου: "Μην ενοχλείται"! - Το μήνυμα της ηθοποιού από τη Ρώμη! Τι συνέβη;

Μιλάει για τη ζωή και την καριέρα του και εξομολογείται σε ποιον θα ζητούσε συγγνώμη, αν του δινόταν η ευκαιρία.

Δείτε ακόμη: Survivor 3: Ανατροπές και ονόματα - κόλαση! Οι καυτοί αγρότες, οι 90.000 υποψήφιοι παίκτες που θα φέρουν τα πάνω κάτω και η Μπάγια Αντωνοπούλου!

Στο πλατό όμως μπαίνει και ο ηθοποιός Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Εμφανίζεται στο στούντιο της εκπομπής ως «Αγκάθα», από το μιούζικαλ «Ματίλντα» στο οποίο πρωταγωνιστεί. Σε έναν απολαυστικό διάλογο, ο θεατρικός ρόλος μεταφέρεται στην τηλεοπτική εκπομπή με πολλά άλλα καυστικά σχόλια.

Δείτε ακόμη: Νάσος Παπαργυρόπουλος: Με δική του εκπομπή ο πρώην παίκτης του Nomads; Τι αποκάλυψε; (βίντεο)

Καλεσμένη του Γρηγόρη και η ηθοποιός Μαρία Κορινθίου. H Μαρία Κορινθίου μιλάει για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε, πριν από λίγες μέρες έξω από το σπίτι της και αποκαλύπτει στον Γρηγόρη, τις απειλές που έχει δεχτεί τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της Γιάννης Αϊβάζης. Θα μιλήσει για την παράσταση «Η Νεράιδα Και Το Παληκάρι» στην οποία πρωταγωνιστεί και θα αποκαλύψει αν τελικά πήρε τη σωστή απόφαση να βάψει ξανθά τα μαλλιά της!