Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε τις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς!

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε τις ραγδαίες εξελίξεις της σειράς!

Καλεσμένος στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» αποκάλυψε τις ραγδαίες εξελίξεις που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια. Διαβάστε παρακάτω...

Ο γοητευτικός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1.

«Με την Μαρίνα έχουμε χωρίσει πάρα πολλές φορές… Μεγάλος έρωτας, υπάρχει μία αλήθεια στην σχέση μας, όπου δεν μπορούμε να βγάλουμε άκρη. Στα επόμενα επεισόδια, δεν ξέρω τι θα συμβεί... Τώρα αυτό δεν ξέρω αν πρέπει να το πω... Το μόνο που μου είπαν είναι ότι θα έχω μία περίοδο που ο Μιχάλης, θα καταστραφεί μετά την Μαρίνα» είπε χαρακτηριστικά για τον ρόλο του «Μιχάλη», ανέφερε ο Θανάσης Πατριαρχέας.

Τι θα δούμε όμως στο σημερινό επεισόδιο;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μαρίνα συνεχίζει να κινείται μυστικά από όλους για να μάθει τις πληροφορίες που χρειάζεται!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Σούπερ αποκλειστικό! «Το παιδί σου είναι ζωντανό» Σοκαρισμένος ο Φώτης...

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24! Διαβάστε παρακάτω...

*Aπό την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το TVΣίριαλ

Η Μάρθα ζει μια πραγματική κόλαση. Είναι η μόνη που γνωρίζει ότι ο Φώτης δεν είναι μόνος στον κόσμο και ότι το παιδί του, που ποτέ δεν είδε, είναι στη ζωή. Οσο κι αν αυτό την πονάει, γιατί θα χάσει την κόρη της, τελικά θα του πει τη μεγάλη αλήθεια.

undefined

Ο Φώτης είναι ένας άνθρωπος που ζει με τους δαίμονές του. Εχει κάνει πολλά λάθη στη ζωή του και σίγουρα το παρελθόν του δείχνει έναν άνθρωπο που έχει πολλά σκοτεινά σημεία. Ομως η αναζήτηση της κόρης τής Μαρίνας και η γνωριμία του με τη Μάρθα έχουν δώσει ένα άλλο νόημα στη ζωή του. Εχει βρει κατά έναν τρόπο μια οικογένεια, ανθρώπους να τον νοιάζονται και αυτό τον κάνει να νιώθει ωραία. Η σχέση του με τη Μάρθα περνάει σκαμπανεβάσματα, ειδικά μετά την αποκάλυψη ότι ήξερε εδώ και καιρό τα πραγματικά ονόματα των θετών γονιών της Ελπίδας και δεν τα είχε δώσει στη Μαρίνα.

Η Μάρθα θα του θυμώσει πολύ γι’ αυτό και δεν είναι κάτι που θα του το συγχωρήσει εύκολα. Ομως οι δυο τους θα έρθουν και πάλι κοντά και η φιλική τους σχέση θα προχωρήσει. Ο ένας θα βρει στον άλλον την τρυφερή αγκαλιά που ζητούσε. Ωστόσο η Μάρθα νιώθει τύψεις για το μεγάλο μυστικό που ξέρει. Οτι η Μαρίνα είναι κόρη δική του και της Κάτιας.

undefined

Μετά την απώλεια της κόρης της, η γυναίκα έχει βάλει στην καρδιά της τη Μαρίνα. Είναι η κόρη της. Στην ψυχή της έχει πάρει πλήρως τη θέση της Νάντιας. Γι’ αυτό και δεν θέλει με κανέναν τρόπο να την αποχωριστεί. Η στάση της Κάτιας και όλα όσα έχει κάνει μέχρι τώρα, της απαλύνουν τις τύψεις που έχει με αυτό το μεγάλο μυστικό. Θεωρεί ότι η Μαρίνα δεν της αξίζει να είναι κόρη της κι ας τη γέννησε. Ο Φώτης όμως είναι άδικο να μη μάθει. Αν όμως μιλήσει σε εκείνον, ο ασκός του Αιόλου θα ανοίξει. Δεν θα υπάρχει γυρισμός. Η σκέψη και μόνο την κάνει να υποφέρει. Οσο της το επιτρέπουν οι συνθήκες, εκείνη θα κρατήσει το στόμα της κλειστό. Ομως κάποια στιγμή θα αναγκαστεί να πει αυτό που μόνο εκείνη ξέρει. Οσο οδυνηρό κι αν είναι. Κι επειδή είναι μια γυναίκα που έχει το αίσθημα του δικαίου θα κάνει αυτό που πρέπει κι ας την πονάει. «Φώτη, πρέπει να σου πω κάτι πολύ σημαντικό. Η κόρη σου ζει», του λέει. «Τι εννοείς; Τι είναι αυτά που λες;», τη ρωτάει εκείνος σοκαρισμένος. «Η κόρη σου είναι η Μαρίνα», του ομολογεί η Μάρθα. Ο Φώτης μένει εμβρόντητος. Είναι πραγματικά συγκλονισμένος.

Δείτε περισσότερα νέα για τα αγαπημένα σας προγράμματα!