Γυναίκα χωρίς όνομα: O Φώτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κρυφό ημερολόγιο της Μάρθας! Ραγδαίες οι εξελίξεις (10/5)!

Τι θα δούμε σήμερα;

Γυναίκα χωρίς όνομα: O Φώτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κρυφό ημερολόγιο της Μάρθας! Ραγδαίες οι εξελίξεις (10/5)!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την σειρά του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα σήμερα 10/5. Ο Φώτης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κρυφό ημερολόγιο της Μάρθας.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 153

Γυναίκα χωρίς όνομα εξελίξεις

Η ώρα για να γεννήσει η Σοφία φτάνει κι αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον Γιώργο, αλλά και στον Δημήτρη... Την ίδια στιγμή, σε ένα άλλο νοσοκομείο, η ασταθής κατάσταση στην υγεία της Μαρίνας διατηρεί την αβεβαιότητα όλων των γύρω της, για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει για τη ζωή της. Όμως η δική της ανάγκη να ξανασυναντήσει την κόρη της, θα αποδειχτεί τελικά δυνατότερη από κάθε ιατρική πρόγνωση. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να υπολογίσει ότι μέσα στην γενική αναστάτωση που θα προκληθεί, ο Φώτης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κρυφό ημερολόγιο της Μάρθας, που του αποκαλύπτει τα μεγάλα μυστικά στη ζωή της Μαρίνας, αλλά και στη δική του…

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ανατροπή! «Είμαι η μάνα σου»! Η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια από την Κάτια!

Η Μαρίνα μαθαίνει την αλήθεια από την Κάτια! «Είμαι η μάνα σου», της αποκαλύπτει και γίνεται η ανατροπή στη σειρά Γυναίκα χωρίς όνομα.

Κάτια και Φώτης είναι αποφασισμένοι να πουν στη Μαρίνα τη μεγάλη αλήθεια, ότι είναι παιδί τους, και πλέον τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει τις εξελίξεις, που είναι ραγδαίες με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Ανατρεπτικό είναι και το σημερινό επεισόδιο !

Το μεγάλο μυστικό της Μάρθας έχει πλέον αποκαλυφθεί, ακόμη και αν η ίδια δεν το γνωρίζει. Θα μάθει όμως σύντομα πως το ημερολόγιό της την πρόδωσε και πως ο Φώτης και η Κάτια γνωρίζουν πλέον την αλήθεια. Η Κάτια παλεύει με τις τύψεις της. Πώς είναι δυνατόν να έχει γίνει εχθρός του ίδιου της του παιδιού και να το έχει πολεμήσει τόσο; Πώς θα κλείσουν οι πληγές; Πώς θα τολμήσει να την αντικρίσει μετά από όσα έγιναν;

undefined

Ο Φώτης ωστόσο είναι εκείνος που επιμένει. «Πρέπει να της το πούμε. Δεν μπορούμε να της κρύβουμε κάτι τέτοιο. Ο χρόνος θα μας βοηθήσει όλους να κάνουμε μια καινούρια αρχή», της λέει. Εκείνη μαζεύει τα κομμάτια της, τις τύψεις και τις ενοχές της. Ο χρόνος που έχασε είναι πολύτιμος. Εχει και η ίδια ένα παιδί στη ζωή. Την κόρη της. Δεν είναι μόνη. Ισως με τον καιρό τα πράγματα φτιάξουν. Η Κάτια αποφασίζει να μιλήσει στη Μαρίνα με κάθε κόστος. Πρέπει να ξέρει. Αρκετά πια με τα μυστικά και τα ψέματα.

Η Μαρίνα επιτέλους βγαίνει από το νοσοκομείο και η Κάτια, με τη βοήθεια του Φώτη, βρίσκει την ευκαιρία να τη συναντήσει. Τίποτα πια μετά από αυτήν τη συνάντηση δεν θα είναι το ίδιο. Μόλις τη βλέπει, η Μαρίνα τη ρωτάει: «Τι θέλεις εσύ εδώ; Νομίζω ότι κάναμε μια συμφωνία». «Μαρίνα, πρέπει να μιλήσουμε», είναι η απάντηση της Κάτιας με ικετευτικό ύφος. «Και τι άλλο έχουμε να πούμε;». «Πολλά», παρεμβαίνει ο Φώτης. «Πρέπει να συζητήσουμε για ένα θέμα πολύ σημαντικό. Είναι ανάγκη να μας ακούσεις». Η Μαρίνα δεν μπορεί να υποψιαστεί γιατί είναι τόσο επείγον να συζητήσουν οι τρεις τους, και ενώ μάλιστα μόλις βγήκε από το νοσοκομείο και έχει σπουδαιότερα πράγματα να κάνει, όπως να ετοιμάσει το γάμο της με τον Μιχάλη και να ξαναδεί την κορούλα της τη Μελίτη. «Κι όμως πρέπει να συζητήσουμε. Είναι κάτι που δεν γίνεται να μη μάθεις και είναι η αλήθεια», της αποκρίνεται η Κάτια. «Τι είναι αυτό το τόσο σημαντικό;» αναρωτιέται πια με μεγάλη περιέργεια η Μαρίνα. Ομως δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό που θα ακούσει. «Μαρίνα, είμαι η μάνα σου. Είσαι κόρη μου», της αποκαλύπτει η Κάτια με δάκρυα στα μάτια και δεν ξέρει ποια αντίδραση να περιμένει από την κοπέλα. Εκείνη σαστίζει. «Τι είναι αυτά που λες; Πώς είναι δυνατόν;». «Κι όμως. Πρέπει να με πιστέψεις». Η Μαρίνα φεύγει συντετριμμένη χωρίς να μπορεί να διανοηθεί τα λόγια τα οποία μόλις άκουσε.