Ελένη Τσολάκη: Κόπηκε η εκπομπή της; Τι συνέβη και δεν προβλήθηκε σήμερα το "Τι λέει";

Τι συνέβη;

Ελένη Τσολάκη: Κόπηκε η εκπομπή της; Τι συνέβη και δεν προβλήθηκε σήμερα το

Η εκπομπή "Τι λέει" της Ελένης Τσολάκη προβάλλεται μετά την Ελένη Μενεγάκη κάθε μέρα στις 15.00 ακριβώς το μεσημέρι.

Όμως σήμερα, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές, που όσο και να περίμεναν τελικά η εκπομπή δεν προβλήθηκε! Διαβάστε παρακάτω....

Δείτε ακόμη: Ανανιάδης - Γαζή: Αδιανόητος πόλεμος πάνω από το βρέφος! - "Υπάρχουν ηχητικές απειλές του Άνθιμου προς εμένα και..." (βίντεο)

Αρκετοί ανησύχησαν πως ίσως η εκπομπή "κόπηκε"! Η αλήθεια είναι πως η εκπομπή όχι μόνο δεν "κόπηκε" αλλά θα συνεχιστεί κανονικά και θα ενισχυθεί και με ακόμα δυο άτομα στο πάνελ.

Δείτε ακόμη: Άση Μπήλιου: "Με έδωσαν 3 ημερών..." - Η αστρολόγος μιλάει για πρώτη φορά για τους βιολογικούς της γονείς!

Ο λόγος που δεν προβλήθηκε σήμερα το επεισόδιο είναι πως η παρουσιάστρια, Ελένη Τσολάκη βρίσκεται σε διακοπές, ξεκουράζεται και θα γυρίσει στις 7 Ιανουαρίου.

Δείτε ακόμη: Power of Love 2: Η ημίγυμνη χορεύτρια των σκυλάδικων και η κουμπάρα του Παντελίδη! - Το who is who των δυο εντυπωσιακών παικτριών! (βίντεο)

Την αποκάλυψη έχει κάνει η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μέσω μιας φωτογραφίας.

"Καλωσορισες 2019!!!Θα περιμενουμε απο εσενα οτι εχεις να μας φερεις!Τα καλα κ τα ασχημα,τα ευκολα κ τα δυσκολα,τα γλυκα κ τα πικρα.Ολα!Με τη πιστη πως θα εχουμε το πιο σημαντικο κ πολυτιμο αγαθο κ αυτο ειναι που ευχομαι για ολο το κοσμο!!Υγεια!!Να εχουμε ολοι την υγεια μας κ ολα τα αλλα θα τα καταφερουμε με τον ενα η τον αλλο τροπο!!Θα περασουν,θα ξεχαστουν,θα διορθωθουν...αρκει να ειμαστε καλα εμεις κ να εχουμε χαρα!!Γιατι η χαρα σε κανει να βλεπεις ολο το κοσμο με αλλα ματια,πιο φωτεινα,πιο μεγαλα,πιο γελαστα!!
Καλωσορισες λοιπον 2019!!Ετοιμη να ζησω τα παντα,το καθε λεπτο κ τη καθε ξεχωριστη σου μερα!!
Καλη μας χρονια αγαπημενοι μου!!??✨????✨Κατι μου λεει πως θα ειναι μια πολυ ωραια χρονια»!
Και φυσικά πόσταρε σήμερα φωτογραφία με την ομάδα της εκπομπής της «Τι λέει;» και έγραψε: «Όλα αυτα τα υπεροχα πλασματα,τα συναντησα φετος στο @tileei_alphatv κ χαιρομαι πολυ γι αυτο!!Κοψαμε βασιλοπιτα Θεσσαλονικιωτικη κ εχω χαρα!!Το γουρικο φλουρι ηρθε στα χερακια μου!!Υγεια κ τυχη για ολους μας!!Ραντεβου στις 7 Γεναρη!! #tileei #happy #smile #team #2019 #newyear #dreams #dreamon" έγραψε στη λεζάντα!

Δείτε τη φωτογραφία: