Γυναίκα χωρίς όνομα: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υγεία της Μαρίνας! Όσα θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα (9/5)!

Τι θα δούμε απόψε;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Ραγδαίες οι εξελίξεις στην υγεία της Μαρίνας! Όσα θα δούμε στο επεισόδιο σήμερα (9/5)!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υγείας της Μαρίας η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Όσα θα δούμε στο επεισόδιο Γυναίκα χωρίς όνομα σήμερα (9/5).

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 153

Η ώρα για να γεννήσει η Σοφία φτάνει κι αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον Γιώργο, αλλά και στον Δημήτρη... Την ίδια στιγμή, σε ένα άλλο νοσοκομείο, η ασταθής κατάσταση στην υγεία της Μαρίνας διατηρεί την αβεβαιότητα όλων των γύρω της, για τους κινδύνους που μπορεί να κρύβει για τη ζωή της. Όμως η δική της ανάγκη να ξανασυναντήσει την κόρη της, θα αποδειχτεί τελικά δυνατότερη από κάθε ιατρική πρόγνωση. Κανείς, όμως, δεν μπορεί να υπολογίσει ότι μέσα στην γενική αναστάτωση που θα προκληθεί, ο Φώτης, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το κρυφό ημερολόγιο της Μάρθας, που του αποκαλύπτει τα μεγάλα μυστικά στη ζωή της Μαρίνας, αλλά και στη δική του…

Γυναίκα χωρίς όνομα: Τεράστια αποκάλυψη! Σχέδιο δολοφονίας της Μάρθας για την Κάτια!

Μία σούπερ και μεγάλη αποκάλυψη για τη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα», καθώς υπάρχει σχέδιο δολοφονίας της Μάρθας για την Κάτια!

Τι πρόκειται να συμβεί;

Η Μάρθα συνειδητοποιεί ότι όσο η Κάτια ζει, η Μαρίνα δεν θα πάψει ποτέ να κινδυνεύει. Και τότε παίρνει τη μεγάλη απόφαση και δεν φαίνεται ούτε ο Φώτης ικανός να τη σταματήσει. Θα απαλλαγεί μια και καλή από εκείνη.

Η δολοφονική επίθεση κατά της Μαρίνας είναι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ολοι ξέρουν ότι πίσω από αυτήν κρύβεται η Κάτια. Η Μάρθα είναι εξαγριωμένη καθώς βλέπει πως η γυναίκα αυτή δεν έχει όρια ούτε φραγμούς. Είναι αδίστακτη και πανούργα. Για εκείνη αυτό το τέρας δεν αξίζει να λέγεται μητέρα. Πόσω μάλλον να είναι η μάνα της δικής της της κόρης, της Μαρίνας, που μπορεί να μην τη γέννησε αλλά δεν την ξεχωρίζει από παιδί της. Και το έχει αποδείξει άλλωστε. Της έδωσε τα πάντα, ακόμη και το όνομα της Νάντιάς της. Η Μάρθα ξέρει πως η αστυνομία δύσκολα θα καταφέρει να αποδείξει πως η Κάτια είναι η ηθική αυτουργός αυτού του παραλίγο εγκλήματος. Τα στοιχεία οδηγούν σαφώς σε εκείνη αλλά λείπουν οι αποδείξεις. Είναι πια σίγουρη ότι όσο εκείνη είναι στη ζωή, η Μαρίνα θα κινδυνεύει πάντα και δεν θα βρει ποτέ ησυχία. Γνωρίζει ότι η Κάτια δεν αφήνει τα πράγματα στην τύχη τους και δεν θα ριψοκινδυνεύσει να την ενοχοποιήσει κανένας.

Γυναίκα χωρίς όνομα εξελίξεις

Η Μάρθα δεν διστάζει να ξανασκοτώσει
Η Μάρθα αποφασίζει να δράσει πριν από όλους. Να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να τα ξαναβάψει με αίμα. Τη φυλακή δεν τη φοβάται. Αλλωστε το έχει ξανακάνει για την κόρη της τη Νάντια και δεν θα διστάσει να το επαναλάβει και για το δεύτερό της παιδί, τη Μαρίνα. Εκτός από εκείνη δεν έχει κανέναν άλλο στον κόσμο. Ο Φώτης προσπαθεί να την εμποδίσει αλλά η Μάρθα είναι αποφασισμένη. «Μόνο αν φύγει από τη μέση θα σωθεί η Μαρίνα. Αυτή η γυναίκα είναι ό,τι χειρότερο υπάρχει στον κόσμο. Δεν θα την αφήσω να κάνει κακό στο παιδί μου. Θα τη σκοτώσω», του λέει έξαλλη. Κάποια στιγμή εκείνος συνειδητοποιεί πως έχει πάρει το όπλο του και καταλαβαίνει ότι όσα του είπε τα εννοεί. Η Μαρίνα έχει συνέλθει και έχει διαφύγει εντελώς τον κίνδυνο. Οταν η Κάτια την επισκέπτεται, οι δύο γυναίκες κάνουν μια συμφωνία αλλά η Κάτια δεν έχει σκοπό να την τηρήσει. Για μια ακόμη φορά βγάζει τον κακό της εαυτό αλλά τώρα έχει ξυπνήσει για τα καλά και τον κακό εαυτό της Μάρθας που θα κάνει τα πάντα για να προστατεύσει την μονάκριβή της κόρη.Έχετε διαβάσει το συνταρακτικό φινάλε;

Πηγή: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το μέλλον της σειράς του ΑΝΤ1!

Ποιο είναι το μέλλον της τηλεοπτικής σειράς του ΑΝΤ1, Γυναίκα χωρίς όνομα; Θα συνεχίσει και του χρόνου;

Ο Μέμος Μπεγνής επέστρεψε τηλεοπτικά μετά από αρκετά χρόνια απουσίας μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1 «Γυναίκα χωρίς όνομα» και δηλώνει ιδιαίτερα ευτυχής γι’ αυτή τη συγκυρία.

Καιρό έχουμε να σας δούμε στην ελληνική τηλεόραση. Τα τελευταία τρία χρόνια κάνατε συνεργασίες μόνο με την Κύπρο.
«Μου είχε λείψει η ελληνική τηλεόραση και ήθελα να επιστρέψω. Είναι μια ευτυχής συγκυρία και χαίρομαι που συνέβη μέσα από μια σειρά όπως η “Γυναίκα χωρίς όνομα”. Πρόκειται για μια παραγωγή ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα που εξιτάρει τον κόσμο και του αρέσει πολύ».

Γυναίκα χωρίς όνομα Μέμος Μπεγνής

Το θέμα της μητρότητας θίγεται σε όλες του τις παραμέτρους αλλά και ο τρόπος με τον οποίο εμπλέκονται οι ανδρικοί ρόλοι δημιουργούν μια ιστορία που απευθύνεται σε σύνολο του κοινού.
«Πιστεύω ότι εκεί οφείλεται και η επιτυχία της σειράς. Δεν έχει χάρτινους χαρακτήρες και ο κόσμος μπορεί να ταυτιστεί μαζί τους. Εχει γίνει μια ωραία απόδοση από το κορεάτικο φορμάτ, αν και πλέον οι ιστορίες είναι τελείως διαφορετικές. Η Μαρία Γεωργιάδου είναι πολύ ταλαντούχα στο να πλέκει χαρακτήρες. Οφείλω δε να τονίσω ότι ο παραγωγός Σταύρος Καπελούζος είναι τύπος και υπογραμμός σε όλα τα επίπεδα. Το λέω αυτό γιατί κι εμείς οι ηθοποιοί έχουμε περάσει πολλά».

Είναι αλήθεια ότι είχατε πρόταση και παλαιότερα για τη ίδια σειρά αλλά για άλλο ρόλο και για ποιον;
«Ναι, ήταν τον Νοέμβριο αλλά δεν θυμάμαι για ποιο χαρακτήρα. Τότε είχα στο θέατρο παράλληλα την παιδική παράσταση και τις “Μάγισσες της Σμύρνης”. Οταν συζητήσαμε τα ωράριά μου, μού είπαν ότι δεν προλαβαίνουμε. Τώρα που τελείωσα με τις “Μάγισσες” είπα το “ναι” γιατί ήθελα πολύ να κάνω αυτή τη σειρά».

Είχατε παρακολουθήσει προηγούμενα επεισόδια;
«Ελάχιστα και αυτό όταν μου έγινε η πρόταση. Δεν βλέπω τηλεόραση γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο κι αν βρεθεί έστω και λίγος θέλω να ξεκουραστώ ή να δω φίλους».

Ηταν δύσκολο να βρείτε τα πατήματά σας ως Σταύρος;
«Στην αρχή ήταν δύσκολο να καταλάβω τι πρέπει να κάνω. Μπήκα σε ένα γύρισμα ως “ξένος” καθώς υπάρχουν ήδη χαρακτήρες. Θέλησα να μιλήσω με τη Μαρία Γεωργιάδου και τον κ. Καπελούζο για το ποιος είναι ο ήρωας αυτός, για το παρελθόν του, τι θέλει στη ζωή του και βρήκα τα πατήματά μου στην πορεία συμπράττοντας την ίδια στιγμή και με τους άλλους συναδέλφους. Είναι πολύ ωραίο το να χτίζεις σιγά-σιγά τον ρόλο σου και να βρίσκεις τις ισορροπίες του χαρακτήρα σου».

Οταν πρωτοδιαβάσατε τον ρόλο σας τι σας έκανε εντύπωση στον Σταύρο;
«Καταρχάς ότι είναι αλτρουιστής. Αγαπάει τους ανθρώπους. Είναι γυναικολόγος και βοηθάει τις γυναίκες που δεν μπορούν να κάνουν παιδί. Χαίρομαι που είναι θετικός χαρακτήρας. Οχι ότι δεν θα τον έκανα αν ήταν αρνητικός αλλά δεν θα ήθελα να γυρίσω στην ελληνική τηλεόραση μετά από τόσα χρόνια ως... αντιπαθής. Το γεγονός ότι η γυναίκα του δεν μπορούσε να τεκνοποιήσει και έχει υιοθετήσει την Ελπίδα, μου δείχνει ότι έναν άτομο που αγαπάει τη σύντροφό του, τα παιδιά και θέλει να είναι ευτυχισμένος».

Ωστόσο τον παρακολουθούμε να είναι πια φίλος με τη Λίλιαν και να συνεχίζει τη ζωή του με τη Ρένα. Είναι ερωτευμένος μαζί της;
«Εχουν τσακωθεί γιατί δεν μπορεί να φανταστεί ότι όλο αυτό που συμβαίνει είναι μια σύμπτωση. Οτι δηλαδή γνωρίστηκαν τυχαία, ότι η φίλη της είναι η Μαρίνα και κόρη της η Ελπίδα την οποία συμπτωματικά εκείνος υιοθέτησε. Ομως υπάρχει έρωτας και τα ξαναβρίσκουν. Και μπορεί να μιλάμε για μυθοπλασία, αλλά η ζωή γράφει τα πιο απίθανα σενάρια που αν τα διηγηθείς σε έναν σεναριογράφο μπορεί και να μη σε πιστέψει».

Υπάρχει περίπτωση ο Σταύρος να τα ξαναβρεί με τη Λίλιαν τώρα που κινδυνεύουν να χάσουν το παιδί;
«Ο Σταύρος επέστρεψε για να σώσει τον γάμο του. Ομως αυτό δεν συμβαίνει. Εκείνη είναι πια με τον Κωστή, εκείνος με τη Ρένα. Η γυναίκα του μάλιστα τον συμβουλεύει για την καινούρια του σχέση. Η νέα τους ζωή είναι αποδεκτή και από τους δύο. Πολύ Σουηδία, δεν νομίζετε;».

Οντως το μοντέλο είναι σκανδιναβικό. Η Ρένα είναι ερωτευμένη μαζί του ή για εκείνη είναι μια σανίδα σωτηρίας για να αποκτήσει ένα παιδί;
«Ετσι ξεκίνησε η σχέση τους και αυτός ήταν ο αρχικός της στόχος. Ομως τώρα τη βλέπουμε να έχει συναισθήματα για εκείνον».

Θα συνεχίσουν να είναι μαζί; Θα καταφέρουν να κάνουν ένα παιδί;
«Λογικά μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο στο μέλλον».

Τι γνώμη έχετε για την Κάτια και τη Μαρίνα;
«Η Κάτια είναι σκληρή γυναίκα, αδίστακτη και αν χρειαστεί θα πατήσει επί πτωμάτων. Το γεγονός ότι δίνει εντολή δολοφονίας για τη Μαρίνα τα λέει όλα. Η Μαρίνα πάλι είναι ευαίσθητη κι έχει περάσει δύσκολα στη φυλακή. Εχει χάσει το παιδί της και θέλει να το βρει. Είναι ένα ζώο πληγωμένο το οποίο, αν βρεθεί σε μια δύσκολη στιγμή, θα σου χυμήξει. Είναι καλό στοιχείο η Μαρίνα».

Ο ρόλος σας είναι μόνιμος;
«Ναι. Μου έχει γίνει πρόταση για του χρόνου και θα συνεχίσω. Μάλιστα όταν διάβασα στο σενάριο ότι ο Σταύρος θέλει να φύγει με την Ελπίδα στο Λονδίνο, σκέφτηκα: “Τι κάνουν; Με διώχνουν;” (γελάει). Αλλά δεν θα φύγουμε τελικά».

Μπαίνετε στη διαδικασία να ψάξετε τι θα συμβεί στον ήρωά σας στο μέλλον ή αφήνεστε στα χέρια του σεναριογράφου;
«Δεν ψάχνω να μάθω κάτι περισσότερο πέρα από το σενάριο που έρχεται στα χέρια μου. Οχι ότι δεν είμαι ενθουσιώδης. Το αντίθετο. Αλλά είμαι πολλά χρόνια στον χώρο και βλέπω τα πράγματα πιο επαγγελματικά. Αφήνομαι στους συγγραφείς οι οποίοι ορίζουν το τι μέλλει γενέσθαι. Δεν θέλω να χάσω την έκπληξη και να ξέρω το τέλος».

Γυναίκα χωρίς όνομα Μέμος Μπεγνής

Με την Ευδοκία Ρουμελιώτη είστε πολύ φίλοι. Είναι πιο εύκολο το γύρισμα;
«Εχουμε μεγάλη αγάπη από τότε που συνεργαστήκαμε στις “Φιλοδοξίες”. Λέει ότι οφείλει τη θεατρική της πορεία σε εμένα γιατί τη γνώρισα στον Μιχάλη Κακογιάννη για τον “Αμλετ”. Η Ευδοκία δεν είχε αυτοπεποίθηση και μου έλεγε “σιγά μη μου δώσει τον ρόλο της Οφηλίας”. Εγώ επέμενα να συναντηθούν. Οταν την είδε έπαθε πλάκα γιατί αν προσέξετε η Ευδοκία μοιάζει με την Οντρεϊ Χέμπορν. Επαθε σοκ όταν την είδε ο Κακογιάννης. Ερωτεύτηκαν. Τώρα στα γυρίσματα γελάμε πολύ. Εχει πολύ χιούμορ. Είχα την ευτυχία να γνωρίσω και τη Μαρκέλα Γιαννάτου. Είναι έρωτας. Είναι πολύ αστεία και θέλουμε να κάνουμε σκηνές μαζί. Είμαι ευτυχής γι’ αυτό γιατί δεν παλεύεται αν δεν υπάρχει συνεννόηση».

Φαίνεστε από τους ανθρώπους που δουλεύουν πολύ όταν καταπιάνονται με κάτι.
«Δουλεύω πολύ γιατί μου αρέσει αυτή η δουλειά. Κλαίγομαι κάποιες φορές καθώς φτάνω στα όριά μου από τον φόρτο εργασίας αλλά αν έκανα κάτι άλλο θα ήμουν δυστυχής. Ευχαριστώ το σύμπαν γι’ αυτό».

Δεν είναι όλοι οι συνάδελφοί σας τόσο αφοσιωμένοι στην τέχνη τους και η αλήθεια είναι ότι κάποιοι έχουν ένα επηρμένο ύφος.
«Υπάρχει αχαριστία. Θεωρούν ότι είναι στον χώρο γιατί τους το χρωστάει το σύμπαν και έχουν ύφος... ψώνιου. Αν είναι δυνατόν να μην αντιμετωπίζεις όμορφα και με ταπεινότητα αυτό που συμβαίνει και μην να ευγνωμονείς τον κόσμο και αυτούς που σε στήριξαν! Σε αυτή τη δουλειά δεν είσαι πάντα στην πρώτη γραμμή. Τρελαίνομαι με τους ηθοποιούς που έχουν το στυλ του παράγοντα. Πού, στην Ψωροκώσταινα. Δεν είμαστε και στο Χόλιγουντ».

Πάντως δεν μασάτε τα λόγια σας.
«Θα πω όσο καλύτερα γίνεται αυτό που πιστεύω γιατί αν με αφήσετε ελεύθερο θα έχουμε θύματα. Μου έχει κοστίσει μερικές φορές. Αλλά δεν μπορείς να υποκρίνεσαι. Αλλο υποκριτική και άλλο υποκρισία. Είναι εκείνοι που λένε “τι θες και μιλάς” ή “τουλάχιστον μη μιλάς”. Πρέπει όμως κάποιες φορές τα πράγματα να λέγονται με το όνομά τους χωρίς να γινόμαστε αγενείς στο όνομα της ειλικρίνειας. Ωστόσο πρέπει να μπαίνουν κάποια όρια».

ΠΗΓΗ: TV24
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ