Το σόι σου: Οι Ζουζουνέλ θα αποκτήσουν παιδάκι! Αναλυτικά το επεισόδιο σήμερα!

Τι θα δούμε απόψε;

Το σόι σου: Οι Ζουζουνέλ θα αποκτήσουν παιδάκι! Αναλυτικά το επεισόδιο σήμερα!

Το Youweekly.gr θα έχει αναλυτικά το επεισόδιο σήμερα, για το Σόι σου στον Alpha tv. Χαρμόσυνα νέα οι Ζουζουνέλ θα αποκτήσουν παιδάκι.

Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 «Οικογένεια Ζουζουνέλ»

Σενάριο: Γιώργος Κόκουβας
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Τα καλά νέα επιτέλους έφτασα! Χαρές, πανηγυρισμοί και σαμπάνιες για τους Τριαντάφυλλους, αφού επιτέλους οι Ζουζουνέλ θα αποκτήσουν παιδάκι! Η υιοθεσία έχει εγκριθεί και το παιδί θα έρθει στο νέο του σπίτι σε λίγες μέρες… μόνο που μένει μια μικρή λεπτομέρεια: Να προετοιμάσουν τον Μένιο για να του ανακοινώσουν ότι θα αποκτήσει αδελφάκι. Μόνο που όλα δείχνουν ότι ο Μένιος είναι αρνητικός στην ιδέα ενός νέου μέλους στην οικογένεια, κι έτσι οι Τριαντάφυλλοι θα βάλουν τα δυνατά τους να τον πείσουν πόσο ωραίο είναι να έχεις αδέλφια. Είναι αυτό, όμως, στ’ αλήθεια το πρόβλημα του Μένιου; Και τι θα γίνει όταν το μωράκι φτάσει επιτέλους στο σπίτι; Η οικογένεια Ζουζουνέλ… μεγαλώνει και θα έρθουν τα πάνω-κάτω!

Το σόι σου: Ένα πρόσωπο από τα παλιά έρχεται να ταράξει την οικογένεια Τριανταφύλλου! Όλες οι εξελίξεις!

Ένα πρόσωπο από τα παλιά έρχεται σήμερα και θα ταράξει την οικογένεια Τριανταφύλλου. Οι εξελίξεις της σειράς Το σόι σου, είναι φωτιά.

Τρίτη 21 Μαΐου 2019 «Ανοιχτοί λογαριασμοί»

Σενάριο: Γιώργος Κόκουβας
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης

Το σόι σου εξελίξεις 21/5

Η Αντωνία μαθαίνει ότι η πεθερά της έχει καλέσει στο κυριακάτικο τραπέζι τον Νικήτα, έναν παλιό γνωστό του Κωνσταντίνου από την εφηβεία του, που του έκανε τη ζωή κόλαση. Κι ενώ όλοι νομίζουν πως η Αλεξάνδρα προσπαθεί ώστε οι δύο «παλιόφιλοι» να τα ξαναβρούν, η Αντωνία διαπιστώνει ότι ο Νικήτας είναι αμετανόητος. Έτσι, αποφασίζει να δώσει ένα μάθημα σε αυτόν τον τύπο που έκανε bullying στον Ζουζουνέλ της. Είναι, όμως, ο Νικήτας ο «εφιάλτης» του Κωνσταντίνου από τα παιδικά του χρόνια ή το «σόι μας» βρίσκεται μπροστά σε μια από τις μεγαλύτερες παρεξηγήσεις που έχει ζήσει; Τι θα κάνει η οικογένεια Τριανταφύλλου όταν συνειδητοποιήσει ότι η Αντωνία σκάρωσε ένα σωρό χουνέρια στο Νικήτα που ήταν μεν ο εφιάλτης του Κωνσταντίνου στα εφηβικά του χρόνια αλλά είναι και ο νέος διευθυντής του ιδρύματος στο οποίο οι Ζουζουνέλ έχουν κάνει αίτηση για να υιοθετήσουν παιδί;

Στο ρόλο του Νικήτα ο Μάριος Αθανασίου