Εγκλήματα: Η αποκάλυψη του Κόκλα που μας άφησε άφωνους 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Αδιανόητο!

Εγκλήματα: Η αποκάλυψη του Κόκλα που μας άφησε άφωνους 19 χρόνια μετά το τέλος της σειράς!

Μια αποκάλυψη 19 χρόνια μετά το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Εγκλήματα έκανε ο Κώστας Κόκλας και μας άφησε άφωνους.

Ο ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Όλα λάθος».

Ο πρωταγωνιστής της σειράς αποκάλυψε πως τα Εγκλήματα δεν τα ήθελε στο πρόγραμμα του κανένα κανάλι.

«Δεν ξέρεις το μέλλον μια σειράς, διαισθάνεσαι όμως ότι αυτό που κάνεις είναι κάτι πολύ ζωντανό, έχει χιούμορ, σε αφορά και αφορά και τον κόσμο. Τα “Εγκλήματα” είχαν αρνηθεί κανάλια να πάρουν το σήριαλ. Στο 8ο επεισόδιο κοπήκαμε, σταματήσαμε. Φαλίρισε ο παραγωγός κι εμείς χαιρετηθήκαμε και φύγαμε. Όταν άρχισε να παίζεται έκανε άθλια νούμερα, ξαφνικά στο 6ο άρχισε να κάνει 25-30% και στο 8ο επεισόδιο 40%. Μας πήραν λοιπόν από τον ΑΝΤ1 και μας είπαν να ξεκινήσουμε γυρίσματα γιατί το σήριαλ σκίζει».

Πρωταγωνιστής από τα «Εγκλήματα» κατεβαίνει στις εκλογές! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!

Ένας από τους πρωταγωνιστής των «Εγκλημάτων» του ΑΝΤ1 κατεβαίνει στις εκλογές!

Δεν φαντάζεστε ποιος είναι ο ηθοποιός!

Ο λόγος για τον Σταύρο Νικολαΐδη, ο οποίος έκανε τον «Μιχαλάκη» στην επιτυχημένη σειρά!

Συγκεκριμένα ο ηθοποιός ανέβασε σο instagram τη φωτογραφία του με την υποψηφιότητά του ως δημοτικός σύμβουλος στον Βύρωνα!

«Μπήκα και εγώ στο χορό των Υποψηφιοτήτων στον Βύρωνα, την περιοχή που γεννήθηκα και ανατράφηκα. Με έναν άνθρωπο, τον @miltos_bantis που είναι της γενιάς μου, τον ξέρω από παλιά και ουδεμία σχέση έχει με τους κλασικούς πολιτικάντηδες. ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΥΡΩΝΑ λοιπόν. #mazigiatonvyrona #dimotikesekloges2019». αναφέρει στο κείμενό του. H αποκάλυψη της ηθοποιού για την πιο εφιαλτική σκηνή στη σειρά!

Πρωταγωνιστής από τα «Εγκλήματα» κατεβαίνει στις εκλογές! Δεν φαντάζεστε ποιος είναι!

Εγκλήματα: Θυμάστε την «Γκούντρουν» την νταντά της Σωσώς; Δεν φαντάζεστε πως είναι σήμερα (Photos)

Μπορεί φέτος να κλείνουν 20 χρόνια από την πρεμιέρα των «Εγκλημάτων», οι επαναλήψεις, όμως, εξακολουθούν να δίνουν την εντύπωση πως η λατρεμένη Σωσώ ζει και βασιλεύει!

Από τα ωραιότερα επεισόδια της σειράς ήταν αναμφίβολα εκείνα στα οποία η Σωσώ παρουσιαζόταν ως έγκυος και λίγο αργότερα ως μανούλα (;), με την παρουσία της Γκούντρουν, της νταντάς – Γκεστάπο να μας χαρίζει στιγμές ξεκαρδιστικές.

Η Γερμανίδα Γκούντρουν (ναι, αυτή που έβαζε το τομάρι στην κατάψυξη της Σωσώς και του Αλέκου) στην πραγματικότητα είναι Σουηδή και ονομάζεται Εύα Στυλάντερ.

Απέχει από τα τηλεοπτικά, καθώς προτιμά τις κινηματογραφικές δουλειές και οι φωτογραφίες που θα βρει κανείς στο διαδίκτυο να την απεικονίζουν είναι λιγοστές.
Έτσι είναι σήμερα το alter ego της Σωσώς!