Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Το ματωμένο φινάλε της σειράς! Πώς τελειώνει....

Η δικαίωση και ο θάνατος σφραγίζουν το τέλος!

Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Το ματωμένο φινάλε της σειράς! Πώς τελειώνει....

Σούπερ αποκλειστικό θέμα σας έχουμε σήμερα για το Τατουάζ! Το ματωμένο φινάλε της σειράς του Alpha! Πώς τελειώνει;

Το οριστικό τέλος της σειράς χτίζεται ουσιαστικά πάνω στους τρεις βασικούς δραματικούς χαρακτήρες που με τις ενέργειές τους επηρέασαν τη ζωή όλων των υπολοίπων. Διαβάστε παρακάτω...

Δηλαδή στη Μαργκώ, στον Ορφέα και φυσικά πάνω στην Αννα με τον Αλέξανδρο, που από εκεί άρχισαν και τελειώνουν όλα. Το στοίχημα είναι να ισορροπήσει το φινάλε ανάμεσα στη κάθαρση και την ανατροπή. Η κάθαρση λοιπόν έρχεται για τη Μαργκώ και το εμπόριο όπλων, που θα τιμωρηθεί για τα αδικήματά της και όχι απαραίτητα μόνο μέσω της σύλληψής της... Άλλωστε οι σημερινές εξελίξεις αποτελούν σημείο κλειδί....

*Από το TV24 και τον Αποστόλη Πετρόπουλο

Τον Τόνυ μπορεί να τον είδαμε στον δεύτερο κύκλο να ξαναμπαίνει στο συμβούλιο και να γίνεται θερμός υποστηρικτής του λαθρεμπορίου των όπλων, αλλά ο χαρακτήρας του δεν μπορεί ν’ αλλάξει. Ετσι, όπως θα δούμε, θα αρχίσει και πάλι να παίρνει αποστάσεις από τη μητέρα του και τις δραστηριότητές της καθώς ο έρωτάς του για την Τατιάνα θα αποδειχθεί πιο δυνατός απ’ όλα. Ακόμα και από την κοκαΐνη. Ο Τόνυ τα παρατάει όλα και μένει με τη γυναίκα που αγαπάει κάνοντας μια νέα αρχή στη ζωή του.

Ο Τόνι από την σειρά του Alpha Τατουάζ

Ο Ορφέας πολύ σύντομα θα σταματήσει τον κύκλο αίματος και όχι γιατί ετοιμάζεται να φύγει στο εξωτερικό. Δεν θα προλάβει να κάνει βήμα έξω από την Ελλάδα, όμως ούτε πρόκειται να ξανασυλληφθεί, να φυλακιστεί και να ξαναμπεί στο ψυχιατρείο. Ο γιος του ο Σωκράτης, λίγο πριν συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές για τους φόνους που και ο ίδιος έχει διαπράξει, θα του στήσει καρτέρι θανάτου. Σκοτώνοντας το πατέρα του είναι σαν να σκοτώνει το κακό εαυτό του, όμως η συνέχεια για εκείνον θα είναι δύσκολη. Ενας θάνατος ίσως να μην είναι ικανός να «σβήσει» τα πάντα.

Η Ελένη φεύγει μακριά από το παρελθόν και αρχίζει να ζει τη ζωή που δεν έζησε. Ελεύθερη, ανεξάρτητη, χτίζει πλέον το μέλλον της. Το ίδιο και η Αφροδίτη που βρίσκει το άλλο της μισό, αλλά και η Νικόλ που θα ζήσει τον εφιάλτη αλλά θα γλιτώσει. Ο Θεοχάρης με τη Βέρα και τον μικρό Μάριο ζουν ευτυχισμένοι στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αίγινα, κάνοντας υπέροχη παρέα με τη Μάρθα και τον Παύλο που φυσικά δεν χωρίζουν.

Ο Ορφέας από την σειρά του Alpha Τατουάζ

Στα Μετέωρα, η Ολγα με τον Στέφανο κάνουν ένα υπέροχο γάμο, με τη μικρή Λήδα παρανυφάκι να καμαρώνει τη μαμά αλλά και το αδελφάκι της.

Και τέλος, η Αννα με τον Αλέξανδρο. Το «τατουάζ» στα χέρια τούς έδεσε πραγματικά για πάντα με έναν απύθμενο έρωτα και μια βαθιά αγάπη, που θα συμπληρωθεί με ένα μωρό, καρπό αυτής της δυνατής σχέσης.

Η Μαργκώ από την σειρά του Alpha Τατουάζ

ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Τραγική φιγούρα η Αθηνά, που χάνει ό,τι καλύτερο υπήρξε ποτέ στη ζωή της, τον Νικόλα της. Οπως θα δούμε, ο Νικόλας μετά την πρώτη δημοσίευση για το κύκλωμα του εμπορίου όπλων μπαίνει στο στόχαστρο του Συμβουλίου που αποφασίζει να τον βγάλει από τη μέση. Ετσι, πληρωμένοι δολοφόνοι τον εντοπίζουν και τον πυροβολούν εν ψυχρώ. Ο Νικόλας δεν θα πεθάνει αμέσως. Βαριά τραυματισμένος θα μεταφερθεί στο νοσοκομείο, όπου εκεί θα δώσει μεγάλη και πολυήμερη μάχη για τη ζωή του, όμως δεν θα τα καταφέρει. Η είδηση του θανάτου του σκορπάει τη θλίψη σε όλους, αλλά περισσότερο το πένθος πέφτει βαρύ για την αγαπημένη του Αθηνά, αλλά και τον αδελφικό του φίλο, τον Χάρη.

Απόστολος Γκλέτσος: Η αποκάλυψη για το φινάλε του «Τατουάζ» και για τη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Δανάη Παππά: Ερωτευμένη τρελά η ηθοποιός! Ο επιχειρηματίας που της πήρε το μυαλό...

Η Δανάη Παππά είναι τρελά ερωτευμένη! Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που έχει πάρει το μυαλό της ηθοποιού;

Η πρωταγωνίστρια του Τατουάζ τόσο καιρό δήλωνε μόνη όμως τελικά είχε βρει τον έρωτα σε έναν μελαχρινό 3οαρη!

Τους τελευταίους μήνες είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Λάμπρο Λάζαρη. Μπορεί οι φήμες να την ήθελαν ζευγάρι με τον Στέφανο Μιχαήλ, άλλος είναι ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά.

Οι δυο τους, αν και δεν κάνουν συχνά κοινές δημόσιες εμφανίσεις, πριν από λίγες μέρες εθεάθησαν σε μεγάλο εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας έκαναν τα ψώνια τους, ενώ φυσικά δεν πέρασαν απαρατήρητοι. Η Δανάη Παππά δεν έχει εμφανιστεί ποτέ με ανδρική συντροφιά και φυσικά τα βλέμματα όλων έπεσαν πάνω στο ζευγάρι.

Ο Λάμπρος Λάζαρης είναι γύρω στα 30, επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης, δραστηριοποιείται σε Αθήνα και Πάρο, ενώ πέρυσι από το Aspro Seaside που διατηρεί στην Πάρο πέρασαν πολλά γνωστά ονόματα.

Μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει ή έστω διαψεύσει την είδηση ότι είναι ζευγάρι. Ο χρόνος θα δείξει, λοιπόν, τι πραγματικά συμβαίνει μεταξύ τους…

Δες τις φωτογραφίες που ακολουθούν:

Δανάη Παππά: Ερωτευμένη τρελά η ηθοποιός! Ο επιχειρηματίας που της πήρε το μυαλό...

Δανάη Παππά: Ερωτευμένη τρελά η ηθοποιός! Ο επιχειρηματίας που της πήρε το μυαλό...

Δανάη Παππά: Ερωτευμένη τρελά η ηθοποιός! Ο επιχειρηματίας που της πήρε το μυαλό...