Elif: O Ερκούτ ρίχνει κάτι στον καφέ της Ζεϊνέπ! Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Αναλυτικά οι εξελίξεις!

Elif: O Ερκούτ ρίχνει κάτι στον καφέ της Ζεϊνέπ! Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο;

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της Τούρκικης σειράς του STAR, Eif; Ο Ερκούτ ρίχνει κάτι στον καφέ της Ζεϊνέπ.

Θέλει να δηλητηριάσει να την δηλητηριάσει και να αποβάλει.

Τετάρτη 8/5
Επεισόδιο 330
Η πίεση της Αλιγιέ ανεβαίνει και λιποθυμάει και ο Κενάν την πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Γκόντζα λέει στον Νετζντέτ ότι πούλησε τα κοσμήματά της για να βρει τα χρήματα. Ο Νέτζντετ δεν λέει τίποτα στην Γκόντζα σχετικά με τις φωτογραφίες της με τον Σερντάρ. Σκοπεύει να της ζητήσει εξηγήσεις αμέσως μόλις βγει από τη φυλακή. Καθώς η Ελίφ περιπλανιέται στους δρόμους χωρίς να ξέρει τι να κάνει, ένας πωλητής κουλουριών καταλαβαίνει πως πεινάει και της δίνει ένα κουλούρι. Η Νουρτέν αναζητά την Ελίφ. Συναντάει συναντάει τον άνθρωπο, που έδωσε το κουλούρι στο κοριτσάκι και έτσι μαθαίνει που είναι η μικρούλα. Η Νουρτέν βλέπει την Ελίφ αλλά εκείνη το σκάει ξανά και κρύβεται. Η μικρούλα αποφασίζει να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία. Η μικρούλα λέει στον αξιωματικό πως έχει χαθεί και δεν θυμάται τίποτα. Οι αστυνομικοί βρίσκουν το όνομα του Κενάν στη λίστα των ανθρώπων, που αναζητούν κάποιον και του τηλεφωνούν αλλά εκείνος έχει ξεχάσει το τηλέφωνο του στο σπίτι ενώ μεταφέρει την Αλιγιέ στο νοσοκομείο.

Elif εξελίξεις

Η Νουρτέν πηγαίνει στο σπίτι της Μελαχάτ, ελπίζοντας πως η Ελίφ θα είναι εκεί. Η μικρή όμως δεν είναι εκεί και η Μελαχάτ θυμώνει με τη Νουρτέν όταν μαθαίνει πως έχασε την Ελίφ και της κλείνει κατάμουτρα την πόρτα. Η Αρζού είναι έξαλλη με τον Σερντάρ επειδή δεν κατάφερε να μάθει τι σχεδιάζει η Γκόντζα. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ πηγαίνουν σε ένα καφέ και ο Ερκούτ πηγαίνει εκεί και βρίσκει τον τρόπο να ρίξει κάτι στο ποτήρι της κοπέλας. Λίγο πριν πιει τον καφέ της όμως, η Ζεϊνέπ νιώθει ναυτία και δεν τον δοκιμάζει. Ο Ερκούτ το βλέπει και απογοητεύεται. Η Ζεϊνέπ λυπάται όταν μαθαίνει πως ο Σελίμ τσακώθηκε με τη μητέρα του. Ο Σελίμ την παρηγορεί λέγοντας της πως αν χρειαστεί θα νοικιάσουν ένα σπίτι για τους δυο τους και όλα θα πάνε καλά. Η Τουγτσέ είναι θυμωμένη επειδή δεν είναι κανένας από την οικογένειά της στο σπίτι και κανείς δεν την ενημέρωσε πως θα φύγουν. Ξεσπάει στη Σεχέρ, η οποία προσπαθεί να την κάνει να φάει το πρωινό της. Ενώ η Σεχέρ τακτοποιεί την κρεβατοκάμαρα του Κενάν, το τηλέφωνο του χτυπάει συνεχώς. Η Σεχέρ τελικά απαντάει και μαθαίνει έτσι πως η Ελίφ είναι στο αστυνομικό τμήμα. Ενημερώνει αμέσως τη Νουρτέν. Η Τουγτσέ κρυφακούει τη Σεχέρ και μαθαίνει πως βρέθηκε η Ελίφ. Φοβάται πως αν επιστρέψει η Ελίφ στο σπίτι, κανείς δεν θα την αγαπάει πια και το σκάει για να τραβήξει την προσοχή.

Elif: Βόμβα! Η Αρζού συλαμβάνεται για φόνο!

Βόμβα στην Τούρκικη σειρά Elif, στο STAR! Η Αρζού συλλαμβάνεται για φόνο.

Η Αρζού μπαίνει στη φυλακή για τον θάνατο της Νουρτέν και του Μουχσίν, ενώ η Μελέκ στο ψυχιατρείο! Εναν μήνα αργότερα πολλά έχουν αλλάξει, αλλά η Ελίφ συνεχίζει να είναι εξαφανισμένη, με τον Νετζντέτ να την «πουλάει» σε άλλη -εξίσου επικίνδυνη- οικογένεια.

Η Νουρτέν και ο Μουχσίν χάνουν τη ζωή τους στο τροχαίο. Η Αρζού πανικοβάλλεται και φεύγει μακριά από τον τόπο του δυστυχήματος και πάει στο σπίτι της Νουρτέν και του Μουχσίν, μήπως καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο που θα τη βοηθήσει να εντοπίσει την Ελίφ. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και λέει στον Ερκούτ πως προκάλεσε ένα ατύχημα: «Φοβάμαι μήπως αποκαλυφθεί ότι εγώ το προκάλεσα! Θα πεθάνω αν μπω στη φυλακή, σε παρακαλώ, βοήθησέ με», του λέει και εκείνος της προτείνει πρώτα να περιμένουν!

Τρεις άνθρωποι υπήρξαν μάρτυρες του δυστυχήματος, αλλά δεν πρόλαβαν να συγκρατήσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου. Η αστυνομία, μετά τις καταγγελίες των μαρτύρων, αποφασίζει να ελέγξει τις κάμερες ασφαλείας.
Ο Σερντάρ φτάνει με την Ελίφ έξω από το κτήμα, αλλά εκείνη δεν θέλει να μπει, γιατί φοβάται πως θα συναντήσει την Αρζού. «Είναι η οικογένειά σου εδώ, δεν θέλεις να τη συναντήσεις;» τη ρωτά και το κορίτσι απαντά θετικά. Λίγο πριν περάσουν την είσοδο, άγνωστοι επιτίθενται στον άνδρα και κλέβουν το μικρό κορίτσι. Την έχουν απαγάγει μετά από εντολή της Γκόντζα, η οποία σχεδιάζει να δείξει την Ελίφ πρώτα στον Νετζντέτ και μετά να την παραδώσει στον Κενάν.

Οταν η Ελίφ βλέπει την Αρζού να έρχεται στο σπίτι, τρομάζει και κρύβεται στο δωμάτιο της Γκόντζα. Η μικρούλα περιμένει πώς και πώς να βρει την οικογένειά της. Η Αλιγέ πιστεύει πως όσα της είπε η Τουγκτσέ είναι ψέματα και τα βάζει με τη Σεχέρ: «Γιατί κοροϊδεύεις μ' ένα τόσο σοβαρό θέμα την εγγονή μου;». Η Σεχέρ της επιβεβαιώνει πως πράγματι η Ελίφ βρέθηκε. Η Αλιγέ καλεί αμέσως τον Κενάν, αλλά μαθαίνει πως η Ελίφ έπεσε ξανά θύμα απαγωγής και η χαρά μετατρέπεται πάλι σε λύπη και αγωνία.

Ο Κενάν αφήνει τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ στο πλευρό της Μελέκ και επιστρέφει στο κτήμα για να δει τη μητέρα του και να της εξηγήσει τι συνέβη. Οταν της εξιστορεί τι έχει περάσει η Ελίφ, τη συμβουλεύει να συμφιλιωθεί με τον Σελίμ, γιατί κάνει ένα ακόμα μεγάλο λάθος. Ετσι, εκείνη τηλεφωνεί στον Σελίμ, ο οποίος όμως δεν απαντά. Ωστόσο η Ζεϊνέπ τον πείθει να της μιλήσει. Η Σεχέρ ενημερώνεται για το δυστύχημα της Νουρτέν και του Μουχσίν, ενώ ο Νετζντέτ αποφυλακίζεται υπό όρους μέχρι τη δίκη του.

undefined
Η Μελέκ στο ψυχιατρείο

Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο, αλλά μπερδεύει ένα κοριτσάκι με την Ελίφ και επιτίθεται στη μητέρα της. Ο γιατρός λέει στον Σελίμ και στη Ζεϊνέπ πως θα πρέπει να νοσηλευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ψυχιατρική κλινική και της φορούν ζουρλομανδύα, ενώ εκείνη επιμένει να θέλει να δει το παιδί της.
Στο μεταξύ, η αστυνομία πηγαίνει να πάρει κατάθεση από την Αρζού. Αυτή ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τη Νουρτέν ούτε τον Μουχσίν και πως δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα, αλλά οι αστυνομικοί της λένε πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η Γκόντζα χαίρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λυπούνται πολύ για την κατάσταση της Μελέκ. Ο Κενάν την επισκέπτεται και αισθάνεται συντετριμμένος όταν τη βλέπει έτσι! Στο μεταξύ, η Γκόντζα ετοιμάζεται να πάει να δει τον Νετζντέτ στη φυλακή μαζί με την Ελίφ, όταν εκείνος επιστρέφει σπίτι. Η Γκόντζα χαίρεται που τον βλέπει, αλλά ο Νετζντέτ της συμπεριφέρεται ψυχρά και της δείχνει τις φωτογραφίες της με τον Σερντάρ. Επιπλέον, της επισημαίνει πως πρώτα θα τελειώσει την ιστορία με την Ελίφ και μετά θα ασχοληθεί μαζί της. Ο Νετζντέτ κλειδώνει την Ελίφ σε μια αποθήκη.

Εναν μήνα αργότερα...

Εναν μήνα μετά τα γεγονότα, η Γκόντζα και ο Νετζντέτ έχουν συμφιλιωθεί, αλλά η κοπέλα λυπάται για τη μικρή Ελίφ, που είναι κλειδωμένη στην αποθήκη. «Πόσο ακόμα θα κρατάς την Ελίφ κλειδωμένη; Είναι μικρό παιδί, δεν τη λυπάσαι;» του λέει και εκείνος της απαντά: «Δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποιος είμαι! Εσύ δεν θα ασχοληθείς ξανά με αυτό το θέμα». Οταν ο Νετζντέτ φεύγει από το σπίτι, η Γκόντζα επισκέπτεται την Ελίφ και της υπόσχεται να την πάρει από την αποθήκη με κάποιο τρόπο. Η Γκόντζα ξέρει πως πρέπει να σώσει την Ελίφ πριν επιστρέψει η Αρζού. Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει και ο Νετζντέτ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τη βγάλει από τη φυλακή, ενώ η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν να την παραλάβουν. Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ έχουν συμφιλιωθεί και έχουν νοικιάσει ένα σπίτι. Ζητούν από τη Μελέκ να μείνει μαζί τους και εκείνη δέχεται. Οι τρεις τους πηγαίνουν να πιουν έναν καφέ και έρχεται και η Φεριντέ. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ πηγαίνουν να δουν την Αλιγέ, η οποία, μετά τη μετακόμιση του ζευγαριού σε άλλο σπίτι, είχε ένα άσχημο επεισόδιο με την πίεση της, που της άφησε μια αναπηρία στην αριστερή πλευρά.

Ο Βεϊσέλ επιστρέφει σπίτι του και η Τουλάι είναι ενθουσιασμένη, επειδή η Μελέκ είναι καλά, αλλά εκείνος πανικοβάλλεται εξαιτίας των εγγράφων που έβαλε τη Μελέκ να υπογράψει. Η Σεχέρ νιώθει μόνη μετά τον θάνατο της Νουρτέν και επειδή δεν έχει πού να πάει, παραμένει στο κτήμα και φροντίζει την Αλιγέ. Ο Μουράτ δουλεύει στο εστιατόριο, όμως ο άντρας που το έχει αγοράσει έρχεται και του ζητά να φύγουν. «Το εστιατόριο έχει πουληθεί, το έχω αγοράσει», τους λέει και τους δείχνει τα χαρτιά. «Δεν υπέγραψα ποτέ τέτοιο πράγμα», λέει η Μελέκ, αλλά εκείνη τη στιγμή θυμάται πως ο Βεϊσέλ την είχε βάλει να το κάνει.
Ο Μουράτ τηλεφωνεί στον Βεϊσέλ, ο οποίος όμως δεν απαντά και έτσι τηλεφωνεί στην Τουλάι και της λέει πως ο Βεϊσέλ πούλησε το εστιατόριο. Εκείνη γίνεται έξαλλη και αποφασίζει να τον εγκαταλείψει: «Δεν σου έχω πια καμία εμπιστοσύνη! Μου είπες ξανά ψέματα, δεν μένω άλλο μαζί σου».
Η Μελέκ ηρεμεί τον Μουράτ και τη Φεριντέ και τους λέει πως δεν μπορούν να κάνουν πια κάτι αλλά δεν πρέπει να ανησυχούν, γιατί θα κάνουν κάπου αλλού ένα νέο ξεκίνημα… Η Τουλάι ενημερώνει τη Φεριντέ πως εγκατέλειψε τον Βεϊσέλ και εκείνη της προτείνει να μείνει σπίτι της. Ο Μουράτ αισθάνεται ντροπή για ό,τι έκανε ο πατέρας του. Η Φεριντέ και η Μελέκ του εξηγούν πως δεν είναι δικό του το λάθος και πως όλα θα πάνε καλά.

Η Ελίφ σε νέο σπίτι

Ο Σελίμ και ο Κενάν σκέφτονται πως πρέπει να βρουν μια νοσοκόμα, αλλά η Ζεϊνέπ τους λέει πως το καλύτερο θα ήταν να φροντίσει εκείνη την Αλιγέ. Η Αρζού αποφυλακίζεται και ο Νετζντέτ είναι στο πλευρό της μαζί με τον Ερκούτ. Η Αρζού ξαφνιάζεται όταν βλέπει στο σπίτι την Γκόντζα: «Ακόμα εδώ βλέπω ότι είσαι! Δεν θα είσαι για πολύ όμως, γιατί σύντομα θα χάσεις τα πλούτη και την πολυτέλεια! Θα είσαι πάντα μία υπηρέτρια».
Η Αρζού θέλει να βρει την Ελίφ και τηλεφωνεί στη Σεχέρ, αλλά εκείνη δεν ξέρει τίποτα. Η Γκόντζα προσπαθεί να σώσει την Ελίφ, όμως τις πιάνει ο Νετζντέτ και τις κλειδώνει στην αποθήκη. Επιστρέφοντας από την αποθήκη, ο Νετζντέτ βλέπει την Αρζού και όταν εκείνη τον ρωτά αν ξέρει πού είναι η Ελίφ, δηλώνει πως δεν έχει ιδέα.
Ο Kεμάλ, ο αλκοολικός αδελφός της Ναζάν, μιας υπηρέτριας του Νετζντέτ, έρχεται για να της ζητήσει χρήματα. Ο Νετζντέτ τον βλέπει και του υπόσχεται πολλά λεφτά, αν αναλάβει να ξεφορτωθεί την Ελίφ. Ο Kεμάλ δέχεται την πρότασή του.

Η Τουλάι φτάνει λυπημένη στο σπίτι της Φεριντέ. Η Αρζού μαθαίνει από το προσωπικό πως η Γκόντζα είναι κλειδωμένη στην αποθήκη και χωρίς δεύτερη σκέψη πάει εκεί: «Σ' το είχα πει ότι θα είχες άσχημη κατάληξη! Αναρωτιέμαι τι έκανες στον πατέρα μου και σε τιμώρησε έτσι». Η Γκοντζά της απαντά: «Ξέρεις, δεν ήμουν μόνη μου εδώ... Ηταν και η Ελίφ, την οποία έκρυβε ο πατέρας σου και την πήρε τώρα μακριά». Η Αρζού σοκάρεται. Ο Κεμάλ πηγαίνει την Ελίφ στο σπίτι του και τη συστήνει στη μικρή του κόρη, την Ιντζί. Η Ελίφ λέει στην Ιντζί όλα όσα έχει περάσει και εκείνη εντυπωσιάζεται. Η Ελίφ θέλει να φύγει και να αναζητήσει την οικογένειά της, αλλά η Ιντζί της λέει πως, αν φύγει, ο πατέρας της θα τη δείρει.
Ο Κεμάλ επιστρέφει σπίτι και όταν διαπιστώνει πως η μεγάλη του κόρη, η Ασουμάν, δεν έχει γυρίσει, τα βάζει με την Ιντζί. Η Ελίφ τρομάζει και εκείνη τη στιγμή επιστρέφει η Ασουμάν. Ο Κεμάλ χτυπά άσχημα την Ασουμάν, και η Ιντζί και η Ελίφ τρομάζουν.

Η Γκόντζα είναι ακόμα στην αποθήκη και δεν ξέρει τι να κάνει, ενώ ανησυχεί και για την Ελίφ: «Πώς μπόρεσα και σου το έκανα αυτό, Ελίφ μου! Επρεπε από την αρχή να είχα πάει στον Κενάν και να σε δώσω στον πατέρα σου! Πού να βρίσκεται τώρα». Ο Ερκούτ έρχεται για να δει πώς είναι η Γκόντζα και εκείνη τον παρακαλά να την αφήσει να φύγει, εκείνος όμως αρνείται. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ φροντίζουν την Αλιγέ και αποφασίζουν να μείνουν και άλλο στο κτήμα. Η Τουγκέ νιώθει πως κανείς δεν της δίνει σημασία και ξεσπά στη Σεχέρ. Η μικρή παίρνει κρυφά το τηλέφωνο του Σελίμ και καλεί τη μητέρα της: «Μαμά, γιατί δεν έχεις έρθει να με δεις τόσο καιρό, με ξέχασες; Είναι άσχημα τα πράγματα εδώ και η Σεχέρ δεν μου δίνει σημασία, γιατί είναι λυπημένη που η αδελφή της και ο γαμπρός της σκοτώθηκαν».

Η Αρζού συνειδητοποιεί πως η Σεχέρ ήταν αδελφή της Νουρτέν και όταν της τηλεφωνεί για να της δώσει συλλυπητήρια, η Σεχέρ μένει άφωνη. Ο Βεϊσέλ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ και ικετεύει να μιλήσει με την Τουλάι. Εκείνη τη στιγμή επιστρέφει η Μελέκ από το αστυνομικό τμήμα και ο Βεϊσέλ της λέει πως έπρεπε να πουλήσει το εστιατόριο, επειδή κινδύνευε η ζωή του. «Δεν θέλω να μου δώσεις εξηγήσεις, ούτε τα χρήματα πίσω! Θέλω να μας αφήσεις όλους ήσυχους και να βγεις από τις ζωές μας», του λέει η Μελέκ.
Η Ασουμάν πιστεύει ότι η Ιντζί είπε στον πατέρα τους πως δεν ήταν σπίτι και της επιτίθεται, όπως και στην Ελίφ. Η κοπέλα χάνει για λίγο τις αισθήσεις της και τα μικρά κορίτσια τρομάζουν. Η Αρζού απειλεί τη Σεχέρ και εκείνη αποφασίζει να φύγει από κτήμα. Η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα για να πει «περαστικά» στην Αλιγέ. Η Τουγκτσέ χαίρεται όταν τη βλέπει, αλλά ο Σελίμ της ζητά να φύγει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι της και λέει στον Ερκούτ πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο κτήμα και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος όταν συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ προσπαθεί να βοηθήσει την Γκόντζα, η οποία τον πρόδωσε, όμως εκείνος στα κρυφά εξακολουθεί να τη βοηθάει. Η Μελέκ ετοιμάζει μια αφίσα για την εξαφάνιση της Ελίφ. Ο Μουράτ αποφασίζει να ψάξει για δουλειά και να συνεχίσει τις σπουδές του.