Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ευχάριστα νέα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Έρχονται ανακοινώσεις....

Έσκασε τώρα!

Ευχάριστα νέα για τον Βαγγέλη Μαρινάκη! Έρχονται ανακοινώσεις....
TV24 10.06.2019 14:15

Ευχάριστα νέα έσκασαν για τον Βαγγέλη Μαρινάκη και έρχονται ανακοινώσεις βόμβα!

Σύμφωνα με πληροφορίες, στον μιντιακό όμιλο Alter Ego, του Βαγγέλη Μαρινάκη, και στο κανάλι One Channel, θα καταλήξει όπως όλα δείχνουν η έκτη τηλεοπτική άδεια πανελλαδικής εμβέλειας του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ).


Η περίπτωση του One Channel -που, μέχρι στιγμής, εκπέμπει διαδικτυακά- είναι το θέμα της συζήτησης που βρίσκεται σε εξέλιξη στο ΕΣΡ. Σύμφωνα με το media.gr, ο φάκελος της Alter Ego εξετάστηκε ενδελεχώς και δεν προέκυψαν κενά ή παραλείψεις.

Αναμένεται ανακοίνωση του ΕΣΡ για την έκτη τηλεοπτική άδεια


Κατά τις ίδιες πηγές, εντός των επόμενων ωρών θα εκδοθεί και η ανακοίνωση του ΕΣΡ με την οποία θα επισημοποιείται η χορήγηση της έκτης τηλεοπτικής άδειας πανελλαδικής εμβέλειας στην Alter Ego και το One Channel.

Να σημειωθεί ότι η Alter Ego, τυπικά, χαρακτηρίζεται ως προσωρινή ανάδοχος της τηλεοπτικής άδειας.

Το τελευταίο διάστημα, πάντως, είχαν πυκνώσει οι φήμες ότι στο One Channel αναζητούνται επιπλέον δημοσιογράφοι, γεγονός που πιθανότατα συνδέεται με τη σημερινή εξέλιξη.

Βαγγέλης Μαρινάκης: Ραγδαίες εξελίξεις με το κανάλι του! Η απόφαση του ΕΣΡ!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη, αφού βγήκε η απόφαση του ΕΣΡ!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Συμβούλιο, ενέκρινε τη μετάδοση του τηλεοπτικού προγράμματος του One Channel της Alter Ego ΜΜΕ μέσω δορυφόρου και συνδρομητικών δικτύων, όπως αναμενόταν.

To logo από το κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

Με την απόφαση αυτή ο τηλεοπτικός σταθμός του Βαγγέλη Μαρινάκη, μπορεί να εκπέμπει σε όλη την Ελλάδα μέσω της Cosmote TV και της Nova, ενώ αναμένει την απόφαση της ραδιοτηλεοπτικής Αρχής επί της χορήγησης άδεια εθνικής εμβέλειας επίγειας μετάδοσης.

Οδοστρωτήρας ο Μαρινάκης! Έκλεψε το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΙ για το κανάλι του!

Και όμως ο οδοστρωτήρας Βαγγέλης Μαρινάκης, κατάφερε και έκλεψε το δυνατό χαρτί του ΣΚΑΙγια το κανάλι του!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του Secret των Παραπολιτικών, με βάση τον προγραμματισμό που έχει τεθεί από τον Σταμάτη Μαλέλη που «τρέχει» το project, η πρεμιέρα προσδιορίζεται μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του επόμενου μήνα -πιθανό την Πέμπτη 2 Μαΐου.

Όσον αφορά το πρόγραμμα του καναλιού, καθημερινά από τις 16:00 έως τις 18:30 θα αναλύουν την επικαιρότητα οι δημοσιογράφοι Ανδρέας Παπαδόπουλος, Βάσω Μητρομάρα και Θανάσης Φουσκίδης. Από τις 18:30 έως τις 20:00 τη σκυτάλη θα παίρνουν ο Γιώργος Παπαχρήστος και η Τζίνα Μοσχολιού. Από τις 20:30 μέχρι τις 22:00 ο δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσος θα παρουσιάζει τις ειδήσεις του ΟΝΕ.


Καθημερινή παρουσία στις εκπομπές και τα δελτία θα έχουν οι διευθυντές των εφημερίδων «Τα Νέα» Γιώργος Μαντέλας και «Βήμα» Αντώνης Καρακούσης. Από τις 22:00 έως τις 24:00 οι κάμερες του ONE TV θα ανοίγουν για τους Δημήτρη Μανιάτη και Αθηναΐδα Νέγκα, η οποία προέρχεται από τον ΣΚΑΙ, με μια εκπομπή που θα κάνει απολογισμό της επικαιρότητας. Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν ημίωρα ένθετα, με θεματολογία που θα σχετίζεται με την υγεία, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την ευεξία. Αλήθεια, έχετε δει την κόρη της;

Σε πρώτη φάση, το ONE TV θα εκπέμψει μέσω διαδικτύου. Παράλληλα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει καταθέσει αίτηση στο ΕΣΡ για τηλεοπτική άδεια εθνικής εμβέλειας. Αυτό σημαίνει ότι διεκδικεί την έκτη άδεια. Αυτό το διάστημα το ΕΣΡ εξετάζει τον φάκελο της Alter Ego, ενώ στο επόμενο στάδιο θα ακολουθήσει ενδελεχής έλεγχος του πόθεν έσχες και των οικονομικών στοιχείων της εταιρείας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

ΕΣΡ: Ραγδαίες εξελίξεις με το Epsilon! Η νέα απόφαση που αλλάζει τα πάντα!

ΣΚΑΙ: Πανικός σε ΑΝΤ1, ALPHA, STAR από την κίνηση ματ του καναλιού στο Survivor!

Όλα τα νέα για τα κανάλια θα τα βρείτε στην σχετική μας κατηγορία

Share