Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Elif: Ραγδαίες οι σημερινές εξελίξεις 17/5! Η Σεχέρ τρομάζει από τις απειλές της Αρζού!

Τι θα δούμε σήμερα;

Elif: Ραγδαίες οι σημερινές εξελίξεις 17/5! Η Σεχέρ τρομάζει από τις απειλές της Αρζού!
TV24 17.05.2019 08:13

Διαβάστε αναλυτικά τις ραγδαίες εξελίξεις για το επεισόδιο της Elif του STAR σήμερα 17/5! Η Σεχέρ τρομάζει από τις απειλές της Αρζού!

Τι θα συμβεί σήμερα;

Παρασκευή 17/5 - Επεισόδιο 337

Η Ασουμάν πιστεύει ότι η Ίντζι είπε στον πατέρα τους πως δεν ήταν σπίτι και της επιτίθεται, όπως και στην Ελίφ, Η κοπέλα χάνει για λίγο τις αισθήσεις της και η Ίντζι με την Ελίφ φοβούνται.

Όταν επιστρέφει ο πατέρας τους σπίτι, η Ασουμάν έχει συνέλθει και τον ρωτάει ποια είναι η Ελίφ αλλά ο Κεμάλ της λέει να μη ρωτάει και να φροντίζει το κορίτσι.

Η Αρζού γνωρίζει την αλήθεια για την ταυτότητα της Σεχέρ και της λέει πως θα την κάνει να πληρώσει. Η Σεχέρ τρομάζει και φύγει από το κτήμα.

Η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ μένουν στο κτήμα και φροντίζουν και την Τουγτσέ, γεγονός, που ευχαριστεί πολύ τη μικρή.

Ο Σελίμ αναζητά τη Σεχέρ και συνειδητοποιεί πως έχει φύγει. Όλοι ξαφνιάζονται, που έφυγε χωρίς να πει μια κουβέντα.

Η Αρζού πηγαίνει στο κτήμα για να πει «περαστικά» στην Αλιγιέ. Η Τουγτσέ χαίρεται όταν τη βλέπει και της λέει πως η Σεχέρ έφυγε. Ο Σελίμ ζητάει από την Αρζού να φύγει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι της και λέει στον Ερκούτ πως ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο κτήμα και είναι πολύ ευτυχισμένοι. Η Ζεϊνέπ δεν φεύγει από το πλευρό της Αλιγιέ.

Ο Νετζντέτ γίνεται έξαλλος όταν συνειδητοποιεί πως ο Ερκούτ προσπαθεί να βοηθήσει την Γκόντζα. Λέει στον Ερκούτ πως η Γκόντζα τον πρόδωσε και θα πληρώσει για αυτό. Ο Ερκούτ όμως στα κρυφά εξακολουθεί να τη βοηθάει. Η Γκόντζα αισθάνεται πληγωμένη από τη συμπεριφορά του Νετζντέτ. Η

Μελέκ ετοιμάζει μια αφίσα για την εξαφάνιση της Ελίφ. Η Τουλάι και η Φεριντέ τη βοηθούν και διανέμουν παντού την αφίσα. Ο Μουράτ είναι θυμωμένος με τον Βεϊσέλ επειδή πούλησε το εστιατόριο. Αποφασίζει να ψάξει για δουλειά και να συνεχίσει τις σπουδές του… Νέα γυναίκα στη ζωή του Κενάν!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Η Μελέκ στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή!

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά του Star, Elif! Όλο το ρεπορτάζ με την Μελέκ να είναι στο ψυχιατρείο και την Αρζού στην φυλακή!

Η δεύτερη εξαφάνιση της Ελίφ φτάνει τη Μελέκ στα όριά της με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό και να οδηγηθεί σε σοβαρή κατάσταση στο ψυχιατρείο! Από την άλλη, η Αρζού κατηγορείται για τον θάνατο του Μουχσίν και της Νουρτέν και οδηγείται στη φυλακή! Το TiVi Σίριαλ σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τα όσα συνέβησαν.

Κι ενώ τηλεφωνούν στον Κενάν από την αστυνομία ότι η Ελίφ βρέθηκε, εκείνος σπεύδει αμέσως εκεί αλλά το παιδί έχει εξαφανιστεί! Ο άντρας γίνεται έξαλλος. Εκείνη τη στιγμή φτάνουν η Μελέκ, η Ζεϊνέπ και ο Σελίμ και μαθαίνουν πως η Ελίφ αναζητείται ξανά. Η Μελέκ παθαίνει νευρικό κλονισμό. Οι αστυνομικοί δείχνουν στον Κενάν και τη Μελέκ το βίντεο ασφαλείας που δείχνει την Ελίφ στο τμήμα και η χαρά τους είναι μεγάλη που τη βλέπουν ζωντανή, αλλά τρελαίνονται από την αγωνία τους που χάθηκε ξανά.

*Από τη Γιάννα Παπανικολάου

Το βίντεο δείχνει έναν αστυνομικό να παίρνει μαζί του την Ελίφ, όμως δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου του. Στο μεταξύ, η Αρζού τηλεφωνεί στη Νουρτέν και της λέει πως ξέρει ότι έχει την Ελίφ και ότι θα της την πάρει χωρίς να υπολογίσει το κόστος. Η Νουρτέν προσπαθεί να της εξηγήσει πως δεν έχει την Ελίφ, αλλά δεν την πείθει. Η Νουρτέν αποφασίζει να φύγει από το σπίτι και λέει στον Μουχσίν πως η Ελίφ το έσκασε και ότι τους έχουν κάνει μήνυση στην αστυνομία οι γονείς της μικρής. Καθώς αναχωρούν, η Αρζού τους βλέπει και τους ακολουθεί.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η Νουρτέν χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και συγκρούεται με ένα δέντρο στην άκρη του δρόμου. Η Μελέκ είναι σε άσχημη κατάσταση και μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ενώ ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ μένουν στο πλευρό της. Η Νουρτέν και ο Μουχσίν χάνουν τη ζωή τους στο τροχαίο και η Αρζού πανικοβάλλεται και φεύγει μακριά από τον τόπο του ατυχήματος. Ταυτόχρονα αναρωτιέται πού είναι η Ελίφ. Αποφασίζει να πάει στο σπίτι της Νουρτέν και του Μουχσίν μήπως καταφέρει να βρει κάποιο στοιχείο που θα τη βοηθήσει. Η Αρζού επιστρέφει σπίτι και λέει στον Ερκούτ ότι προκάλεσε το θανατηφόρο ατύχημα στη Νουρτέν και τον Μουχσίν και πως φοβάται μήπως πάει φυλακή. Τρεις άνθρωποι υπήρξαν μάρτυρες στο ατύχημα, αλλά δεν πρόλαβαν να συγκρατήσουν τις πινακίδες του αυτοκινήτου της. Η αστυνομία αποφασίζει να ελέγξει τις κάμερες ασφαλείας.

Η ΜΕΛΕΚ ΣΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ!

Η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο αλλά μπερδεύει ένα κοριτσάκι με την Ελίφ και επιτίθεται στη μητέρα της. Ο γιατρός λέει στον Σελίμ και τη Ζεϊνέπ πως θα πρέπει να νοσηλευθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα σε ψυχιατρική κλινική και της περνάνε ζουρλομανδύα, ενώ εκείνη επιμένει να θέλει να δει το παιδί της. Στο μεταξύ, η αστυνομία πηγαίνει να πάρει την κατάθεση της Αρζού. Εκείνη ισχυρίζεται πως δεν γνωρίζει τη Νουρτέν και τον Μουχσίν και ότι δεν είχε καμία σχέση με το ατύχημα, αλλά οι αστυνομικοί της λένε πως πρέπει να τους ακολουθήσει στο τμήμα. Η Γκοντζά χαίρεται όταν μαθαίνει τι συνέβη. Ο Σελίμ και η Ζεϊνέπ λυπούνται πολύ για την κατάσταση της Μελέκ.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Ο Κενάν πηγαίνει να την επισκεφθεί και αισθάνεται συντετριμμένος όταν τη βλέπει έτσι! Στο μεταξύ, η Γκοντζά ετοιμάζεται να πάει να δει τον Νετζντέτ στη φυλακή μαζί με την Ελίφ, όταν εκείνος επιστρέφει σπίτι. Ο Νετζντέτ κλειδώνει την Ελίφ σε μια αποθήκη. Εναν μήνα μετά τα γεγονότα, η Γκοντζά με τον Νετζντέτ έχουν συμφιλιωθεί αλλά η κοπέλα λυπάται για τη μικρή Ελίφ που είναι κλειδωμένη στην αποθήκη.

Η Μελέκ  στο ψυχιατρείο και η Αρζού στην φυλακή! Στιγμιότυπο από την σειρά του star, Elif

Η μέρα για τη δίκη της Αρζού φτάνει και ο Νετζντέτ έχει κάνει τις απαραίτητες ενέργειες για να τη βγάλει από τη φυλακή, ενώ η Μελέκ παίρνει εξιτήριο από το νοσοκομείο και ο Σελίμ με τη Ζεϊνέπ πηγαίνουν να την παραλάβουν.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif: Άσχημος τσακωμός για Νουρτέν και Αρζού!

Elif: Βόμβα! Η Αρζού δηλητηριάζει την Ζεϊνέπ!

Διαβάστε περισσότερα θέματα τηλεοπτικών εξελίξεων στο Youweekly.gr

Share