Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό! Το γεμάτο ανατροπές φινάλε της σειράς!

Η μεγάλη αλήθεια που έρχεται στο φως και φέρνει τα πάνω κάτω!

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό! Το γεμάτο ανατροπές φινάλε της σειράς!

Γυναίκα χωρίς όνομα: Και όμως σας έχουμε αποκλειστικό θέμα με το γεμάτο ανατροπές φινάλε της σειράς! Πώς τελειώνει;

Η ώρα της μεγάλης αποκάλυψης φτάνει. Το τέλος του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 θα συγκλονίσει καθώς οι δύο αιώνιες εχθρές, η Μαρίνα και η Κάτια, θα μάθουν επιτέλους ότι αυτό που τις ενώνει είναι πολύ μεγαλύτερο από όλα εκείνα που τις χωρίζουν. Διαβάστε παρακάτω....

Η Μάρθα θα αναγκαστεί να πει το μεγάλο μυστικό που κρατάει τόσο καιρό μέσα της.

*Από το TV24 και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη


Η Κάτια μισεί όσο τίποτε άλλο στο κόσμο τη Μαρίνα καθώς εξαιτίας της έχασε τον γιο της, τον Αλέξη, το δεύτερο παιδί που έφερε στη ζωή. Το πρώτο, το κοριτσάκι της, που είχε αποκτήσει με τον Φώτη, δεν μπορεί να διανοηθεί ότι είναι στη ζωή. Οι διαβεβαιώσεις που είχε από το ίδρυμα που το είχε αφήσει, ότι πέθανε μετά από σοβαρή ασθένεια και το πιστοποιητικό θανάτου που πήρε στα χέρια της, δεν της άφησαν ποτέ περιθώριο να αμφισβητήσει ένα τέτοιο γεγονός. Αλήθεια, εσείς ξέρατε ποια ηθοποιός από την σειρά έχει δηλώσει «Ο κόσμος μου γυρνούσε την πλάτη γιατί...»!

Η Μάρθα είναι η μόνη που εδώ και καιρό έχει ανακαλύψει ποιοι είναι οι γονείς της Μαρίνας. Ομως δεν θέλει αποχωριστεί την κόρη της. Την πονάει σαν πραγματική μάνα και την έχει αντικαταστήσει στην καρδιά της με το πραγματικό της παιδί, τη Νάντια. Δεν θέλει να τη χάσει με τίποτα. Ακόμη και το γεγονός ότι ο Φώτης έχει γίνει ο άνθρωπός της και το ότι βλέπει πόσο θα ήθελε να ζούσε το παιδί του για να διορθώσει τα λάθη του, δεν είναι ικανά για να την πείσουν να πει την αλήθεια. Ειδικά όταν μάνα της Μαρίνας είναι η Κάτια. Θεωρεί ότι δεν της αξίζει για κόρη της. Οσο το επιτρέπουν οι καταστάσεις θα κρατήσει το μυστικό μέσα της. Ομως κάποια στιγμή τα πράγματα θα οδηγηθούν σε ένα τέτοιο σημείο όπου δεν θα υπάρχει γυρισμός και θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη και θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου.

Η Κάτια θα μάθει ότι η Μαρίνα είναι η κόρη της που τόσα χρόνια θεωρούσε νεκρή. Και η Μαρίνα πως έχει μητέρα και μάλιστα είναι η θανάσιμη εχθρός της, εκείνη που προσπάθησε να τη δολοφονήσει και που της στέρησε το παιδί της όλα αυτά τα χρόνια. Ο Φώτης είναι ο μόνος που θα χαρεί από αυτή τη συγκυρία αλλά δεν θα συγχωρήσει τη Μάρθα για τη στάση της. Το σημαντικό όμως είναι πώς θα αντιδράσουν οι δύο αυτές γυναίκες μετά τα όσα έχουν συμβεί; Μέχρι τώρα στόχος της μιας είναι να εξοντώσει την άλλη. Ομως τις ενώνει το αίμα. Μπορούν να κλείσουν οι πληγές και να κάνουν μια νέα αρχή; Αυτό είναι και το μεγάλο ερώτημα που θα αιωρείται μέχρι να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Αποκλειστικό βόμβα! Ο Φώτης μαθαίνει ότι η Μαρίνα είναι κόρη του!

Αποκλειστικό βόμβα για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα! Ο Φώτης μαθαίνει ότι η Μαρίνα είναι κόρη του!

Η Μαρίνα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ την ίδια ώρα ο Φώτης ανακαλύπτει το ημερολόγιο της Μάρθας που του αποκαλύπτει τα μεγάλα μυστικά στη ζωή της κόρης του... αλλά και στη δική του.


Η Μάρθα, βλέποντας τη Μαρίνα σε κρίσιμη κατάσταση, απελπίζεται όλο και περισσότερο και γίνεται έξαλλη με την Κάτια. Ο Φώτης και ο Μιχάλης νιώθουν ενοχές επειδή δεν ήταν μαζί της να την προστατέψουν. Η Μαρίνα δίνει μάχη για τη ζωή της στην εντατική μονάδα παρακολούθησης.

*Από το TVΣίριαλ και την Κωνσταντίνα Γαρνέλη

Η Κάτια μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, νιώθει να βουλιάζει, καθώς η απόπειρα δολοφονίας της Μαρίνας απέτυχε και παλεύει ταυτόχρονα με τις τύψεις αλλά και τον τρόμο ότι μπορεί να κατηγορηθεί γι’ αυτό. Η Μάρθα μαθαίνει πως η Κάτια επισκέφτηκε τη Μαρίνα στο νοσοκομείο και φοβάται πως όσο ζει η Κάτια, η Μαρίνα θα κινδυνεύει.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Μαρίνα -Κάτια

Αποφασίζει να δώσει αυτή τη λύση, αφού ο Φώτης δεν θέλει να προβούν σε ακραίες ενέργειες. Ο Φώτης συνειδητοποιεί πως η Μάρθα έχει πάρει το όπλο του και γίνεται έξαλλος. Προσπαθεί να την πείσει πως αυτός δεν είναι τρόπος να προστατεύσει τη Μαρίνα. Εν τω μεταξύ, η Κάτια χάνει τελείως την ψυχραιμία της και απελπίζεται όταν μαθαίνει ότι η αστυνομία συνέλαβε αυτόν που πυροβόλησε τη Μαρίνα, γεγονός που ενθουσιάζει τη Μάρθα και τον Φώτη, που τώρα ελπίζουν ότι το να φτάσει η αστυνομία στην Κάτια είναι θέμα χρόνου.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Μαρίνα


Η Μαρίνα διαφεύγει τον κίνδυνο

Η ώρα για να γεννήσει η Σοφία φτάνει κι αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον Γιώργο, αλλά και στον Δημήτρη... Άλλωστε η Σοφία Πριοβόλου μας το είχε αποκαλύψει....Την ίδια στιγμή, σε ένα άλλο νοσοκομείο, η ασταθής κατάσταση στην υγεία της Μαρίνας διατηρεί την αβεβαιότητα όλων των γύρω της, για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει για τη ζωή της. Ομως η δική της ανάγκη να ξανασυναντήσει την κόρη της θα αποδειχτεί τελικά δυνατότερη από κάθε ιατρική πρόγνωση.

Γυναίκα χωρίς όνομα - Φώτης

Κανείς, όμως, δεν μπορεί να υπολογίσει ότι μέσα στη γενική αναστάτωση που θα προκληθεί, ο Φώτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κρυφό ημερολόγιο της Μάρθας, που του αποκαλύπτει τα μεγάλα μυστικά στη ζωή της Μαρίνας, αλλά και στη δική του. Δεν πιστεύει τα όσα ξεδιπλώνονται μέσα από τις σελίδες που διαβάζει. Είναι συγκλονισμένος από την αποκάλυψη ότι η Μαρίνα είναι κόρη του και δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Κι ενώ δεν αποκαλύπτει στη Μάρθα ότι γνωρίζει την αλήθεια, αποφασίζει να πάει στην Κάτια...

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αποκλειστικό! Το πρώτο φιλί της Έλλης με τον Άρη!

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της καθημερινής σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Μάθετε τι θα συμβεί πρώτοι, μέσα από το TV24!

Η Ελλη είναι έτοιμη να αφήσει το παρελθόν και να φροντίσει τον εαυτό της αναλαμβάνοντας και πάλι τα ηνία της ζωής της. Ο Αρης θα είναι για εκείνη η κινητήριος δύναμη για να κάνει αυτή την καινούρια αρχή.

*Από την Κωνσταντίνα Γαρνέλη και το TVΣίριαλ


Η πρώτη συνάντηση της Ελλης με τον Αρη δεν ήταν και ιδιαίτερα εγκάρδια. Το αντίθετο μάλιστα. Ούτε και οι επόμενες που ακολούθησαν. Εκείνη κακομαθημένη, γόνος της οικογένειας Μακρή, και έχοντας συνηθίσει να γίνεται το δικό της και να την υπακούν όλοι, δεν καλοείδε το γεγονός ότι κάποιος «κατώτερός της» της έφερε αντίρρηση. Ο Αρης όμως δεν έκανε πίσω εξακολουθώντας να της συμπεριφέρεται σαν μια οποιαδήποτε άλλη εργαζόμενη στον Ιππικό Ομιλο και αυτό την εκνεύριζε πολύ. Μόνο όταν έμαθε από τον θείο της τον Μιχάλη ότι ο Αρης ήταν ένας αθλητής με πανευρωπαϊκές διακρίσεις και μεγάλη καριέρα που αναγκάστηκε να τη σταματήσει όταν είχε ένα σοβαρό ατύχημα με το άλογο, άρχισε να τον βλέπει με διαφορετικό μάτι. Οι σχέση τους συνεχίζει να είναι σε τεντωμένο σχοινί.

Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Κάτια αποκαλύπτει στην Λίλιαν πως οι βιολογικοί γονείς της Ελπίδας είναι ο Κωστής και η Μαρίνα!

Εκείνη έχει εγωισμό ο οποίος δεν της επιτρέπει να του δείξει ότι τον συμπαθεί. Κι εκείνος όμως πεισμώνει ακόμη περισσότερο με τη συμπεριφορά της. Ο ίδιος δεν αντέχει καθόλου τα κακομαθημένα πλουσιοκόριτσα και γενικότερα αυτός ο κόσμος τον απωθεί τελείως. Οι δυο τους έχουν εντελώς διαφορετικές νοοτροπίες. Οι τσακωμοί τους κάθε φορά που συναντιούνται είναι πια κάτι σύνηθες. Πείσμα στο πείσμα. Ο Αρης δεν έκανε πίσω ούτε όταν η Κάτια πήγε να τον προειδοποιήσει να φέρεται καλά στην Ελλη γιατί ο πατέρας της έχτισε τον Ομιλο, ούτε όταν ο ίδιος ο Μακρής ζήτησε την απόλυσή του. Φυσικά δεν έχει σκοπό να το κάνει τώρα. Ωστόσο τον τελευταίο καιρό Αρης και Ελλη έρχονται πιο κοντά αφού εκείνος αναλαμβάνει την προπόνησή της. Παρ’ όλα αυτά, η κόντρα μεταξύ τους είναι δεδομένη. Μέσα σε αυτή την ατμόσφαιρα αρχίζει να γεννιέται ένα περίεργο κλίμα μεταξύ τους.

Η Ελλη φαίνεται πως είναι έτοιμη να προχωρήσει τη ζωή της, να αφήσει πίσω τον Κωστή και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα. Και ο Αρης είναι ένας άντρας που δεν είναι από το περιβάλλον της, έχει το σθένος να της πει όχι στα καπρίτσια της και λέει ανοιχτά αυτό που σκέφτεται. Της κεντρίζει το ενδιαφέρον όσο και αν δεν το παραδέχεται. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι όταν τον βλέπει να μιλάει με μια κοπέλα στον Ομιλο του κάνει σκηνή ανακοινώνοντας πως θα ψάξει να βρει άλλον προπονητή. Είναι γεγονός πια πως η Ελλη ζηλεύει. Εκείνος προσπαθεί να καταλάβει τι έχει συμβεί και άλλαξε πάλι συμπεριφορά απέναντί του και γιατί πήρε αυτή την απόφαση. Επιμένει. Εκείνη δεν του λέει. Ο Αρης όμως δεν παραιτείται. Λόγο στον λόγο ο καβγάς ανάβει. Κάποια στιγμή ο Αρης την αρπάζει και τη φιλάει. Εκείνη αν και αρχικά αντιστέκεται, παραδίδεται στην αγκαλιά του. Εχει τόσο ανάγκη να νιώσει ότι την αγαπούν και πάλι. Μόνο εκείνη. Γι’ αυτό που είναι και όχι γι’ αυτά που έχει.