Παρασκευή, 07 Μαΐου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Νέα γυναίκα στη ζωή του Κενάν!

Η μελαχρινή γυναίκα που ταράζει όλες τις ισορροπίες!

Elif: Σούπερ αποκλειστικό! Νέα γυναίκα στη ζωή του Κενάν!
TV24 15.05.2019 12:19

Σούπερ αποκλειστικό! Nέα γυναίκα στη ζωή του Κενάν στην Elif και έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Η Ασουμάν θα κάνει τα πάντα προκειμένου να κεντρίσει το ενδιαφέρον του ισχυρού άντρα... Και εν μέρει τα καταφέρνει!Η Ασουμάν παίρνει το ψεύτικο βιογραφικό που της ετοίμασε ο Νετζντέτ και πηγαίνει στο κτήμα της οικογένειας Εμίρογλου ώστε να μιλήσει με τον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ για τη θέση της νταντάς. Η κοπέλα καταφέρνει να πάρει τη θέση, αλλά η Τουγκτσέ πιστεύει πως την έφεραν για να μην ασχολείται κανένας μαζί της. Ωστόσο σύντομα η Ασουμάν κερδίζει τη συμπάθεια της μικρής. Στο μεταξύ, η Ασουμάν ρωτάει την Τουγκτσέ για το δεύτερο κρεβάτι στο δωμάτιό της και εκείνη της μιλάει για την Ελίφ και της δείχνει και φωτογραφίες. Η Ασουμάν σοκάρεται και αφού παίρνει την Ελίφ, την πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ. (Διαβάστε την εξέλιξη για σήμερα)

Εκείνος ξαφνιάζεται όταν τις βλέπει και στέλνει την Ελίφ στο δωμάτιό του μαζί με τη Ναζάν. Η Ασουμάν λέει στον Νετζντέτ πως ξέρει ποια είναι η μικρή και αναρωτιέται για ποιο λόγο την έστειλε στο κτήμα των Εμίρογλου. Ο Νετζντέτ της ζητάει να μην κάνει ερωτήσεις και της λέει πως ενώ θα φροντίζει την Τουγκτσέ, θα είναι κοντά στον Σελίμ και θα τον ξελογιάσει. Ακούγοντας πως θα βγάλει πολλά λεφτά αν το κάνει, η Ασουμάν δέχεται την πρότασή του και πηγαίνει την Ελίφ πίσω στο σπίτι της.

H νέα γυναίκα στη ζωή του Κενάν στην Elif

Επιστρέφοντας στο κτήμα, η Ασουμάν προσπαθεί να πλησιάσει τον Σελίμ, αλλά γρήγορα διαπιστώνει την αγάπη του Σελίμ για τη Ζεϊνέπ και ξέρει πως έχει ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο! Παράλληλα, μαθαίνει από την Τουγκτσέ πως ο πατέρας της είναι διαζευγμένος και όταν επιστρέφει σπίτι ο Κενάν, η κοπέλα τον ερωτεύεται κεραυνοβόλα και συμπεριφέρεται πολύ καλά στη μικρή για να κερδίσει τη συμπάθειά του. Παράλληλα μυρίζει τα ρούχα του με την κολόνια του και ξαπλώνει στο κρεβάτι του, κάνοντας όνειρα πως είναι μαζί του, όταν ο Κενάν μπαίνει ξαφνικά μέσα.

H νέα γυναίκα στη ζωή του Κενάν στην Elif

Εκείνη δικαιολογείται λέγοντας πως έπαιζαν με την Τουγτσέ και ψάχνει το χτενάκι της αλλά ο Κενάν δεν την πιστεύει. Ο Νετζντέτ πιέζει την Ασουμάν να ξελογιάσει τον Σελίμ αλλά εκείνη έχει ερωτευθεί τον Κενάν και δεν μπορεί να τον βγάλει στιγμή από το μυαλό της. Ο Κενάν προτείνει στην Τουγκτσέ να πάνε κινηματογράφο και η Ασουμάν τρελαίνεται από τη χαρά της όταν την καλεί και εκείνη. Δοκιμάζει το ένα ρούχο μετά το άλλο και προσπαθεί να βάλει ότι πιο όμορφο και εντυπωσιακό για να τον ξελογιάσει! Οταν και οι δύο θα βρεθούν στον κήπο, έτοιμοι να φύγουν για τον κινηματογράφο, η Αρζού φτάνει εκεί και φυσικά σκάει από τη ζήλια της όταν βλέπει την Ασουμάν δίπλα στον Κενάν και απαιτεί να μάθει ποια είναι αυτή η γυναίκα...

H νέα γυναίκα στη ζωή του Κενάν στην Elif

Από την Γιάννα Παπανικολάου - tv24

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Μελέκ στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του Star, Elif! Όλο το ρεπορτάζ με την Μελέκ να είναι στο ψυχιατρείο και την Αρζού στην φυλακή!

Η δεύτερη εξαφάνιση της Ελίφ φτάνει τη Μελέκ στα όριά της με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό και να οδηγηθεί σε σοβαρή κατάσταση στο ψυχιατρείο! Από την άλλη, η Αρζού κατηγορείται για τον θάνατο του Μουχσίν και της Νουρτέν και οδηγείται στη φυλακή! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν.

Κι ενώ τηλεφωνούν στον Κενάν από την αστυνομία ότι η Ελίφ βρέθηκε, εκείνος σπεύδει αμέσως εκεί αλλά το παιδί έχει εξαφανιστεί! Ο άντρας γίνεται έξαλλος. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ και μαθαίνουν πως η Ελίφ αναζητείται ξανά. Η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό. Οι αστυνομικοί δείχνουν στον Κενάν και τη Μελέκ το βίντεο ασφαλείας που δείχνει την Ελίφ στο τμήμα και η χαρά τους είναι μεγάλη που τη βλέπουν ζωντανή, αλλά τρελαίνονται από την αγωνία τους που χάθηκε ξανά.

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να παίρνει μαζί του την Ελίφ, όμως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Στο μεταξύ, η Αρζού τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ξέρει ότι έχει την Ελίφ και ότι θα της την πάρει χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Η Νουρτέν προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν έχει την Ελίφ, αλλά δεν την πείθει. Η Νουρτέν αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και λέει στον Μουχσίν πως η Ελίφ το έσκασε και ότι τους έχουν κάνει μήνυση στην αστυνομία οι γονείς της μικρής. Καθώς αναχωρούν, η Αρζού τους βλέπει και τους ακολουθεί.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η Νουρτέν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται με ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου. Η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο πλευρό της. Η Νουρτέν και ο Μουχσίν χάνουν τη ζωή τους στο τροχαίο και η Αρζού πανικοβάλλεται και φεύγει μακριά από τον τόπο του ατυχήματος. Ταυτόχρονα αναρωτιέται πού είναι η Ελίφ. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Νουρτέν και του Μουχσίν μήπως καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο που θα τη βοηθήσει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και λέει στον Ερκούτ ότι προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα στη Νουρτέν και τον Μουχσίν και πως φοβάται μήπως πάει φυλακή. Τρεις άνθρωποι υπήρξαν μάρτυρες στο ατύχημα, αλλά δεν πρόλαβαν να συγκρατήσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου της. Η αστυνομία αποφασίζει να ελέγξει τις κάμερες ασφαλείας.

Η ΜΕΛΕΚ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!

Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά μπερδεύει ένα κοριτσάκι με την Ελίφ και επιτίθεται στη μητέρα της. Ο γιατρός λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως θα πρέπει να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ψυχιατρική κλινική και της περνάνε ζουρλομανδύα, ενώ εκείνη επιμένει να θέλει να δει το παιδί της. Στο μεταξύ, η αστυνομία πηγαίνει να πάρει την κατάθεση της Αρζού. Εκείνη ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τη Νουρτέν και τον Μουχσίν και ότι δεν είχε καμία σχέση με το ατύχημα, αλλά οι αστυνομικοί της λένε πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η Γκοντζά χαίρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λυπούνται πολύ για την κατάσταση της Μελέκ.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Ο Κενάν πηγαίνει να την επισκεφθεί και αισθάνεται συντετριμμένος όταν τη βλέπει έτσι! Στο μεταξύ, η Γκοντζά ετοιμάζεται να πάει να δει τον Νετζντέτ στη φυλακή μαζί με την Ελίφ, όταν εκείνος επιστρέφει σπίτι. Ο Νετζντέτ κλειδώνει την Ελίφ σε μια αποθήκη. Εναν μήνα μετά τα γεγονότα, η Γκοντζά με τον Νετζντέτ έχουν συμφιλιωθεί αλλά η κοπέλα λυπάται για τη μικρή Ελίφ που είναι κλειδωμένη στην αποθήκη.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει και ο Νετζντέτ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τη βγάλει από τη φυλακή, ενώ η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν να την παραλάβουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Άσχημος τσακωμός για Νουρτέν και Αρζού!

Elif: Βόμβα! Η Αρζού δηλητηριάζει την Ζεϊνέπ!

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεοπτικών εξελίξεων στο Youweekly.gr

Share