Το Τατουάζ: Σοκάρουν οι σημερινές εξελίξεις (13/6)! Ο νέος φόνος του Ορφέα συγκλονίζει!

Τι θα δούμε;

Το Τατουάζ: Σοκάρουν οι σημερινές εξελίξεις (13/6)! Ο νέος φόνος του Ορφέα συγκλονίζει!

Σοκάρουν οι σημερινές (13/6) εξελίξεις στη σειρά του AlphaTV, Το Τατουάζ! Ο νέος φόνος του Ορφέα συγκλονίζει!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Πέμπτη 13 Ιουνίου, στις 21:50
Επεισόδια: 285+286

Η αντίδραση της Μάρθας παγώνει τον Παύλο που ανησυχεί μήπως ο γάμος τους ακυρωθεί, αλλά η ψύχραιμη μεσολάβηση του Αλέξανδρου οδηγεί το ζευγάρι στην αίθουσα του Δημαρχείου, όπου και ξαναπαντρεύονται. Η Τατιάνα και η Αθηνά συνειδητοποιούν πως η Ειρήνη έχει πέσει σε προικοθήρα και προσπαθούν να της ανοίξουν τα μάτια. Ο Σέκερης καταλαβαίνει πως ο Τόνυ και η Τατιάνα ετοιμάζονται να το σκάσουν στο εξωτερικό και παίρνει τα μέτρα του.

Ο Λευτέρης προσπαθεί να γλιτώσει από τον Ορφέα… Ο Μάριος λέει στη Βέρα πως άλλαξε γνώμη και θέλει να γυρίσει στην Ελλάδα. Η Αμαλία ξεκαθαρίζει στον Σέκερη πως μαζί της δεν θα έχει μια συμβατική σχέση, γεγονός που δεν τον χαροποιεί καθόλου. Η Μαργκώ εισχωρεί όλο και πιο βαθιά στο dark web. Ένας ακόμα φόνος του Ορφέα συγκλονίζει την Τατιάνα.

Ο νέος φόνος του Ορφέα έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στο περιβάλλον της αστυνομίας. Στο σπίτι της Χριστίνας, η Αθηνά βρίσκει ένα σημειωματάριο κι εκεί ανακαλύπτουν την πληροφορία ότι ο Σωκράτης είναι γιός του Ορφέα. Στο μεταξύ, ο Ορφέας παίρνει τηλέφωνο την Τατιάνα και υπερηφανεύεται για τα κατορθώματά του.

Το καλό κλίμα ανάμεσα στη Μαργκώ και τον Τόνυ εξακολουθεί να υπάρχει και η Μαργκώ παρότι χαίρεται γι΄ αυτή τη εξέλιξη, δεν μπορεί να υποψιαστεί πού οφείλεται αυτή η αλλαγή του γιού της. Στο μεταξύ, η Αμαλία είναι ενθουσιασμένη από τις εξελίξεις και ετοιμάζεται να προχωρήσει και σε άλλα σχέδια που έχει, ενώ η σχέση της με τον Σέκερη είναι το τελευταίο που την απασχολεί. Η Τατιάνα βρίσκει στο γραφείο του Σέκερη ένα στικάκι κι όταν το βάζει στον υπολογιστή της, καταλαβαίνει ότι αυτή και ο Τόνυ παρακολουθούνται από την αστυνομία.

Το Τατουάζ: Διέρρευσε φωτογραφία από το τέλος της σειράς!

Διέρρευσε φωτογραφία από το τέλος της σειράς του Alpha, Το Τατουάζ.

Το τελευταίο γύρισμα ολοκληρώθηκε και οι πρωταγωνιστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες θέλησαν να μας αποχαιρετήσουν.

Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες αντίο μας είπε και ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η ηθοποιός της σειράς, Ελίνα Ακριτίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από το τελευταίο τους γύρισμα και έραψε με συγκινητικά λόγια στην λεζάντα της:

«Κι όμως εδώ τελείωσε το ταξίδι!!! Τατουάζ, ΤΕΛΟΣ! Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ευχαριστώ από καρδιάς όλους τους φίλους που απέκτησα σε αυτή τη δουλειά. Ήταν μία διαφορετική εμπειρία για εμένα. Ευχαριστώ πολύ ΟΛΟΥΣ!! Γυρίζω με «γεμάτη» βαλίτσα. ΑΝΤΙΟ Κύπρο. ΑΝΤΙΟ αγαπημένοι μου!».

undefined

Το Τατουάζ: Είπαν το "αντίο" η Δανάη Παππά και η Μυρτώ Αλικάκη!

Είπαν το "αντίο" στο Τατουάζ, η Δανάη Παππά και η Μυρτώ Αλικάκη, αφού η σειρά έφτασε στο τέλος της!

Οι δυο ηθοποιοί, ταξίδεψαν στην Κύπρο, όπου πραγματοποιήθηκε το τελευταίο γύρισμα.

Τόσο, η Δανάη Παππά όσο και η Μυρτώ Αλικάκη, ανακοίνωσαν το τελευταίο γύρισμα της πιο επιτυχημένης σειράς του Alpha με φωτογραφίες στο Instagram.

Εμφανώς συγκινημένες οι δυο πρωταγωνίστριες, αποχαιρέτησαν τους ρόλους τους, αφού η σειρά ολοκληρώθηκε και ο Ανδρεάς Γεωργίου πρόκειται να έρθει με μια ακόμη δυνατή σειρά.

Είπαν το

Είπαν το

Είπαν το