Το τατουάζ: Όλες οι εξελίξεις - βόμβα της εβδομάδας 27-23/5!

Δείτε αναλυτικά...

Το τατουάζ: Όλες οι εξελίξεις - βόμβα της εβδομάδας 27-23/5!

Στο Youweekly.gr σας έχουμε όλες τις εξελίξεις για την εβδομάδα από 27 έως 30/5 για το Τατουάζ.

Αναλυτικά όλα τα επεισόδια.

Δευτέρα 27 Μαΐου, στις 21:50
Επεισόδια: 263+264
Ο Ορφέας βρίσκεται σε φάση δολοφονικής μανίας κι έχει σκοπό να αρπάξει τη Μάρθα. Αναγκάζει τον Λευτέρη να συμμετέχει στο σχέδιό του και μ’ ένα σατανικό κόλπο να την παρασύρουν. Στο μεταξύ, η Μαργκώ δεν μπορεί να καταλάβει τον λόγο για τον οποίο ο Τόνυ έχει αρχίσει και πουλάει ένα-ένα τα πλοία του και η σύγκρουση μεταξύ τους είναι για μια ακόμα φορά αναπόφευκτη. Ο Σέκερης παρακολουθεί πάντα τις τηλεφωνικές συνομιλίες ανάμεσα στην Τατιάνα και τον Τόνυ και έχει μια εικόνα για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Η Τατιάνα ανακρίνει τη Χριστίνα και καταλαβαίνει ότι η δημοσιογράφος λέει ψέματα σε σχέση με τον Ορφέα, αλλά δεν μπορεί να της προσάψει κατηγορίες. Ο Χάρης πάει στην ταβέρνα όπου η οικογένεια Μελά του κάνει το τραπέζι, αλλά η συμπεριφορά του Παύλου απέναντί του, είναι αχαρακτήριστη. Την ίδια στιγμή, η Μάρθα λαμβάνει ένα τηλεφώνημα και φεύγει άρον άρον για την Αθήνα χωρίς να ξέρει σε ποια παγίδα έχει πέσει κι ότι κινδυνεύει θανάσιμα.

Η Άννα καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά με τον Θεοχάρη που δείχνει μελαγχολικός, αλλά εκείνος αρνείται να της πει τι συμβαίνει. Η Βέρα αδυνατεί να πιστέψει πως χώρισαν και προσπαθεί να τον πείσει να το ξανασκεφτεί. Η Τατιάνα καλείται εσπευσμένα στην αστυνομική διεύθυνση και ο Σέκερης την ενημερώνει για τα νέα κατορθώματα του Ορφέα Μακρή, χωρίς όμως να ξέρουν πως η γυναίκα που πήρε μαζί του είναι η Μάρθα Μελά. Την ίδια ώρα, η Μάρθα βρίσκεται δεμένη σε μια άθλια αποθήκη και ο Ορφέας μέσα στον παραλογισμό του την κατηγορεί για όλα, ενώ της ανακοινώνει πως σκοπεύει να την σκοτώσει. Οι ώρες περνούν, η Μάρθα είναι εξαφανισμένη και ο Παύλος αρχίζει να ανησυχεί... Η Όλγα μαθαίνει πως περιμένει κοριτσάκι, γεγονός που δεν χαροποιεί τη Λήδα κι αρχίζει τις ζήλιες! Ο Σωκράτης έρχεται πάλι αντιμέτωπος με τον θαυμασμό μιας μεγαλύτερης γυναίκας. Η Μάρθα παίρνει ένα ρίσκο ζωής και θανάτου..

Τρίτη 28 Μαΐου, στις 21:50
Επεισόδια: 265+266
Ενώ η Μάρθα αγωνίζεται να ξεφύγει από τη δολοφονική μανία του Ορφέα, η οικογένειά της που δεν ξέρει τι της έχει συμβεί, ανησυχεί για εντελώς διαφορετικούς λόγους και ο Παύλος είναι σίγουρος πως εξαφανίστηκε επίτηδες για να τον εκνευρίσει. Από την πλευρά της η αστυνομία έχει καταλάβει πλέον ότι ο Ορφέας είναι πολύ πιο δαιμόνιος απ΄ ότι υπολόγιζαν και ο Σέκερης έχει έρθει σε απόγνωση, ξέροντας πόσο επικίνδυνος είναι όντας ελεύθερος… Η Νικόλ, ανίδεη για τα όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη της, μεταφέρει στον Πέτρο την πληροφορία ότι η Μαργκώ έχει αποφασίσει να πουλάει όπλα μέσω του dark web. Στο μεταξύ, ο Τόνυ με την Τατιάνα ονειρεύονται το μέλλον τους μακριά απ΄ όλους και απ’ όλα και σχεδιάζουν τον τρόπο διαφυγής τους στο εξωτερικό. Ο Χάρης αποφασισμένος να κερδίσει την εύνοια του Παύλου πάει στην Αίγινα και κάνει μια ακόμα προσπάθεια να τον προσεγγίσει. Ο Σωκράτης μπερδεμένος μέσα στα παιχνίδια του μυαλού του, σκοτώνει ακόμα μία γυναίκα και αυτός ο κύκλος των δολοφονιών δείχνει να μην έχει τέλος.

Ο Σωκράτης παθαίνει κρίση μετά την δολοφονία και αποφασίζει να πάει και να παραδοθεί στην αστυνομία. Ο Σέκερης καταλαβαίνει ότι ο Τόνυ ρευστοποιεί την περιουσία του και υποπτεύεται ότι ετοιμάζεται να φύγει από τη χώρα. Ο Σωκράτης βρίσκεται στο κρατητήριο και η Τατιάνα τον αναλαμβάνει. Η Άννα μαθαίνει ότι η Βέρα με τον Θεοχάρη τσακώθηκαν και είναι στα πρόθυρα χωρισμού κι αποφασίζει να βοηθήσει την κατάσταση. Ο Χάρης αρχίζει να υποπτεύεται τον Σωκράτη! Ο Τόνυ με την Τατιάνα επιστρέφουν στο σπίτι τους βράδυ και αντιλαμβάνονται ότι κάποιος άλλος είναι μέσα στο σπίτι!

Τετάρτη 29 Μαΐου, στις 21:50
Επεισόδια: 267+268
Η Τατιάνα και ο Τόνυ βρίσκουν έναν «κοριό» μέσα στο σπίτι και υποψιάζονται πως πίσω από αυτό κρύβεται η Μαργκώ, αλλά εκείνη το αρνείται και η εναλλακτική που ρίχνει στο τραπέζι θορυβεί τον Τόνυ. Ο Σέκερης, η Αμαλία και η Αθηνά βρίσκονται στα Μετέωρα μαζί με τον Αλέξανδρο και την Άννα και περνούν ξέγνοιαστες ώρες απολαμβάνοντας τη συντροφιά του Στέφανου και της Όλγας. Επισκέπτονται το Μουσείο Μανιταριών και ετοιμάζονται για ένα ακόμα κυνήγι τρούφας. Ο Παύλος προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τις κόρες του, αλλά η Ελένη επιμένει να φύγει στο Λονδίνο, η Αφροδίτη του δηλώνει πως είναι ερωτευμένη με τον Χάρη, όσο κι αν δεν του αρέσει. Ο Αχιλλέας οργανώνει άλλη μια διάρρηξη πίσω από την πλάτη του Αλέξανδρου. Κι ενώ η Τατιάνα ψάχνει τα ίχνη του Ορφέα, μια ξαφνική επίσκεψη στο γραφείο της θα φέρει αναπάντεχα νέα..

Η Χριστίνα έχει πάει στην αστυνομία, αποφασισμένη να καταδώσει τον Ορφέα, με αντάλλαγμα την απαλλαγή της από οποιαδήποτε κατηγορία. Η Τατιάνα, σε συνεννόηση με τον Σέκερη που βρίσκεται στα Μετέωρα οργανώνει μια μεγάλη επιχείρηση για τη σύλληψη του Ορφέα, αφού παίρνει όσες περισσότερες πληροφορίες μπορεί από τη Χριστίνα. Στο μεταξύ, ο Παύλος που έχει πιάσει την Αφροδίτη και τον Χάρη στο κρεβάτι του, είναι τόσο σοκαρισμένος και εξοργισμένος που δεν τους αφήνει να ντυθούν και τους «ανακρίνει» πασχίζοντας να φτάσει σε ένα συμπέρασμα για το πώς μπορεί η δική του κόρη να έχει γοητευτεί από έναν άντρα σαν τον Χάρη… Η Αφροδίτη στο μεταξύ, νιώθει ντροπιασμένη απ’ αυτή την εξέλιξη. Στα Μετέωρα, όλοι περνούν όμορφα απολαμβάνοντας τη φύση και την καλή παρέα, εκτός από την Αθηνά που τίποτα δεν μπορεί να την κάνει να ξεχάσει τον Νικόλα. Ο Ορφέας, λίγο πριν πέσει στην παγίδα της αστυνομικής επιχείρησης που έχει στηθεί, καταλαβαίνει από ένστικτο ότι κάτι δεν πάει καλά και η μεγάλη καταδίωξη ξεκινά..

Πέμπτη 30 Μαΐου, στις 21:50
Επεισόδια: 269+270
Η καταδίωξη του Ορφέα βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά παρά τις προσπάθειες της αστυνομίας, καταφέρνει για μια ακόμη φορά να γλιτώσει και να κρυφτεί στο σπίτι του Λευτέρη, όπου και του ζητά να του βρει νέο κρησφύγετο. Ο Σέκερης και η Αθηνά μαθαίνουν τα νέα και τα μοιράζονται με τους υπόλοιπους. Σκασμένη όμως είναι και η Τατιάνα που θέλει πάση θυσία να συλλάβει τον Ορφέα προτού φύγει με τον Τόνυ. Ο Χάρης στην προσπάθειά του να ηρεμήσει τον Παύλο, πάει και ζητάει το χέρι της Αφροδίτης, αλλά τα πράγματα γίνονται ακόμη χειρότερα μεταξύ τους. Ένας εφιάλτης της Μάρθας έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες ανάμεσα σε εκείνη και τον Παύλο. Η παρέα των Μετεώρων πάει για κυνήγι τρούφας, αλλά η Αμαλία δέχεται ένα τηλεφώνημα που θα χαλάσει το όμορφο κλίμα ανάμεσα σε εκείνη και τον Σέκερη. Η Τατιάνα ακολουθεί τα στοιχεία και βρίσκεται πάλι στα ίχνη του Ορφέα..

Παρά τις αντιρρήσεις του Σέκερη, η Αμαλία βγάζει εισιτήριο για Λονδίνο και φεύγει εσπευσμένα από τα Μετέωρα. Ο Ορφέας πάει στο καινούριο σπίτι που του νοίκιασε ο Λευτέρης και ξεκινά να κάνει σχέδια... Η Νικόλ δίνει πληροφορίες στον Πέτρο για τη Μαργκώ, ελπίζοντας σε καλύτερη μεταχείριση από την αστυνομία, δεν ξέρει όμως την πικρή αλήθεια. Ο Αχιλλέας οργανώνει άλλη μια ληστεία σε σπίτι που φυλάγεται από την εταιρία του Αλέξανδρου, βάζοντάς τον σε ακόμα πιο δύσκολη θέση. Η Ελένη συναντιέται με τον Πέτρο στην Αθήνα, δεν ξέρει όμως ότι τους παρακολουθεί ο Ορφέας! Η Αφροδίτη κάνει μια εξομολόγηση στον Χάρη και του ανοίγει την καρδιά της για ένα προσωπικό θέμα που έχει. Η Χριστίνα προτείνει κάτι στην Τατιάνα που δεν το περιμένει κανείς!

Τατουάζ - Σούπερ αποκλειστικό! Η Τατιάνα έγκυος! Ο φόβος του Τόνυ...

Σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ για το Τατουάζ στον Alpha! Η Τατιάνα μένει έγκυος και ο Φόβος του Τόνυ ξεκινά....

Η Τατιάνα με τον Τόνυ βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί, καθώς ο έρωτάς τους έρχεται σε σύγκρουση με πολλά και κυρίως με τη δουλειά και την ηθική της Τατιάνας. Και αν μέχρι τώρα τα πράγματα ήταν κάπως αντιμετωπίσιμα, ένα γεγονός έρχεται να τους προσθέσει και άλλα προβλήματα...

Η Τατιάνα τον τελευταίο καιρό αισθάνεται κάπως περίεργα, γεγονός που τη θορυβεί και παράλληλα την αναγκάζει να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα είναι ξεκάθαρα. Η Τατιάνα είναι έγκυος. Η κοπέλα μόλις το μαθαίνει δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Ενα χαμόγελο ευτυχίας προβάλλει ξαφνικά στο πρόσωπό της, όμως αμέσως το βλέμμα της σκοτεινιάζει.

Φυσικά, ούτε μία στιγμή δεν σκέφτηκε να το κρατήσει για τον εαυτό της και αποφασίζει να το ανακοινώσει στον Τόνυ: «Είμαι έγκυος. Μη βιάζεσαι να χαρείς, γιατί όπως καταλαβαίνεις η ζωή μας θα γίνει άνω κάτω για μία ακόμα φορά».

Ο Τόνυ μόλις ακούει το νέο τρελαίνεται από τη χαρά του και φυσικά δεν συμμερίζεται τους προβληματισμούς της. Χαίρεται απίστευτα και το δείχνει: «Τι άνω κάτω; Δεν σε καταλαβαίνω. Το θέλω, το θέλαμε. Ετσι έπρεπε να γίνει, μας το χρωστούσε η ζωή αυτό. Είναι ένα δώρο ζωής», της λέει και την αγκαλιάζει με αγάπη. Διαβάστε και αυτό: Το τατουάζ: Ραγδαίες εξελίξεις! Μια ακόμη δολοφονία του Ορφέα θα συγκλονίσει!

Η εγκυμοσύνη, ωστόσο, προκαλεί στην Τατιάνα συναισθήματα χαράς, συγκίνησης, αλλά και φόβου για το τι θα συμβεί: «Δεν ξέρω, φοβάμαι. Τι θα γίνει όταν το μάθουν;» αναρωτιέται και σκέφτεται όλα όσα είχαν συμβεί την πρώτη φορά. Ωστόσο το ζευγάρι κάνει όνειρα και παράλληλα σχεδιάζει τη φυγή του από όλους και από όλα, για ένα άλλο, διαφορετικό μέλλον.

Ο Τόνυ και η Τατιάνα από το Τατουάζ

Αυτό το μέλλον όμως που στα μάτια του Τόνυ φαντάζει αισιόδοξο, για την Τατιάνα είναι αβέβαιο, αφού δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί πάλι.

Ο ΤΟΝΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ

Οι μέρες περνάνε και ο Τόνυ κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να πάρει την Τατιάνα και να φύγουν στο εξωτερικό. Την ίδια στιγμή, όμως, η Τατιάνα αρχίζει να κάνει δεύτερες σκέψεις για το ταξίδι με τον Τόνυ, μιας και η ιδέα να απαρνηθεί για πάντα την Ελλάδα δεν της αρέσει, ενώ ο Τόνυ, αν και δείχνει άνετος, κάποιες σκοτεινές σκέψεις του τρώνε το μυαλό. Ο Τόνυ φοβάται ότι μπορεί να μην τον αφήσουν να ζήσει και αμέσως σκέφτεται την Τατιάνα με το μωρό, γεγονός που τον οδηγεί στο να συντάξει τη διαθήκη του!

MAΡΘΑ ΚΑΙ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΞΑΝΑΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ

Ο Παύλος με τη Μάρθα, από την πρώτη στιγμή που βγήκε το διαζύγιό τους, το είχαν μετανιώσει πικρά. Το ζευγάρι δεν μπορεί να δεχτεί ότι είναι χωρισμένοι από μια βλακεία και ο Παύλος έχει σκεφτεί πολλές φορές να την ξαναπαντρευτεί, κάτι που η Μάρθα Ο Παύλος με τη Μάρθα, από την πρώτη στιγμή που βγήκε το διαζύγιό τους, το είχαν μετανιώσει πικρά. Το ζευγάρι δεν μπορεί να δεχτεί ότι είναι χωρισμένοι από μια βλακεία και ο Παύλος έχει σκεφτεί πολλές φορές να την ξαναπαντρευτεί, κάτι που η Μάρθα απορρίπτει, μόνο και μόνο γιατί φοβάται ότι θα γίνουν ρεζίλι. Τελικά όμως ο Παύλος στριμώχνει άγρια τη Μάρθα και την πείθει να ξαναπαντρευτούν. «Απλά πράγματα, παιδί μου. Τι νόμιζες ότι θα κάνουμε, εκκλησίες, παπάδες και νυφικά; Με τίποτα. Τρεις άνθρωποι εκεί πέρα να βάλουμε τις υπογραφές, να είμαστε και πάλι ζευγάρι και με τον νόμο», της λέει και η Μάρθα λέει το ναι. Μάλιστα η Μίνα δέχεται να γίνει μάρτυρας στον πολιτικό γάμο της οικογένειας Μελά και λίγες μέρες μετά η οικογένεια πηγαίνει στο δημαρχείο για τον γάμο. Η σκηνή της απόπειρας δολοφονίας που έκανε ο Ορφέας σόκαρε!

Η ΜΑΡΓΚΩ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΝΑ

Η Μαργκώ περνά στην αντεπίθεση και εκβιάζει ανοιχτά τον Θεοχάρη για την Αννα, κάτι που δεν θα το αφήσει να περάσει έτσι. Αμέσως ο Θεοχάρης αποφασίζει να διερευνήσει τον εκβιασμό της Μαργκώ και τηλεφωνεί στην κόρη του για να μάθει με τι την «κρατάει». «Δεν μου λες, Αννα. Τι έχει αυτή με σένα; Τι είναι αυτό που ξέρει και μπορεί να σε εκβιάσει;» τη ρωτάει. Η Αννα, που δεν τολμά να του πει για το πικρό παρελθόν, τα μπαλώνει με διάφορες δικαιολογίες, αμέσως όμως ειδοποιεί την Αμαλία, που αναλαμβάνει να βάλει τη Μαργκώ στη θέση της.

Παράλληλα, η Αννα τηλεφωνεί στον Τόνυ και του μιλά απαξιωτικά, ενώ ο Αλέξανδρος την παρακαλά να αφήσει πίσω της όλους αυτούς τους τοξικούς ανθρώπους, μιας και δεν μπορούν να τη βλάψουν πια. «Μωρό μου, σταμάτα να ασχολείσαι μαζί τους. Τίποτα δεν μπορούν να σου κάνουν, παρά μόνο να σε ταράζουν. Αγνόησέ τους, κάνε ότι δεν υπάρχουν», την προτρέπει.