Βόμβα από τον ΣΚΑΙ! Ποιο πρόγραμμα κόβεται από το κανάλι;

Έσκασε τώρα!

Βόμβα από τον ΣΚΑΙ! Ποιο πρόγραμμα κόβεται από το κανάλι;

Πρόωρο τέλος για την εκπομπή «Survivor Πανόραμα» η οποία “κόβεται” από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ!

Από τη μία οι πολύ χαμηλές επιδόσεις της στον πίνακα τηλεθέασης και από την άλλη η αποτυχία του φετινού «Survivor 3» οδήγησαν το κανάλι του Φαλήρου στην απόφαση διακοπής του. Διαβάστε παρακάτω....

Στην θέση της θα προβάλλεται τουρκική σειρά ενώ η Μπάγια Αντωνοπούλου προς το παρόν συνεχίζει τη συνεργασία της με το κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Ωστόσο, το ΣΚΑΪ διακόπτει οριστικά την συνεργασία με τους συμπαρουσιαστές της, Βαγγέλη Χαρισόπουλο και Λάουρα Νάργες.

Ακόμη δεν είναι σαφές το που θα αξιοποιηθεί η Μπάγια Αντωνοπούλου καθώς η χαμηλή τηλεθέαση έχει προκαλέσει ντόμινο αρνητικών εξελίξεων για τον ΣΚΑΪ ο οποίος πλέον σε μειονεκτική θέση βλέπει να χάνει την κούρσα της φετινής σεζόν στον πίνακα τηλεθέασης.

Αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr αναφέρουν πως η εκπομπή θα κοπεί ή αυτή, ή την επόμενη Παρασκευή!

ΣΚΑΙ: Στα «κάγκελα» για την Μπάγια Αντωνοπούλου!

Μωρέ το φυσάνε και δεν κρυώνει!

Οι σφαλιάρες για το "Survivor πανόραμα" και την Μπάγια Αντωνοπούλου είναι στερεοφωνικές και επαναλαμβανόμενες!

Δεν υπάρχει περίπτωση αυτό το πρόγραμμα να πάρει τα πάνω του, που να γυρίσει ο κόσμος ανάποδα το μόνο που μπορεί να το σώσει είναι οι αλλαγές που ενδεχομένως μπορεί να γίνουν στο Survivor. Σας γράψαμε σχετικά στο Vandas blog στο Youweekly.gr!

Κάτι που αν γίνει, οι αλλαγές δηλαδή στο Survivor, μπορεί να αρχίσει να δίνει και νούμερα στην Μπάγια Αντωνοπούλου...

Εδώ δε μιλάμε απλά για μία αποτυχία ενός προγράμματος, μιλάμε για μία ολοκληρωτική καταστροφή! Μιλάμε για τέτοια νούμερα τηλεθέασης, που το κανάλι είχε να τα δει πάνω από πέντε χρόνια. Από την εποχή που ο Σκάι ήταν κανάλι μόνο ειδήσεων.

Για να καταλάβετε εχθές το «Survivor πανόραμα» έκανε 5,0% στο δυναμικό κοινό ,ενώ ο ανταγωνισμός του ο «Τροχός της τύχης» έκανε 15,7% και το «γυναίκα χωρίς όνομα» 20,5%. Το μόνο χειρότερο πρόγραμμα από το "Survivor πανόραμα", ήταν η μυθοπλασία του Open το «Eλεύθερη σχέση» που έκανε 4,3%.