Έλα στη θέση μου: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 10/6! Στον γυναικολόγο η Μίκα! Έβαλε τα κλάματα!

Τι θα δούμε;

Έλα στη θέση μου: Ραγδαίες εξελίξεις σήμερα 10/6! Στον γυναικολόγο η Μίκα! Έβαλε τα κλάματα!

Ραγδαίες οι εξελίξεις στο σημερινό (10/6) επεισόδιο του Έλα στη θέση μου, στον Alpha. Η Μίκα επισκέπτεται τον γυναικολόγο και βάζει τα κλάματα!

Αναλυτικά τι θα δούμε!

Δευτέρα 10 Ιουνίου – Επεισόδιο 173

Η Ρενάτα επιστρέφει στον Αχιλλέα τις βέρες και του ζητά χρόνο για να συνέλθει. Ο Βλάσης λαμβάνει ένα φάκελο που αναστατώνει τον Θοδωρή, ενώ ο Λεωνίδας ανακαλύπτει κάτι σημαντικό για το παιδί της Φλωρέτας.

Η Βάνα ερευνά τις προθέσεις του Τζανέτου για την Σύλβια, ενώ ο Αντρέας βρίσκεται στα ίχνη του Μίμη. Η Φαίη λαμβάνει τα μέτρα της για να μην ξεσκεπαστεί το σχέδιό της, ενώ η Ρενάτα παίρνει μια σημαντική απόφαση για τη ζωή της.

Μήπως ήρθε η ώρα να παραιτηθεί από τη Sofo; Τι νέα έχει η Μίκα από τον γυναικολόγο που την κάνουν να κλαίει; Όλες οι εξελίξεις της εβδομάδας!

Έλα στη θέση μου: Δύο γάμοι, δύο χωρισμοί και μια απάτη!

Δυο γάμοι, δυο χωρισμοί και μια απάτη στο Έλα στη θέση μου στον Alpha tv! Έχουμε τα πέντε νέα επεισόδια πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Η Ρενάτα αποφασίζει να μείνει στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τη Μίκα, που έχει άλλα σχέδια. Την ίδια ώρα ο Ζούβας προσπαθεί να ξεσκεπάσει τον Τζανέτο, ενώ η Φαίη έχει βάλει πλώρη για την προεδρία της Sofo.

Η Μίκα φροντίζει τον χτυπημένο Μίμη, κάτι που τους φέρνει πολύ κοντά, την ώρα που ο Θοδωρής και ο Βλάσης ψάχνουν να βρουν τι του έχει συμβεί. Ο Αχιλλέας, πάλι, πιάνεται στα χέρια με τον Λεωνίδα εξαιτίας της Ρενάτας, που πακετάρει ήδη τα πράγματά της, ενώ ο Ζούβας επιστρέφει στα παλιά του λημέρια με τη Βάνα να προσπαθεί να ταρακουνήσει τη Σύλβια πριν τον χάσει. Ο Αντρέας και η Αιμιλία θέλουν να ρίξουν τη Φαίη στην παγίδα τους, αλλά εκείνη είναι καλά προετοιμασμένη. Ο Βλάσης με τη σειρά του έχει καταλάβει ότι η Μίκα του κρύβει την επίσκεψη του Μίμη, ενώ η Ρενάτα μαθαίνει πως ο Αχιλλέας έχει κανονίσει τον γάμο τους τη μέρα της αναχώρησής της.

Η Φαίη πιέζει τον Αντρέα να την παντρευτεί

Ο Βλάσης πηγαίνει να βρει τον Μίμη έτοιμος για όλα, αλλά μια ξαφνική συνειδητοποίηση αλλάζει τα σχέδιά του. Η Ρενάτα βλέπει ένα παράξενο όνειρο και η Ισμήνη υποψιάζεται ότι κάνει δεύτερες σκέψεις για τη φυγή της στη Γερμανία. Την ίδια ώρα η Φαίη πιέζει τον Αντρέα να την παντρευτεί για να προχωρήσει με το σχέδιό της. Ο Ζούβας, πάλι, τσιγκλάει τη Σύλβια με τη βραδινή του έξοδο, όμως θα βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη, όταν μάθει ότι ο Τζανέτος έκανε παρέα στη γυναίκα του όλο το βράδυ. Εν τω μεταξύ, η Μίκα κρύβει από τον Βλάση μια απόφαση που πήρε και θα αλλάξει τα πάντα, ενώ ο Αχιλλέας αποφασίζει να φύγει πρώτος, πριν την Ρενάτα.

Μια αδέσποτη σφαίρα στον κήπο της έπαυλης

Ο Αχιλλέας έχει αναστατωθεί με την πιθανότητα η Ρενάτα να μην φύγει στη Γερμανία, την ώρα που ο Ζούβας αποφασίζει να έρθει αντιμέτωπος με τον Τζανέτο κάνοντας μια ψηφοφορία. Η Μίκα κάνει κινήσεις που προβληματίζουν τον Βλάση και τον Λεωνίδα, ενώ ο Μίμης προσπαθεί να την πείσει να χωρίσει. Και ενώ αυτά συμβαίνουν μια σφαίρα βρίσκεται από το πουθενά στον κήπο της έπαυλης. Εν τω μεταξύ ο Αχιλλέας καταφέρνει να αποκρυπτογραφήσει το μήνυμα που του στέλνει η Ρενάτα και ο Αντρέας καταλαβαίνει σε ποιον έδωσε η Φαίη τα λεφτά από τη συμφωνία με τους Αραβες.

Η Ρενάτα δέχεται την πρόταση γάμου του Αχιλλέα

Η Σύλβια είναι ανάστατη από το συμβάν με τη σφαίρα, την ώρα που ο Αχιλλέας πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η Ρενάτα δέχεται επιτέλους να τον παντρευτεί. Ο Δαμιανός μαθαίνει κάποια σχέδια της Φαίης για τη Sofo αλλά δεν τα αποκαλύπτει σε κανέναν, ενώ η Αιμιλία δέχεται να βοηθήσει τον Αντρέα να προχωρήσει τον γάμο του μαζί της. Η Μίκα κρύβει τις αληθινές προθέσεις της για το οινολογικό πάρκο από τον Βλάση και τον Μίμη, ο οποίος πιστεύει ότι επιτέλους η Μίκα είναι έτοιμη να πέσει στην αγκαλιά του, ενώ ο Ζούβας ανακαλύπτει το σχέδιο του Τζανέτου.

Έλα στη θέση μου - Αποκλειστικό φωτιά! Στις 28 Ιουνίου ο γάμος Αχιλλέα - Ρενάτας!

Έλα στη θέση μου και αποκλειστικό φωτιά σήμερα από το Tv24! Στις 28 Ιουνίου ο γάμος Αχιλλέα - Ρενάτας!

Η Ρενάτα δηλώνει την παραίτησή της στη Sofo αλλά ο Αχιλλέας δεν έχει σκοπό να παραιτηθεί από εκείνη. Ομως η πρόταση του Γιαν έρχεται να ανατρέψει τα πάντα...

Ο Αχιλλέας, παρά την αποβολή της Ρενάτας, της κάνει πρόταση γάμου και περιμένει με αγωνία την απάντησή της. Εκείνη όμως δεν διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της. Του επιστρέφει τις βέρες και του ζητάει χρόνο για να συνέλθει. Δεν είναι και λίγα αυτά που έχουν συμβεί όλο αυτό το διάστημα. Παράλληλα, η κοπέλα παίρνει μια σημαντική απόφαση. Θεωρεί ότι πλέον ήρθε η ώρα να παραιτηθεί από τη Sofο. Οι αυξημένες ευθύνες και όσα γίνονται στην εταιρεία την έχουν κλονίσει σε μεγάλο βαθμό. Η απώλεια του μωρού ήταν για εκείνη ένα ακόμη δυνατό χτύπημα.

Κι ενώ η Φαίη και η Αιμιλία πιάνονται στα χέρια, η Ρενάτα υποβάλει την παραίτησή της από τη Sofo για να γλιτώσει από τις κρίσεις πανικού που την ταλαιπωρούν. Ο Αχιλλέας, πάλι, έχει άλλα σχέδια στο μυαλό του για εκείνη σε προσωπικό επίπεδο. Αυτή τη φορά δεν θα την αφήσει να φύγει τόσο εύκολα από κοντά του. Εκείνος δεν θα το βάλει κάτω. Ετσι στις 29 Ιουνίου, χωρίς να το γνωρίζει η Ρενάτα, ετοιμάζει.. .τον γάμο τους. Ξέρει ότι κι εκείνη είναι ερωτευμένη μαζί του. Ομως υπολογίζει χωρίς τον αστάθμητο παράγοντα.

Στιγμιότυπο από την σειρά του Alpha tv Έλα στη θέση μου

Η Ρενάτα φεύγει στο εξωτερικό

Η Ρενάτα λαμβάνει μια πρόταση από τον Γιαν για να δουλέψει μαζί του στη Γερμανία και το σκέφτεται σοβαρά. Είναι για εκείνη μια ευκαιρία να φύγει μακριά από όλους και όλα και να κάνει μια νέα αρχή, έχοντας χρόνο να σκεφτεί τι πραγματικά θέλει. Ο Αχιλλέας το μαθαίνει αυτό και καταφθάνει στον κατώφλι της να την παρακαλά να μη φύγει. Ομως η κοπέλα πιέζεται πολύ από όλη αυτή τη συνθήκη και παθαίνει κρίση πανικού μπροστά του. Δεν θέλει να τον δει. Εκείνος παρακαλάει την Ισμήνη να τον βοηθήσει να την πλησιάσει ξανά αλλά αρνείται. Θέλει η αδελφή της να πάρει τον χρόνο της και να αποφορτιστεί από όλες αυτές τις καταστάσεις. Η Ρενάτα δέχεται την πρόταση του Γιαν και όταν ο Αχιλλέας μαθαίνει ότι ετοιμάζεται να φύγει για το Ανόβερο, αποφασίζει να την εμποδίσει. Ομως ο Λεωνίδας έχει τη δική του άποψη για τα πράγματα.