ΣΚΑΙ: Κίνηση ματ στο κανάλι! Το project που θα φέρει τα πάνω κάτω μετά το Survivor!

Θα σαρώσει σε τηλεθέαση!

ΣΚΑΙ: Κίνηση ματ στο κανάλι! Το project που θα φέρει τα πάνω κάτω μετά το Survivor!

Μια κίνηση ματ έκανε ο ΣΚΑΙ, και αναμένεται να σαρώσει σε τηλεθέαση!


Το κανάλι προετοιμάζεται για το νέο του τηλεοπτικό βήμα του Γιώργου Καπουτζίδη. Διαβάστε παρακάτω....

Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής θα αναλάβει την παρουσίαση μίας ολιγόλεπτης αθλητικής εκπομπής, η οποία εστιάζει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του περιοδικού Mytv η πρόταση έχει κατατεθεί στον ΣΚΑΙ, δεδομένου ότι ο γνωστός ηθοποιός ανήκει ήδη στο δυναμικό του σταθμού, και στον ΣΚΑΙ το πιστεύουν πολύ!

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός, Γιώργος Καπουτζίδης

Να σημειωθεί ότι σε κάθε επεισόδιο ο Γιώργος Καπουτζίδης θα φιλοξενεί έναν ή μια ολυμπιονίκη. Μάλιστα, η πρώτη καλεσμένη φαίνεται πως θα είναι η Άννα Κορακάκη!

Στα μαχαίρια ΣΚΑΙ - ALPHA! Το πρόσωπο "βόμβα" που διεκδικούν!

Στα μαχαίρια βρίσκεται ο ΣΚΑΙ με τον Alpha! Και τα δύο κανάλια δίνουν "μάχη" για να πάρουν στην ομάδα τους έναν επιτυχημένο ηθοποιό.

Ποιο είναι όμως το πρόσωπο - βόμβα που διεκδικούν και οι δυο σταθμοί; Διαβάστε παρακάτω...

Σύμφωνα με το «MYtv» ο ηθοποιός, Γιάννης Νιάρρος έχει δεχθεί δυο πολύ καλές προτάσεις από τα κανάλια! τόσο για το «Λόγω τιμής – 20 χρόνια μετά», που θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ, όσο και για το «Κρατάς μυστικό;», που θα προβληθεί στον ALPHA.

Στα μαχαίρια ΣΚΑΙ - ALPHA για τον Γιάννη Νιάρρο

Ακόμη δεν έχει δοθεί μια απάντηση, όμως στο μέλλον θα δούμε που τελικά επέλεξε να πάει και ποια ήταν η πιο καλή πρόταση.

ΑΝΤ1 - ΣΚΑΙ - ALPHA: Τα μυστικά των καναλιών για να ανεβάσουν την τηλεθέαση!

Βόμβα από τον ΣΚΑΙ! Κόπηκε εκπομπή πριν καλά καλά ξεκινήσει!

Μπορεί να ετοιμαζόταν για την πρεμιέρα του στον ΣΚΑΙ, αλλά όπως όλα δείχνουν έφαγε άκυρο από το κανάλι! Η εκπομπή δε, κόπηκε... πριν καλά καλά ξεκινήσει!

Ο λόγος για τον Σάκη Ρουβά, που επρόκειτο να επιστρέψει με αφιερωματική εκπομπή για πρόσωπα των 80s&90s αλλά... πάει από αναβολή σε αναβολή!

Ο Άρης Καβατζίκης είχε αναφέρει τον Ιανουάριο το ρεπορτάζ για τη νέα εκπομπή του Σάκη Ρουβά και αποκάλυψε στο Πρωινό: «Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της εκπομπής του Σάκη Ρουβά. Θα αρχίσει να προβάλλεται την Άνοιξη, θα τον δούμε στην θέση παρουσιαστή και το πρώτο γύρισμα πραγματοποιήθηκε χθες. Θα είναι αφιερωματικές εκπομπές, θεματικές σε προσωπικότητες της pop κουλτούρας των 80s&90s. Και με αποκλειστικές μου πληροφορίες το πρώτο άτομο που θα είναι αφιερωμένη η εκπομπή του Σάκη Ρουβά θα είναι ο Βλάσης Μπονάτσος».

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα κανάλια στο Youweekly.gr