Elif: Βόμβα! Η Αρζού δηλητηριάζει την Ζεϊνέπ!

Σούπερ αποκλειστικές εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια!

Elif: Βόμβα! Η Αρζού δηλητηριάζει την Ζεϊνέπ!

Εξελίξεις βόμβα για τα επόμενα επεισόδια της σειράς, Elif στο STAR.

Η Ελίφ καταφέρνει να το σκάσει από τη Νουρτέν και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα. Εκεί ειδοποιούν τον Κενάν να πάει να πάρει την κόρη του αλλά μέχρι να φτάσει, ο Σερντάρ έχει καταφέρει να αρπάξει τη μικρή. Εξαιτίας αυτού του γεγονότος η Μελέκ μεταφέρεται με νευρικό κλονισμό στο νοσοκομείο. Διαβάστε παρακάτω...

Elif εξελίξεις
Elif εξελίξεις

Η Νουρτέν λέει στην Ελίφ πως η αστυνομία ήρθε για να την πάρουν και να τη βάλουν φυλακή επειδή με το χλώριο που έχυσε, προσπάθησε να τη δηλητηριάσει. Η μικρή κρύβεται τρομαγμένη και η αστυνομία που ερευνά το σπίτι δεν τη βρίσκει. Η Νουρτέν λέει στη Σεχέρ πως αποφάσισε να δώσει την Ελίφ στον Κενάν. Η Ζεϊνέπ μετά τη συμπεριφορά της Αλιγέ απέναντί της φεύγει. Ο Σελίμ της υπόσχεται πως όλα θα πάνε καλά και της ζητάει λίγο χρόνο. Η Ζεϊνέπ θέλει να την αφήσει ήσυχη αλλά ο Σελίμ την πείθει να την πάει σπίτι της. Η Αλιγέ λέει στον Κενάν πως ανησυχεί πολύ για τον Σελίμ κι εκείνος θυμώνει: «Η Ζεϊνέπ θα επιστρέψει στο σπίτι θέλεις δεν θέλεις». Η Γκοντζά επιστρέφει στο σπίτι της και ξέρει πως η Αρζού της έκλεψε τα χρήματα: «Πού είναι τα λεφτά μου;», της φωνάζει και η Αρζού κάνει την ανήξερη. «Ξέρω ότι εσύ τα πήρες, λέγε πού είναι, θα σε σκοτώσω», συνεχίζει η Γκοντζά και την πιάνει από το λαιμό, ενώ ο Ερκούτ τις χωρίζει. «Θα τα πω όλα στον Νετζντέτ», απειλεί η Γκοντζά και φεύγει. Η κοπέλα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει τι συνέβη αλλά εκείνος δεν την πιστεύει και τη διώχνει. Ο επιχειρηματίας είναι πολύ θυμωμένος και σκέφτεται πως όσα του είπε η Αρζού για τη γυναίκα του είναι αλήθεια. Η Αρζού τηλεφωνεί στον Σερντάρ για να συναντηθούν: «Η Γκοντζά χρειάζεται χρήματα για να βγει από μια δύσκολη κατάσταση. Εσύ θα της τα δώσεις και έτσι θα καταφέρεις να την κερδίσεις», ισχυρίζεται και του δίνει τα λεφτά. Η Γκοντζά συναντάει τον Σερντάρ και του λέει τι συνέβη με τα χρήματα. Εκείνος κρατάει το χέρι της και ο Ερκούτ τραβάει τις φωτογραφίες που χρειάζεται. Ο Σερντάρ της υπόσχεται πως θα τη βοηθήσει να λύσει το οικονομικό αυτό πρόβλημα. Η Γκοντζά του λέει πως με αυτά τα χρήματα θα πάρει πίσω την Ελίφ. Ομως, ο Σερντάρ σχεδιάζει να απάγει την Ελίφ από την Γκοντζά και να τη χρησιμοποιήσει ώστε να πάρει την κόρη του, την Τουγκτσέ. Η Γκοντζά παίρνει τα χρήματα από τον Σερντάρ και τηλεφωνεί στη Νουρτέν λέγοντάς της πως έχει τα χρήματα για να της φέρει την Ελίφ. Οταν η Νουρτέν πηγαίνει στο σπίτι να πάρει την Ελίφ, διαπιστώνει πως η μικρή δεν είναι εκεί…


Ο Νετζντέτ αμφιβάλλει για την Γκοντζά

Η Νουρτέν δεν βρίσκει την Ελίφ, αλλά πηγαίνει στο ραντεβού της με την Γκοντζά ελπίζοντας να της αποσπάσει τα χρήματα, αλλά όταν εκείνη αρνείται να την πληρώσει αν δεν της δώσει το παιδί. Τότε η Νουρτέν αναγκάζεται να της πει την αλήθεια, ότι η Ελίφ το έσκασε και κατόπιν ενημερώνει τη Σεχέρ. Στη συνέχεια αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι της και να περιμένει εκεί. Η Ελίφ είναι εξαντλημένη και κρύβεται σε μια αποθήκη. Σκέφτεται να πάει στο κτήμα αλλά φοβάται την Αρζού. Ο Σερντάρ ακολουθεί την Γκοντζά αλλά όταν τηλεφωνεί η Αρζού δεν της λέει πως η Γκοντζά αναζητά την Ελίφ. Η Αρζού πείθει τον Ερκούτ να βρει κάπου μόνη της τη Ζεϊνέπ και να την κάνει να αποβάλλει. «Θα της ρίξεις δηλητήριο και θα χάσει το μωρό», του λέει και εκείνος επιμένει να τη ρωτάει: «Σίγουρα δεν θα πάθει κάτι η Ζεϊνέπ;». Η Αρζού τον διαβεβαιώνει: «Η αγαπημένη σου δεν θα πάθει τίποτα, αλλά το μωρό στην κοιλιά της δυστυχώς θα πεθάνει». Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ δείχνουν να συμφιλιώνονται και είναι ευτυχισμένοι. Η Μελέκ δεν είναι καλά και ξεσπάει ξαφνικά σε κλάματα. Η Τουλάι, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ τρομάζουν. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ αποφασίζουν να πάνε μια βόλτα με τον Ερκούτ να τους ακολουθεί. Ο δικηγόρος του Νετζντέτ έχει ένα σχέδιο για να τον βγάλει από τη φυλακή και ο Νετζντέτ του ζητάει να μην πει σε κανέναν ότι υπάρχει πιθανότητα να αποφυλακιστεί. Η Αρζού επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του δείχνει τις φωτογραφίες της Γκοντζά με τον Σερντάρ. Ενώ ο Μουράτ και η Φεριντέ δουλεύουν στο εστιατόριο, ένας άντρας έρχεται και τους λέει πως έμαθε ότι το κατάστημα πωλείται και ενδιαφέρεται για λεπτομέρειες. Τα παιδιά επιμένουν πως έχει λάθος πληροφορίες. Η Γκοντζά επισκέπτεται τον Νετζντέτ και τον πληροφορεί πως η Νουρτέν προσπάθησε να πάρει τα χρήματα χωρίς να δώσει την Ελίφ. «Που βρήκες τα χρήματα;», τη ρωτάει και εκείνη του λέει πως πούλησε τα κοσμήματά της. Ο Νετζντέτ δεν της λέει τίποτα σχετικά με τις φωτογραφίες της με τον Σερντάρ. Σκοπεύει να της ζητήσει εξηγήσεις αμέσως μόλις βγει από τη φυλακή. Η Αλιγέ λιποθυμάει και ο Κενάν την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Καθώς η Ελίφ περιπλανιέται στους δρόμους χωρίς να ξέρει τι να κάνει, αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία.


Ο Σερντάρ απάγει την Ελίφ


Η Ελίφ λέει στον αξιωματικό πως έχει χαθεί και δεν θυμάται τίποτα. Οι αστυνομικοί βρίσκουν το όνομα του Κενάν στη λίστα των ανθρώπων που αναζητούν κάποιον και του τηλεφωνούν αλλά εκείνος έχει ξεχάσει το τηλέφωνό του στο σπίτι ενώ μεταφέρει την Αλιγέ στο νοσοκομείο. Η Τουγκτσέ είναι θυμωμένη επειδή δεν είναι κανένας από την οικογένειά της στο σπίτι και κανείς δεν την ενημέρωσε πως θα φύγουν. Ενώ η Σεχέρ τακτοποιεί το γραφείο του Κενάν, το τηλέφωνό του χτυπάει συνεχώς. Εκείνη τελικά απαντάει και μαθαίνει έτσι πως η Ελίφ είναι στο αστυνομικό τμήμα. Ενημερώνει αμέσως τη Νουρτέν. Η Τουγκτσέ κρυφακούει τη Σεχέρ, μαθαίνει πως βρέθηκε η Ελίφ και φοβάται πως κανείς δεν θα την αγαπάει πια και το σκάει στο σπίτι του παππού της. Η Αρζού χαίρεται όταν τη βλέπει αλλά η μικρή είναι θυμωμένη μαζί της, ενώ της λέει πως βρέθηκε η Ελίφ. Ενώ η Γκοντζά είναι με τον Σερντάρ, της τηλεφωνεί η Νουρτλέν και της αναφέρει πως η Ελίφ είναι στο αστυνομικό τμήμα και ότι θέλει τα χρήματα. Η Γκοντζά ζητάει από τον Σερντάρ να προσποιηθεί πως είναι ο πατέρας της Ελίφ και να την πάρουν. Ο Κενάν επιστρέφει σπίτι του, βλέπει τις κλήσεις, μαθαίνει πως βρέθηκε η Ελίφ και πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα. Η Σεχέρ τηλεφωνεί στη Νουρτέν και την ενημερώνει πως ο Κενάν πάει να πάρει την Ελίφ. Και οι δύο πανικοβάλλονται και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Η Τουλάι, ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ προσπαθούν να φτιάξουν το κέφι της Μελέκ, όταν τηλεφωνεί ο Κενάν και τους λέει πως βρέθηκε η Ελίφ! Ο Σερντάρ βάζει ένα αστυνομικό γιλέκο, καταφέρνει να πάρει μαζί του την Ελίφ και την πηγαίνει στην Γκοντζά αλλά της λέει πως δεν σκοπεύει να της τη δώσει.


Ο Σελίμ στο πλευρό της Ζεϊνέπ

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν σε ένα καφέ και ο Ερκούτ βρίσκει τον τρόπο να ρίξει δηλητήριο στο ποτήρι της κοπέλας. Λίγο πριν πιει τον καφέ της όμως, η Ζεϊνέπ νιώθει ναυτία και δεν τον δοκιμάζει. Ο Ερκούτ το βλέπει και απογοητεύεται. Η Ζεϊνέπ λυπάται όταν μαθαίνει πως ο Σελίμ τσακώθηκε με τη μητέρα του, αλλά εκείνος την παρηγορεί: «Μη στενοχωριέσαι. Αν χρειαστεί θα νοικιάσουμε ένα σπίτι και θα μείνουμε μαζί με το παιδί μας». Στο τμήμα, ο Κενάν μαθαίνει από τον αξιωματικό πως η Ελίφ έχει χάσει τη μνήμη της και εκείνη τη στιγμή ένας αστυνομικός τούς ενημερώνει πως η μικρή έχει εξαφανιστεί ξανά. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ και μαθαίνουν πως η Ελίφ αναζητείται ξανά. Η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ βγαίνουν στους δρόμους ψάχνοντας την Ελίφ. Η Αρζού τους βλέπει, συνειδητοποιεί πως κάτι δεν πάει καλά και βάζει τους άντρες του Νετζντέτ να παρακολουθούν τη Νουρτέν. Οι αστυνομικοί δείχνουν στον Κενάν και τη Μελέκ το βίντεο ασφαλείας, που δείχνει την Ελίφ στο τμήμα και η χαρά τους είναι μεγάλη που τη βλέπουν ζωντανή αλλά λυπούνται γιατί χάθηκε ξανά. Το βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να παίρνει μαζί του την Ελίφ, όμως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Ο Σερντάρ συναντάει την Γκοντζά και της ξεκαθαρίζει: «Δεν θα σου δώσω τη μικρή! Θα τη χρησιμοποιήσω για να πάρω την κόρη μου». Η Γκοντζά δεν ξέρει τι να κάνει αφού θέλει να δείξει την Ελίφ στον Νετζντέτ για να σώσει τον γάμο της. Ο Σερντάρ παίρνει μαζί του την Ελίφ και η Γκοντζά διατάζει τους άντρες του Νετζντέτ να βρουν το κοριτσάκι.


Το τροχαίο της Νουρτέν και του Μουχσίν

Η Ελίφ ρωτάει τον Σερντάρ γιατί δεν έχουν πάει στην οικογένειά της και εκείνος της λέει πως σύντομα θα βρεθεί ξανά μαζί τους. Η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι της χωρίς να έχει καταλάβει ότι ο Ζαφέρ, ο άνθρωπος του Νετζντέτ, την παρακολουθεί. Η Αρζού τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ξέρει ότι έχει την Ελίφ και πως θα της την πάρει χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Εκείνη προσπαθεί να της πει ότι δεν έχει τη μικρή μαζί της, αλλά η Αρζού δεν την πιστεύει. Η Νουρτέν αρχίζει να φοβάται και αποφασίζει να φύγει από το σπίτι. Εκείνη τη στιγμή επιστρέφει ο Μουχσίν. «Η Ελίφ το έσκασε από το σπίτι», τον πληροφορεί κι εκείνος σοκάρεται. «Πήγε στην αστυνομία και τώρα μας έχουν κάνει μήνυση και οι γονείς της μας απειλούν. Επειδή δεν πήγαμε ποτέ να το αναφέρουμε στην αστυνομία, τώρα οι γονείς της θέλουν να μας τιμωρήσουν», συνεχίζει, ενώ του αναφέρει πως θα πάνε στη φυλακή. Το ζευγάρι αποφασίζει να το σκάσει. Καθώς αναχωρούν με το αυτοκίνητο, η Αρζού τους βλέπει και τους ακολουθεί. Η Νουρτέν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται με ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου. Η Μελέκ και ο Κενάν περιμένουν νεότερα από την Ελίφ στο αστυνομικό τμήμα, αλλά η κοπέλα σε άσχημη κατάσταση μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο πλευρό της. Ο αξιωματικός λέει στον Κενάν πως θα τον ειδοποιήσουν όταν έχουν νεότερα και ο Κενάν φεύγει. Πηγαίνει να δει τη Μελέκ. Ενας από τους άντρες του Νετζντέτ συνοδεύει την Τουγκτσέ στο κτήμα αλλά εκείνη δεν θέλει να μείνει. Η Σεχέρ πηγαίνει την Τουγκτσέ στην Αλιγέ και της λέει: «Ο μπαμπάς έχει πάει να πάρει την Ελίφ! Η Ελίφ είναι ζωντανή», και η Αλιγέ σοκάρεται.

Elif: Συγκλονιστικά τα επεισόδια αυτή της εβδομάδας! Όλες οι εξελίξεις!

Συγκλονιστικά είναι τα επεισόδια αυτή της εβδομάδα στην Τούρκικη σειρά Elif, στο Star. Όλες οι εξελίξεις που θα δούμε.

Αναλυτικά τα επεισόδια.

Δευτέρα 29/4
Επεισόδιο 323
Καθώς ο Μουχσίν ετοιμάζεται να πάει για δουλειά η Ελίφ επιμένει να πάει μαζί του και ο Μουχσίν αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πάει καλά. Όμως βιάζεται να πάει στη δουλειά και δεν έχει χρόνο να το ερευνήσει περισσότερο. Όταν φεύγει ο Μουχσίν, η Νουρτέν κλειδώνει σε ένα παγωμένο δωμάτιο την Ελίφ. Η Νουρτέν δέχεται επίσκεψη από τις γειτόνισσές της Μπεχιγέ και Νιμέτ. Όταν ακούγεται η φωνή της Ελίφ, η Νουρτέν δικαιολογείται λέγοντας πως είναι από κάποιο παιδί της γειτονιάς. Όταν οι γυναίκες φεύγουν, η Νουρτέν πηγαίνει στο δωμάτιο που έχει κλειδώσει την Ελίφ και γίνεται έξαλλη μαζί της. Η Ζεϊνέπ και το μωρό της είναι καλά και ο Σελίμ ανακουφίζεται. Η Ζεϊνέπ ανακτά τις αισθήσεις της αλλά δεν θέλει κοντά της τον Σελίμ αλλά το κλίμα αλλάζει κάπως όταν ακούν την καρδιά του μωρού τους. Ο Σελίμ επηρεάζεται πολύ και όταν παίρνουν εξιτήριο, πείθει τη Ζεϊνέπ να μιλήσουν. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να ξεχάσει τις κατηγορίες του Σελίμ. Η Αρζού επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως δεν έχει ιδέα για το περιστατικό, που περιγράφει η Γκόντζα αλλά ξέρει ότι θύμωσε όταν ο Ερκούτ δεν της άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και πως έχει γίνει πολύ άπληστη σε σχέση με τα χρήματα. Επίσης συμπληρώνει πως όταν ήταν υπηρέτρια στο κτήμα των Εμίρογλου κυνηγούσε τον Σελίμ για τα χρήματα. Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος επειδή η Αρζού μιλάει άσχημα για την Γκόντζα και τη διώχνει αλλά έχει αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη στη γυναίκα του. Η Γκόντζα είναι πολύ νευρική μετά την επίθεση, που δέχτηκε και ο Σερντάρ βρίσκει ευκαιρία για να είναι συνέχεια στο πλευρό της. Η Αλιγιέ κλαίει κοιτάζοντας τη φωτογραφία της Ελίφ και η Τουγτσέ όταν τη βλέπει της λέει πως εκείνη είναι η μοναδική της εγγονή. Ο Βεϊσέλ χρειάζεται χρήματα για να ξεφορτωθεί τον Νετζντέτ. Η Τουλάι και η Μελέκ εύχονται η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ να τα ξαναβρούν…

undefined

Τρίτη 30/4
Επεισόδιο 324
Ο Ερκούτ τριγυρνάει έξω από το σπίτι της Ζεϊνέπ ελπίζοντας να τη δει έστω και από μακριά. Όταν τη βλέπει να επιστρέφει με τον Σελίμ, θυμώνει. Πηγαίνει να μιλήσει με την Αρζού. Εκείνη του λέει πως πρέπει να ξεφορτωθούν το μωρό διαφορετικά το ζευγάρι θα συμφιλιωθεί. Αποφασίζει να αναλάβει εκείνη αυτή τη δουλειά. Η Ελίφ έχει μια ανάμνηση αλλά είναι ακόμα πολύ μπερδεμένη. Μετά την παραίτηση της Νουρτέν η Μελαχάτ δυσκολεύεται με τις καθημερινές δουλειές. Η Φεριντέ ζητάει από την Τουλάι να φροντίζει τη Μελαχάτ αλλά εκείνη δεν θέλει να αφήσει μόνη της τη Ζεϊνέπ. Η Μελέκ προσφέρεται να βοηθήσει και πηγαίνει στο σπίτι της Μελαχάτ. Η Νουρτέν λέει στη Σεχέρ πως έδιωξε την Ελίφ και εκείνη της λέει πως έκανε λάθος και πρέπει να την φέρει πάλι σπίτι. Ο Σελίμ ενθουσιασμένος λέει στον Κενάν πως άκουσε την καρδιά του μωρού του για πρώτη φορά. Ακούγοντας τη συζήτησή τους, η Αλιγιέ αποφασίζει να μιλήσει στη Ζεϊνέπ. Η Τουλάι λέει στη Ζεϊνέπ πως αγνοεί τι πέρασε ο Σελίμ μέσα στη φυλακή και πως θα έπρεπε να δείξει λίγη κατανόηση. Τα λόγια της Τουλάι φαίνεται να επηρεάζουν τη Ζεϊνέπ όταν έρχεται η Αλιγιέ και της λέει πως δεν θα επιτρέψει ο γιος της να γίνει πατέρας στο παιδί ενός άλλου και φεύγει. Η Ζεϊνέπ ξεσπάει ξανά σε κλάματα. Η Σεχέρ λερώνει το φόρεμα της ενώ μαγειρεύει και η Αλιγιέ της προτείνει να πάρει κάτι από την ντουλάπα της Γκόντζα, όταν μαθαίνει πως δεν έχει άλλα ρούχα να αλλάξει. Η Σεχέρ μαθαίνει έτσι πως η Γκόντζα ήταν παλιά υπηρέτρια στο κτήμα και ενημερώνει τη Νουρτέν. Ο Μουχσίν επιστρέφει σπίτι και ρωτάει που είναι η Ελίφ. Η Νουρτέν του λέει πως την έστειλε μέχρι τον μπακάλη και βγαίνει έξω για να τη βρει. Ενώ ο Μουράτ και η Φεριντέ δουλεύουν στο εστιατόριο εμφανίζονται δύο από τους άντρες του Νετζντέτ, που αναζητούν τον Βεϊσέλ. Όταν ο Μουράτ και η Φεριντέ τους λένε πως δεν ξέρουν, που είναι, οι άντρες καταστρέφουν το μαγαζί και χτυπάνε άσχημα τον Μουράτ…

Τετάρτη 1/5
Επεισόδιο 325
Η Νουρτέν δεν μπορεί να βρει την Ελίφ και γίνεται έξαλλη. Όταν κουράζεται και επιστρέφει σπίτι, διαπιστώνει πως η Ελίφ είναι εκεί. Η μικρή δεν κατάφερε να βρει το σπίτι της Μελαχάτ και γύρισε. Η Νουρτέν κρυφακούει τη συζήτησή της με τον Μουχσίν. Η Ελίφ του λέει πως στο δρόμο συνάντησε ένα κοριτσάκι που την φώναξε «Ελίφ». Ο Μουχσίν της λέει πως πράγματι το όνομα της είναι Ελίφ γιατί το έμαθε από την Αρζού, όταν νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Ο Μουχσίν της υπόσχεται να κάνει ό,τι μπορεί για να βρει τους αληθινούς γονείς της και η Ελίφ χαίρεται πολύ όταν το ακούσει. Όμως ο Μουχσίν δέχεται μια επαγγελματική πρόταση, που θα τον κρατήσει για πολύ καιρό μακριά από την πόλη και η Ελίφ στενοχωριέται. Ο Μουχσίν δεν μπορεί να αρνηθεί τη δουλειά και παρηγορεί την Ελίφ. Η Νουρτέν τηλεφωνεί στην Γκόντζα και της τριπλασιάζει το ποσό, που είχε αρχικά ζητήσει, απειλώντας την να μιλήσει στον Νετζντέτ. Η Γκόντζα είναι σε δύσκολη θέση. Επικοινωνεί με έναν από τους συνεργάτες του Νετζντέτ, τον Χουλκί και ζητάει να της δανείσει χρήματα αλλά εκείνος αρνείται. Η Αρζού καταλαβαίνει πως βρίσκεται σε μεγάλη ένταση και της λέει πως θα ανακαλύψει τον λόγο. Η Γκόντζα αποφασίζει να επισκεφθεί τον Νετζντέτ. Μετά την επίσκεψη της Αλιγιέ, η Ζεϊνέπ στέλνει μήνυμα στον Σελίμ και του λέει πως δεν θέλει
να της τηλεφωνήσει ποτέ ξανά. Η Τουλάι τη συμβουλεύει να μιλήσει στον Σελίμ για την επίσκεψη της Αλιγιέ αλλά εκείνη διαφωνεί. Είναι πολύ στενοχωρημένη με τα λόγια της Αλιγιέ. Η Αλιγιέ πηγαίνει στο δωμάτιο του Σελίμ να τον ενημερώσει πως το δείπνο είναι έτοιμο και τον βλέπει λυπημένο. Πιστεύει πως η επίσκεψη της στη Ζεϊνέπ είχε άμεσο αποτέλεσμα. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι της Ζεϊνέπ για να τη δει αλλά η Ζεϊνέπ δεν είναι εκεί, έχει πάει στο εστιατόριο. Η Τουλάι βρίσκει την ευκαιρία να του μιλήσει για την επίσκεψη της Αλιγιέ και ο Σελίμ πηγαίνει αμέσως στο εστιατόριο για να βρει τη Ζεϊνέπ. Η Μελέκ κοιτάζει συνέχεια τη φωτογραφία της Ελίφ και ονειρεύεται τη μέρα, που η κόρη της θα γυρίσει κοντά της. Καθώς ο Μουράτ και η Φεριντέ τακτοποιούν, μιλάνε για τον Βεϊσέλ, που είναι εξαφανισμένος. Όταν φτάνουν στο εστιατόριο η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ, ο Μουράτ και η Φεριντέ τους αφήνουν μόνους να μιλήσουν. Ο Σελίμ λέει στη Ζεϊνέπ πως όλα θα πάνε καλά και πως θα ζητήσει εξηγήσεις από τη μητέρα του για τις πράξεις της. Οι δύο ντετέκτιβ, που έχει προσλάβει ο Κενάν για να βρουν την Ελίφ, του λένε πως δεν μπορούν να τη βρουν και πως δεν μπορούν να κάνουν κάτι περισσότερο. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος και τους λέει πως δεν θα σταματήσει να προσπαθεί μέχρι να βρει την Ελίφ…

Πέμπτη 2/5
Επεισόδιο 326
Ο Σελίμ ζητάει εξηγήσεις από τη μητέρα του για όσα είπε στη Ζεϊνέπ και της λέει πως αν δεν ζητήσει συγνώμη δεν θα τον ξαναδεί. Ο Κενάν ακούει τον καυγά τους και μαθαίνει για το περιστατικό. Ο Κενάν παίρνει και εκείνος το μέρος της Ζεϊνέπ. Η Αλιγιέ διαφωνεί και με τους δύο γιους της και λυπάται με τα όσα της καταλογίζουν. Η Τουγτσέ ακούει τον καυγά και ρωτάει τον Κενάν τι συμβαίνει. Ο Κενάν την καθησυχάζει και της εξηγεί πως κάποιες φορές οι γονείς και τα παιδιά έχουν διαφορές, που προσπαθούν να τις λύσουν. Όταν η Τουγτσέ του λέει πως της λείπουν ακόμα και οι στιγμές, που η μητέρα της φώναζε, ο Κενάν νιώθει συντετριμμένος και προσπαθεί να παρηγορήσει τη μικρή. Η Ζεϊνέπ δεν μπορεί να ξεχάσει τα λόγια της Αλιγιέ και νιώθει πως όλοι την πληγώνουν. Ο Μουράτ και η Φεριντέ προσπαθούν να της φτιάξουν τη διάθεση αλλά η Ζεϊνέπ είναι πολύ λυπημένη και αποφασίζει να επιστρέψει σπίτι. Ο Σελίμ πηγαίνει στη Ζεϊνέπ και της λέει πως θέλει να τελειώσει αυτός ο χωρισμός. Η Ζεϊνέπ βγάζει τη βέρα της και του την επιστρέφει. Ο Σελίμ της λέει πως δεν κάνει τη διαφορά το δαχτυλίδι αλλά οι καρδιές τους, που θα είναι ενωμένες για πάντα, αλλά λυπάται γιατί εκείνη τα παρατάει τόσο γρήγορα. Βάζει τη βέρα πάλι στο δάχτυλο της και φεύγει. Ο Σελίμ πηγαίνει να αγοράσει ρούχα και κούνια για το μωρό, που έρχεται. Η Μελέκ εξακολουθεί να περιμένει την Ελίφ, η Τουλάι προσπαθεί να αποσπάσει την προσοχή της σε κάτι άλλο αλλά η Μελέκ δεν μπορεί να σκεφτεί τίποτα άλλο. Η Ελίφ προσπαθεί να πλύνει τα άπλυτα, που της έδωσε η Νουρτέν αλλά δεν μπορεί. Φοβάται πως η Νουρτέν θα θυμώσει. Η μικρή χύνει κατά λάθος το χλώριο και η έντονη μυρωδιά της κόβει την ανάσα. Βγαίνει από το σπίτι και όταν επιστρέφει η Νουρτέν για να δει τι έχει κάνει, γλιστράει, πέφτει κάτω και χάνει τις αισθήσεις της. Η Ελίφ προσπαθεί να τη συνεφέρει αλλά δεν τα καταφέρνει. Αμέσως ανοίγει όλα τα παράθυρα και η Νουρτέν συνέρχεται κάπως και βγαίνουν έξω από το σπίτι. Η Νουρτέν κατηγορεί την Ελίφ πως προσπάθησε να τη σκοτώσει και για τιμωρία τη βάζει να καθαρίσει το μπάνιο. Η Νουρτέν τηλεφωνεί στη Σεχέρ και της λέει τι συνέβη. Η Γκόντζα επισκέπτεται τον Νετζντέτ και του λέει πως η Ελίφ είναι ζωντανή και του λέει όλη την ιστορία. Δεν ξέρει τι να κάνει. Ο Νετζντέτ της λέει πως θα ενημερώσει τον λογιστή του και της ζητάει να δώσει στη Νουρτέν τα χρήματα, που ζητάει, να πάρει την Ελίφ και να τον κρατάει ενήμερο. Όταν επιστρέφει σπίτι της, η Γκόντα ενημερώνει το προσωπικό πως περιμένει τον λογιστή και ο Ερκούτ με την Αρζού ξαφνιάζονται…

Παρασκευή 3/5
Επεισόδιο 327
Η Ζεϊνέπ δεν θέλει η κόρη της να μεγαλώσει σε ένα περιβάλλον χωρίς αγάπη. Λέει στην Τουλάι και τη Μελέκ πως θέλει να τη μεγαλώσει μόνη της. Ο Σελίμ επιστρέφει στο κτήμα και αρχίζει να συναρμολογεί την κούνια του μωρού, που αγόρασε, για να κάνει έκπληξη στη Ζεϊνέπ. Ο Κενάν τον βοηθάει και όταν τελειώνουν ο Σελίμ φέρνει τη Ζεϊνέπ στο κτήμα παρά τις διαμαρτυρίες της. Η Ζεϊνέπ νιώθει μεγάλη νευρικότητα. Η Αλιγιέ μαθαίνει από τη Σεχέρ πως ο Σελίμ έφτιαξε το παιδικό κρεβάτι. Έξαλλη πηγαίνει να το δει και ο Κενάν, συνειδητοποιώντας τις προθέσεις της, την προειδοποιεί να μην κάνει κάτι, που θα αναστατώσει τον Σελίμ. Η Αλιγιέ λυπάται για τον Σελίμ και είναι αποφασισμένη να τον χωρίσει από τη Ζεϊνέπ. Όταν φτάνει στην έπαυλη ο Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ, η Αλιγιέ τους σταματάει στην πόρτα και τους λέει πως δεν μπορούν να μπουν στο σπίτι. Η Ζεϊνέπ φεύγει και ο Σελίμ την ακολουθεί. Ο Κενάν γίνεται έξαλλος με τη μητέρα του. Η Γκόντζα παίρνει τα χρήματα, που χρειάζεται από τον λογιστή. Τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της ζητάει να της παραδώσει την Ελίφ αν θέλει να πάρει τα χρήματα. Αν δεν το κάνει, ο Κενάν θα μάθει την αλήθεια και θα καταλήξει στη φυλακή. Η Νουρτέν δεν έχει άλλη επιλογή από το να δεχθεί την προσφορά της Γκόντζα. Όταν συναντιούνται, η Γκόντζα συνειδητοποιεί πως τα χρήματα δεν είναι στην τσάντα της. Η Νουρτέν επιστρέφει σπίτι μαζί με την Ελίφ και ξεσπάει πάνω της το θυμό της. Εκείνη την ώρα έρχεται η αστυνομία και της λέει πως έχει γίνει μια αναφορά σχετικά με τη φιλοξενία ενός παιδιού στο σπίτι της παρά τη θέλησή του. Γνωρίζοντας πως η Γκόντζα δεν θα μπορούσε να πάρει τα λεφτά χωρίς τη συναίνεση του Νετζντέτ, η Αρζού και ο Ερκούτ δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί ο Νετζντέτ εξακολουθεί να εμπιστεύεται την Γκόντζα παρά τα όσα του έχουν πει και οι δύο. Μετά από πολλές μέρες, ο Βεϊσέλ εμφανίζεται στο εστιατόριο μεταμφιεσμένος. Όταν ο Μουράτ του λέει πως οι άντρες του Νετζντέτ πέρασαν από εκεί, ο Βεϊσέλ του λέει πως με κάποιο τρόπο θα λύσει αυτό το πρόβλημα και δεν χρειάζεται να ανησυ