Tατουάζ: Δείτε τη σκηνή από την απόπειρα δολοφονίας του Ορφέα! Σοκάρει το επεισόδιο! (Βίντεο)

Αυτό που θα δούμε απόψε!

Tατουάζ: Δείτε τη σκηνή από την απόπειρα δολοφονίας του Ορφέα! Σοκάρει το επεισόδιο! (Βίντεο)

Ο Ορφέας θα κάνει μία νέα απόπειρα δολοφονίας στο αποψινό επεισόδιο του Τατουάζ στον AlphaTV και έχουμε τα πλάνα!

Πολύ δυνατό το αποψινό επεισόδιο!

Στο αποψινό επεισόδιο του Τατουάζ ο Ορφέας ετοιμάζεται για τη δολοφονία της Άννας!

Ο serial killer της επιτυχημένης σειράς του AlphaTV τραβάει και πάλι πάνω του τα βλέμματα και έχουμε το πλάνα από το επεισόδιο!

Δείτε το βίντεο

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

#Το_Τατουαζ - Αύριο Στις 21:50

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Το Τατουαζ (@to_tatouaz_) στις

Το Τατουάζ: Η δήλωση του "Ορφέα" μετά τις καταγγελίες περί ομοιότητας με τον serial killer της Κύπρου!

Στις καταγγελίες περί ομοιότητας του Ορφέα από το Τατουάζ με τον serial killer στην Κύπρο απάντησε ο ηθοποιός που παίζει τον χαρακτήρα, Νίκος Πολυδερόπουλος.

Η εφημερίδα «Έθνος» επικοινώνησε µε αξιωµατικούς της Κυπριακής Αστυνοµίας, οι οποίοι εξήγησαν ότι ο serial killer ουδέποτε ανέφερε κάτι στις καταθέσεις του για την τηλεοπτική σειρά, ενώ δεν προκύπτει οποιαδήποτε ένδειξη για συσχέτιση του σεναρίου µε την πραγµατικότητα.

Ο γνωστός ηθοποιός Νίκος Πολυδερόπουλος, ο οποίος υποδύεται στο «Τατουάζ» τον «Ορφέα», δήλωσε στην εφημερίδα «Έθνος» ότι «ο δράστης άρχισε να σκοτώνει γυναίκες από το 2016, όταν δεν είχε ξεκινήσει καν η προβολή της σειράς».

undefined

Στην ερώτηση γιατί πιστεύει ότι υπάρχουν Κύπριοι τηλεθεατές που αντιδρούν, απαντά:
«Η Κύπρος είναι µια µικρή χώρα, η οποία όπως είναι λογικό έχει επηρεαστεί από αυτήν την υπόθεση, για την οποία συνεχώς υπάρχουν νέες εξελίξεις.
Ίσως οι ειδήσεις για τη δράση του 35χρονου περνούν στο υποσυνείδητο κάποιων τηλεθεατών και τους έρχονται στο µυαλό όταν στη συνέχεια παρακολουθούν το «Τατουάζ», χωρίς να υπάρχει στην πραγµατικότητα κάποια οµοιότητα. Η ιδέα είναι στο µυαλό τους. Δεν ταιριάζουν πουθενά οι πράξεις του 35χρονου µε τις πράξεις του Ορφέα».
Σύµφωνα µε δηµοσίευµα της κυπριακής εφηµερίδας «Πολίτης», οι πολίτες που έχουν τηλεφωνήσει στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης είναι δεκάδες.

Καταγγέλλουν ότι το κοινό επηρεάζεται αρνητικά από τη δραµατική εξέλιξη της σειράς, συνδέοντας τους τηλεοπτικούς φόνους του Ορφέα µε τα γεγονότα των ηµερών. Οι πολίτες, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, θεωρούν ότι και µόνο η παρακολούθηση της σειράς τους φέρνει στο µυαλό τον serial killer.

Χαμός στον Alpha! Συνδέουν τον Ορέστη με τον Ορφέα και ζητούν την διακοπή του Τατουάζ!

Τον Ορέστη, τον serial killer από την Κύπρο συνδέουν στην Κύπρο ο κάτοικοι με τον Ορφέα από την σειρά του Alpha, Το Τατουάζ με αποτέλεσμα να θέλουν την διακοπή της σειράς.

Δέκτης παραπόνων για τη δραματική σειρά «Το Tατουάζ» έγινε τις τελευταίες μέρες η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης στην Κύπρο, λόγω της υπόθεσης «Ορέστης». Οι τηλεθεατές φαίνεται πως μπέρδεψαν τη μυθοπλασία με την πραγματική ζωή και ζητούν την άμεση διακοπή της σειράς που μεταδίδεται από τον Alpha Κύπρου. Βασικό πρόσωπο στην πλοκή του Τατουάζ είναι ένας serial killer με το όνομα Ορφέας (Νίκος Πολυδερόπουλος). Σύμφωνα με το politis.com.cy στις καταγγελίες τους, οι Κύπριοι τηλεθεατές διαμαρτύρονται πως επηρεάζεται αρνητικά το κοινό από το σίριαλ, το οποίο συνδέουν με τα γεγονότα των ημερών.

Συγκεκριμένα, τα παράπονα που δέχεται η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης για τη σειρά δεν αφορούν μόνο τη σύνδεση των γεγονότων της υπόθεσης με τη σαπουνόπερα του Alpha. Οι τηλεθεατές θεωρούν πως η παρακολούθησή της και μόνο αυτομάτως φέρνει στο μυαλό τον δράστη, με αποτέλεσμα το κοινό να επηρεάζεται αρνητικά, γι’ αυτό και ζητούν τη διακοπή της. Μάλιστα, κάποιοι αναφέρουν πως δεν αποκλείεται ο δράστης να έχει… εμπνευστεί και από τη δραματική σειρά! Να σημειώσουμε πως η πλοκή της σειράς ακολούθησε τη ροή των γεγονότων της υπόθεσης «Ορέστης».

Από την πλευρά της, η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης, μετά τις διαμαρτυρίες, έβαλε στο μικροσκόπιο το Τατουάζ.

Πηγή: politis.com.cy