Το σόι σου: Ο Διονύσης προδίδεται από την περίεργη συμπεριφορά του!

Τι θα δούμε σήμερα;

Το σόι σου: Ο Διονύσης προδίδεται από την περίεργη συμπεριφορά του!

Η εξέλιξη για το σημερινό επεισόδιο του σίριαλ «Το σόι σου» στον Alpha!

Τι θα συμβεί στη σειρά; Διαβάστε παρακάτω...

Ο Διονύσης και η Αλίνα ετοιμάζονται να πάνε για φαγητό στη Λυδία και το Σάββα όταν έρχεται ένα μήνυμα στο κινητό του Διονύση, που φαίνεται να τον αναστατώνει και το σβήνει αμέσως. Καθησυχάζει την Αλίνα ότι ήταν από την δουλειά του στο ταξιδιωτικό, είναι όμως εμφανές ότι λέει ψέματα. Όταν στην διάρκεια του φαγητού ο Διονύσης απορρίπτει μια κλήση, που και πάλι εκείνος υποστηρίζει ότι είναι από την δουλειά του, πλέον υποψιάζονται και ο Σάββας και η Λυδία ότι ο Διονύσης κάτι κρύβει. Όλοι παραξενεύονται γιατί ο Διονύσης συνήθως δεν λέει ψέματα μα αυτός τους διαβεβαιώνει ότι δεν έχει μυστικά. Όταν όμως την άλλη μέρα εμφανίζεται η πρώην σύντροφός του, η Μαρίνα, στο σπίτι των Χαμπέων, τα δεδομένα αλλάζουν.

-Στον ρόλο της Μαρίνας η Αννίτα Κούλη

Το σόι σου: Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μιλάει για το τέλος της σειράς - «Θα στεναχωρηθώ αν...»!

Το σόι σου: Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε το μέλλον της σειράς!

Η Βάσω Λασκαράκη καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της καθημερινής σειράς του Alpha, «Το σόι σου».

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια; Όλες οι εξελίξεις!

Η ηθοποιός του Alpha, είπε μεταξύ άλλων για την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Το Σόι Σου»:

«Δεν έχω κανένα νέο για την σειρά, πιστεύω και εμείς θα μάθουμε πριν το Πάσχα τι σκέφτονται και τι θέλουν να μας κάνουν. Εγώ η αλήθεια είναι ότι σαν ηθοποιός, αισθάνομαι μερικές φορές μία πίεση μήπως πρέπει να κάνω και κάτι άλλο… Η αλήθεια όμως είναι ότι θα δυσκολευτώ αρκετά να αποχωριστώ την Λυδία, αν έρθει αυτή η ώρα θα στενοχωρηθώ πολύ.Δεν ξέρω αν είμαι έτοιμη να την αποχωριστώ ακόμα» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βάσω Λασκαράκη.

Το σόι σου Βάσω Λασκαράκη

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τα σήριαλ στο Youweekly.gr