Alpha tv: Βόμβα στο κανάλι! Εκτός γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Τους άφησε και έφυγε!

Alpha tv: Βόμβα στο κανάλι! Εκτός γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Βόμβα έσκασε στον Alpha tv με την αποχώρηση Ελληνίδας παρουσιάστριας η οποία ήδη βρίσκεται εκτός του καναλιού.

Ποιος όμως φεύγει από κανάλι του Alpha;

Η Γιάννα Παπαδάκου εκτός ALPHA. Η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος δεν ανήκει από σήμερα στην οικογένεια του ALPHA, καθώς ελήφθη η απόφαση να μη συνεχίσει τη συνεργασία της με το κανάλι.

Η δημοσιογράφος παρουσίαζε επί τέσσερα χρόνια την εκπομπή Checkpoint, η οποία ασχολούνταν με υποθέσεις και σκάνδαλα, τα οποία απασχόλησαν την πολιτική, οικονομική και κοινωνική ζωή του τόπου.

Alpha tv Εκτός γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια!

Πηγή: athensmagaine.gr

Αποχώρηση βόμβα από τον Alpha tv! Τους άφησε σύξυλους και έφυγε!

Αποχώρηση βόμβα από τον Alpha tv, έσκασε πριν λίγο, αφού πασίγνωστο όνομα τους άφησε σύξυλους και έφυγε!

Η είδηση αυτή σήμανε συναγερμό στο κανάλι, που αναζητά αντικαταστάτρια, αλλά ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει το κατάλληλο πρόσωπο.

Ο λόγος για την Μαρία Καβογιάννη, που δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα στην παραγωγή της νέας σειράς του ALPHA, «Κρατάς Μυστικό»! Τα γυρίσματα της σειράς συνεχίζονται κανονικά, έστω και σε ένα περιορισμένο κομμάτι και με σκηνές στις οποίες δεν συμμετείχε η πρωταγωνίστρια που θα ενσάρκωνε η Μαρία Καβογιάννη.

Αποχώρηση βόμβα από τον Alpha tv! Τους άφησε σύξυλους και έφυγε!

Να θυμίσουμε πως το σενάριο υπογράφουν ο Παναγιώτης Χριστόπουλος και η Έλενα Σολωμού.

Το καστ των ηθοποιών, με αλφαβητική σειρά, είναι:

Τραϊάνα Ανανία, Κωνσταντίνος Ασπιώτης, Μελέτης Ηλίας, Γιώργος Ξούλος, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Βίκυ Παπαδοπούλου, Δήμητρα Σιγάλα, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Ταξιάρχης Χάνος.

Η σειρά θα προβληθεί στον Alpha από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, όπως αναφέρει η Reallife....

Alpha tv: Η ρήτρα που έβαλαν στον Ανδρέα Γεωργίου για τις «8 λέξεις»! Πώς τον κρατούν στο χέρι.....

Αποκάλυψη τώρα στο Vanda's blog για την ρήτρα που έβαλαν από τον Alpha tv στον Ανδρέα Γεωργίου! Π'ως τον κρατούν στο χέρι και τι έχει συμβεί με τις 8 λέξεις;

Είναι γνωστό ότι η νέα σειρά έχει κλείσει -σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες- στον ΣΚΑΙκαι μάλιστα με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά και οι δύο μεριές τηρούν σιγή ιχθύος. Κοινώς, ούτε ο Ανδρέας Γεωργίου, ούτε η Βάνα Δημητρίου, ούτε καν ο Κούλλης Νικολάου έχουν μιλήσει πουθενά σχετικά, ή έχουν κάνει κάποιο promotion στα social media!

Ο λόγος, μοιάζει απίθανος αλλά είναι 100% αληθινός: Το συμβόλαιο του Ανδρέα στον Alpha tv γράφει ρητά ότι απαγορεύεται όσο εκείνος ανήκει στο δυναμικό του σταθμού, να κάνει promotion δημόσια για άλλο κανάλι. Δηλαδή, ο Ανδρέας απαγορεύεται όσο είναι εν ενεργεία το συμβόλαιο του να βγει και να πει πού έχει κλείσει για τη νέα του σειρά ή για παράδειγμα την ώρα προβολής της!

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's blog, η ρήτρα είναι τόσο υψηλή σε χρηματικό ποσό που... μέχρι το τέλος Ιουνίου περίπου που ολοκληρώνεται το Τατουάζ (Διαβάστε αναλυτικά όλο το φινάλε), δεν πρόκειται να δούμε κάποια επίσημη ανακοίνωση!