Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Η Νουρτέν στέλνει μήνυμα στην Αρζού πως το επόμενο πρωί θα πάει την Ελίφ στο κτήμα!

Τι θα δούμε σήμερα;

Elif: Η Νουρτέν στέλνει μήνυμα στην Αρζού πως το επόμενο πρωί θα πάει την Ελίφ στο κτήμα!
TV24 04.04.2019 07:24

Αναλυτικά οι εξελίξεις για την Elif και τα επόμενα επεισόδια!

Μάθετε τι θα δούμε και το τι έχει συμβεί πραγματικά με την Μελέκ μόνο στο TV24: Διαβάστε παρακάτω...

Με το τεστ DNA, που έκανε, ο Κενάν αποδεικνύει πως η Αρζού είναι μια ψεύτρα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Όταν η Αρζού του λέει πως δεν θα φύγει αν δεν πάρει την Τουγτέ μαζί της ο Κενάν της απαντάει πως αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ. Η Αρζού του λέει πως δεν θα σταματήσει ποτέ να πολεμά. Η Τουγτσέ ακούει τη φωνή της Αρζού και βγαίνει από το δωμάτιό της. Η Αλιγιέ της λέει πως κάνει λάθος, δεν είναι η φωνή της μητέρας της, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Όταν όμως και η Σεχέρ της λέει πως δεν έχει δει την Αρζού, η Τουγτσέ δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στο δωμάτιό της. Πρέπει να ξεκουράζεται ώστε να γίνει καλά αλλά η μικρή νιώθει μοναξιά. Η Αρζού λέει στην Αλιγιέ πως δεν πρέπει να χαίρεται γιατί σύντομα θα επιστρέψει. Η Αλιγιέ προσπαθεί να μιλήσει στον Κενάν αλλά εκείνος φεύγει και πηγαίνει στον δικηγόρο του για να συζητήσουν για το διαζύγιό του. Ο δικηγόρος του εξηγεί πως τα πράγματα για εκείνον θα είναι δύσκολα σχετικά με την Τουγτσέ αν εμφανιστεί ο βιολογικός της πατέρας.

Ο Μουχσίν ετοιμάζεται να πάει να πουλήσει σάντουιτς μαζί με την Ελίφ αλλά η Νουρτέν τον εμποδίζει γιατί δεν θέλει να πάει μαζί του η Ελίφ, λέγοντας του πως το κορίτσι θα κρυώσει και θα αρρωστήσει. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει λεφτά. Η Αρζού της λέει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να μην της τηλεφωνήσει ξανά γιατί δεν θα της δώσει τίποτα. Η Νουρτέν στέλνει μήνυμα στην Αρζού πως το επόμενο πρωί θα πάει την Ελίφ στο κτήμα και στη συνέχεια απενεργοποιεί το τηλέφωνο της. Η Αρζού προσπαθεί να πάρει τα κοσμήματα της Γκόντζα για να πληρώσει τη Νουρτέν αλλά η Γκόντζα την ανακαλύπτει. Η Αρζού αντιλαμβάνεται την επιρροή της Γκόντζα στον πατέρα της, θυμώνει και ξεσπάει ανάμεσα τους καυγάς. Ο Ερκούτ μπαίνει ανάμεσά τους για να τις χωρίσει. Η Αρζού θεωρεί πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. Όταν του λέει πως είναι εκείνος υπεύθυνος για ότι περνάει, ο Νετζντέτ της απαντάει πως πληρώνει απλά το τίμημα των πράξεων της και τη διώχνει. Η Αρζού καλεί τον Βεϊσέλ και ζητάει να συναντηθούν. Ο Βεϊσέλ ενημερώνει τον Μουράτ για το ραντεβού του με την Αρζού. Η Αρζού λέει στον Βεϊσέλ πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και πως χρειάζεται κάποιο στοιχείο για να τον εκδικηθεί γιατί θέλει να τον δει στη φυλακή. Ο Βεϊσέλ δείχνει στην Αρζού την ηχογράφηση που έχει και της λέει πως ο Νετζντέτ είναι βέβαιο πως θα πάει φυλακή για αυτό τη συμβουλεύει να ηρεμήσει…

Elif: Ο Βεϊσέλ πηγαίνει να αντιμετωπίσει τον Νετζντέτ!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Κενάν αρπάζει την Αρζού από τον λαιμό!

Η Αρζού καταφέρνει να βρει την Ελίφ στο νοσοκομείο και την αρπάζει, έχοντας σκοπό να την σκοτώσει! Ωστόσο η Γκοντζά μαζί με τη Νουρτέν και τη Σεχέρ χαλάνε τα σχέδιά της. Στο μεταξύ ο Κενάν μαθαίνει πως ο Σερντάρ είναι ο πατέρας της Τουγκτσέ, ο Σελίμ αποφυλακίζεται, ενώ ο Νετζντέτ μπαίνει στη φυλακή για ψεύτικη κατάθεση! Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Τουγκτσέ λέει πως είδε την Ελίφ, αλλά κανείς δεν την πιστεύει.

Στιγμιότυπο από την σειρά του star Elif και τις εξελίξεις


Η Νουρτέν αναζητάει την Ελίφ στον κήπο και η Αρζού ψάχνει στο δάσος γύρω από το κτήμα, αλλά όταν δεν βρίσκει την Ελίφ επιστρέφει στο σπίτι του πατέρα της. Η μικρή πηγαίνει στο δωμάτιο της Τουγκτσέ, η οποία κοιμάται, και η Ελίφ ξαφνιάζεται όταν βλέπει μια φωτογραφία της μαζί της. Οταν η Αλιγέ πηγαίνει στο δωμάτιο της εγγονής της, τη βρίσκει να κλαίει και να της λέει πως είδε την Ελίφ. Η Ελίφ, που είχε ακούσει την Αλιγέ να έρχεται, πρόλαβε και το έσκασε από το μπαλκόνι και βρέθηκε στο δωμάτιο της Σεχέρ, η οποία τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της παραδίδει τη μικρή. Η Ζεϊνέπ πηγαίνει στη γυναικολόγο της μαζί με την Τουλάι και μαθαίνει πως θα γεννήσει ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Οταν η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι με την Ελίφ, τη μαλώνει επειδή εξαφανίστηκε και η μικρή της λέει πως φοβήθηκε την Αρζού. Την επόμενη μέρα ο Μουχσίν θέλει να πάρει μαζί του στη δουλειά την Ελίφ αλλά η Νουρτέν δεν το επιτρέπει.

Οταν πηγαίνει και εκείνη στη δουλειά, κλειδώνει την Ελίφ στο καθιστικό. Κι ενώ η μικρή κάθεται στο καθιστικό, η καμινάδα φράζει και ο χώρος γεμίζει καπνό με αποτέλεσμα να παγιδευτεί και να χάσει τις αισθήσεις της. Ο Μουχσίν που επιστρέφει καταφέρνει να την απεγκλωβίσει και τη μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο Ερκούτ λέει στην Γκόντζα: «Ο Βεϊσέλ κατέδωσε τον Νετζντέτ», και εκείνη του απαντάει: «Κάποιον είχε συνεργό, αποκλείεται να το έκανε μόνος του». Η Γκόντζα φοβάται πως ο Νετζντέτ θα μάθει ότι γνωρίζει τον Βεϊσέλ πολύ καλά από το παρελθόν και του τηλεφωνεί: «Θα σου δώσω όσα χρήματα θέλεις, αλλά μην πεις σε κανέναν ότι γνωριζόμαστε από παλιά». Η Αρζού όμως κρυφακούει τη συζήτηση και αργότερα επισκέπτεται τον πατέρα της στη φυλακή: «Η αγαπημένη σου γυναίκα σε κατέδωσε στην αστυνομία! Ξέρει τον Βεϊσέλ από παλιά! Πώς νομίζεις ότι ήρθε εκείνος για δουλειά σε εσένα! Στο έλεγα από την αρχή ότι σε κοροϊδεύει», του λέει, αλλά ο Νετζντέτ δεν την πιστεύει και τη διώχνει. Η Γκόντζα συνειδητοποιεί πως λείπει ένα κολιέ και το ζητάει πίσω από την Αρζού, η οποία αρνείται πως το έχει πάρει. Η Ζεϊνέπ θέλει να ονομάσει την κόρη της «Ελίφ» αλλά φαίνεται πως αυτή η απόφασή της προκαλεί θλίψη στη Μελέκ. Ο Ερκούτ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ και του λέει πως ο Νετζντέτ ξέρει πως αυτός τον κατέδωσε και πως το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να φύγει από την πόλη χωρίς να πει λέξη σε κανέναν.

Στιγμιότυπο από την σειρά του star Elif και τις εξελίξεις
Η Ελίφ στην Εντατική

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί δίνουν οξυγόνο στην Ελίφ και ανακτά τις αισθήσεις της, αλλά επειδή έχει εισπνεύσει καπνό πρέπει να νοσηλευθεί. Ο Μουχσίν χρειάζεται πολλά χρήματα για τα έξοδα του νοσοκομείου. Η Νουρτέν παίρνει χρήματα και πηγαίνει στο νοσοκομείο. Ο γιατρός της λέει πως η Ελίφ είναι σε κρίσιμη κατάσταση και χρειάζεται το ιατρικό της ιστορικό. Η Νουρτέν δεν ξέρει τι να απαντήσει και επικοινωνεί με τη Σεχέρ. Η Σεχέρ της λέει πως η ιστορία αυτή παρατράβηξε και πρέπει να δώσουν το κορίτσι στην οικογένειά του για να μην έχουν μπλεξίματα με την αστυνομία. Η Αρζού φεύγει από τη φυλακή και έρχεται ξανά αντιμέτωπη με τον Σερντάρ: «Ο Κενάν ξέρει πως η Τουγκτσέ δεν είναι δικό του παιδί και σύντομα θα πάρω την κόρη μου πίσω! Φυσικά θα χαρώ να έρθεις κι εσύ μαζί μας». Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ και τον ρωτάει για την Γκόντζα και εκείνος του απαντάει πως είναι καλά και διαχειρίζεται εξαιρετικά τις επιχειρήσεις του. Η Μελαχάτ αρχίζει να περπατάει με πατερίτσες και έτσι η Νουρτέν παίρνει τα χρήματα που έκρυβε σπίτι της. Ο Κενάν επισκέπτεται τον ιδιωτικό ντετέκτιβ που έχει προσλάβει για να βρει την Ελίφ και εκείνος του λέει πως δεν έχει ακόμα κανένα στοιχείο για την τύχη του κοριτσιού.

Στιγμιότυπο από την σειρά του star Elif και τις εξελίξεις

Η Σεχέρ αφήνει ένα σημείωμα στο γραφείο του Κενάν. Η Τουγκτσέ τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει να έρθει στο κτήμα. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως της έχει λείψει, ενώ εκείνος της λέει πως είναι υπερήφανος επειδή κατάφερε να διαχειριστεί το σπίτι αλλά και τις επιχειρήσεις του. Ο Κενάν ετοιμάζεται να φύγει για τη δουλειά όταν βλέπει μπροστά στην πόρτα την Αρζού: «Τι θέλεις εδώ», της λέει και εκείνη του απαντάει: «Ηρθα να δω την κόρη μου! Το παιδί μου με χρειάζεται». Ο Κενάν την πιέζει να μάθει ποιος είναι ο πατέρας της Τουγκτσέ και εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται ο Σερντάρ: «Εγώ είμαι». «Τον έφερες εδώ, τον σύστησες σαν ξάδελφό σου και είχατε σχέσεις μέσα στο σπίτι μας! Τι σόι γυναίκα είσαι», φωνάζει ο Κενάν και την αρπάζει από τον λαιμό, ενώ ο Σερντάρ τους χωρίζει και του λέει πως θα πάρει την κόρη του. «Δεν πρόκειται ποτέ να πάρεις την Τουγκτσέ”, λέει, και οι δύο άνδρες πιάνονται στα χέρια.

Στιγμιότυπο από την σειρά του star Elif και τις εξελίξεις

Ο Σελίμ αποφυλακίζεται

Η Αρζού μπαίνει στο γραφείο του Κενάν για να πάρει το όπλο του και βρίσκει το σημείωμα της Σεχέρ, όπου και μαθαίνει πως η Ελίφ είναι στο νοσοκομείο. Αποφασίζει να πάει εκεί και να σκοτώσει την Ελίφ. Η δίκη του Σελίμ είναι την επόμενη μέρα και δεν θέλει να δει στην αίθουσα τη Ζεϊνέπ γιατί είναι πληγωμένος από τη συμπεριφορά της. Το επόμενο πρωινό, ο δικαστής, μετά την ηχογραφημένη ομολογία του Νετζντέτ, τον αφήνει ελεύθερο. Ο Κενάν και η Αλιγέ είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Ζεϊνέπ πιστεύει πως ο Σελίμ θα αφεθεί ελεύθερος εξαιτίας της αλλαγής της κατάθεσης του Ερκούτ και δεν πηγαίνει στο δικαστήριο επειδή δεν θέλει ο Ερκούτ να θυμώσει και να αλλάξει γνώμη. Στη συνέχεια η Ζεϊνέπ μαθαίνει τα καλά νέα από τον δικηγόρο της και μοιράζεται τη χαρά της με την Τουλάι.


Η Νουρτέν σώζει την Ελίφ

Ο Μουχσίν περιμένει έξω από την Εντατική όπου νοσηλεύεται η Ελίφ. Πιστεύει πως η απροσεξία του ήταν η αιτία για να υποφέρει η Ελίφ και κατηγορεί τον εαυτό του για ό,τι συνέβη. Η Γκόντζα επιστρέφει σπίτι της όταν βρίσκει τον Σερντάρ στην άκρη του δρόμου. Εκείνος της εξηγεί πως είπε την αλήθεια στον Κενάν και εκείνος τον χτύπησε από τον θυμό του, ενώ στη συνέχεια λιποθυμάει. Χωρίς να το γνωρίζει, η Γκόντζα μεταφέρει τον Σερντάρ στο νοσοκομείο που βρίσκεται και η Ελίφ. Η Αρζού πηγαίνει στον Μουχσίν και του λέει: «Εμαθα από τη Νουρτέν πως είστε εδώ, είμαι η μητέρα της Ελίφ! Σας ευχαριστώ πολύ που την φροντίζατε τόσο καιρό, αλλά από εδώ και στο εξής αναλαμβάνω εγώ». Οταν ο Μουχσίν φεύγει, η Αρζού απάγει τη μικρή. Ο Μουχσίν επιστρέφει σπίτι και λέει στη Νουρτέν πως η Αρζού πήρε την Ελίφ. Εκείνη πανικοβάλλεται και τηλεφωνεί στη Σεχέρ και πηγαίνουν αμέσως στο νοσοκομείο, αλλά δεν βρίσκουν πουθενά τη μικρή! Οι δυο τους σκέφτονται πως ίσως την πήγε στο σπίτι του Νετζντέτ και αποφασίζουν να πάνε εκεί. Η Αρζού κρύβει τη μικρή στο δωμάτιό της και της δίνει λίγο φάρμακο για να κοιμάται συνέχεια. Καθώς ψάχνει για ένα όπλο από τη συλλογή του Νετζντέτ, τη βλέπει η Γκόντζα και τη ρωτάει τι κάνει εκεί.

Η Αρζού της ζητάει να την αφήσει ήσυχη και στη συνέχεια παίρνει την Ελίφ κρυφά και φεύγει. Πηγαίνει την Ελίφ στο δάσος όπου σχεδιάζει να την πυροβολήσει και να την ξεφορτωθεί: «Τώρα, θα πεθάνεις», λέει και τη σημαδεύει! Η Σεχέρ και η Νουρτέν συναντούν την Γκόντζα, η οποία ακολουθεί την Αρζού. Ολες μαζί πάνε στο δάσος και βλέπουν την Αρζού να σημαδεύει με όπλο την Ελίφ και ουρλιάζουν για να την αποσυντονίσουν. Η Νουρτέν έρχεται αντιμέτωπη με την Αρζού. Η Αρζού προσπαθεί να την πυροβολήσει αλλά το όπλο δεν εκπυρσοκροτεί γιατί η Γκόντζα το είχε αδειάσει από σφαίρες. Η Νουρτέν χτυπάει με ένα ξύλο στο πόδι την Αρζού και σώζει την Ελίφ από τα χέρια της. Η Νουρτέν και η Σεχέρ λένε τα πάντα στην Γκόντζα και εκείνη τους λέει να μην πάνε την Ελίφ στον Κενάν γιατί είναι το πρώτο μέρος στο οποίο η Αρζού θα αναζητήσει τη μικρή. Η Γκόντζα τους δίνει χρήματα και οι δύο γυναίκες συμφωνούν μαζί της. Η Αρζού τηλεφωνεί στον Ερκούτ και του ζητάει να τη σώσει…

Elif: Με το τεστ DNA, που έκανε, ο Κενάν αποδεικνύει πως η Αρζού είναι μια ψεύτρα!

Με το τεστ DNA, που έκανε, ο Κενάν αποδεικνύει πως η Αρζού είναι μια ψεύτρα και δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για αυτό. Όταν η Αρζού του λέει πως δεν θα φύγει αν δεν πάρει την Τουγτέ μαζί της ο Κενάν της απαντάει πως αυτό δεν θα το επιτρέψει ποτέ. Η Αρζού του λέει πως δεν θα σταματήσει ποτέ να πολεμά. Η Τουγτσέ ακούει τη φωνή της Αρζού και βγαίνει από το δωμάτιό της. Η Αλιγιέ της λέει πως κάνει λάθος, δεν είναι η φωνή της μητέρας της, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Όταν όμως και η Σεχέρ της λέει πως δεν έχει δει την Αρζού, η Τουγτσέ δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στο δωμάτιό της. Πρέπει να ξεκουράζεται ώστε να γίνει καλά αλλά η μικρή νιώθει μοναξιά. Η Αρζού λέει στην Αλιγιέ πως δεν πρέπει να χαίρεται γιατί σύντομα θα επιστρέψει. Η Αλιγιέ προσπαθεί να μιλήσει στον Κενάν αλλά εκείνος φεύγει και πηγαίνει στον δικηγόρο του για να συζητήσουν για το διαζύγιό του. Ο δικηγόρος του εξηγεί πως τα πράγματα για εκείνον θα είναι δύσκολα σχετικά με την Τουγτσέ αν εμφανιστεί ο βιολογικός της πατέρας.

Ο Μουχσίν ετοιμάζεται να πάει να πουλήσει σάντουιτς μαζί με την Ελίφ αλλά η Νουρτέν τον εμποδίζει γιατί δεν θέλει να πάει μαζί του η Ελίφ, λέγοντας του πως το κορίτσι θα κρυώσει και θα αρρωστήσει. Στη συνέχεια τηλεφωνεί στην Αρζού και της ζητάει λεφτά. Η Αρζού της λέει ότι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να μην της τηλεφωνήσει ξανά γιατί δεν θα της δώσει τίποτα. Η Νουρτέν στέλνει μήνυμα στην Αρζού πως το επόμενο πρωί θα πάει την Ελίφ στο κτήμα και στη συνέχεια απενεργοποιεί το τηλέφωνο της. Η Αρζού προσπαθεί να πάρει τα κοσμήματα της Γκόντζα για να πληρώσει τη Νουρτέν αλλά η Γκόντζα την ανακαλύπτει. Η Αρζού αντιλαμβάνεται την επιρροή της Γκόντζα στον πατέρα της, θυμώνει και ξεσπάει ανάμεσα τους καυγάς. Ο Ερκούτ μπαίνει ανάμεσά τους για να τις χωρίσει. Η Αρζού θεωρεί πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και είναι αποφασισμένη να πάρει εκδίκηση. Όταν του λέει πως είναι εκείνος υπεύθυνος για ότι περνάει, ο Νετζντέτ της απαντάει πως πληρώνει απλά το τίμημα των πράξεων της και τη διώχνει. Η Αρζού καλεί τον Βεϊσέλ και ζητάει να συναντηθούν. Ο Βεϊσέλ ενημερώνει τον Μουράτ για το ραντεβού του με την Αρζού. Η Αρζού λέει στον Βεϊσέλ πως ο Νετζντέτ την πρόδωσε και πως χρειάζεται κάποιο στοιχείο για να τον εκδικηθεί γιατί θέλει να τον δει στη φυλακή. Ο Βεϊσέλ δείχνει στην Αρζού την ηχογράφηση που έχει και της λέει πως ο Νετζντέτ είναι βέβαιο πως θα πάει φυλακή για αυτό τη συμβουλεύει να ηρεμήσει…

Διαβάστε περισσότερα θέματα εξελίξεων στο Youweekly.gr

TAGS
Share