Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Χρήστος Φερεντίνος: Έρχονται τα «Πάνω - Κάτω» για τον παρουσιαστή!

Φέρνει την αλλαγή...

Χρήστος Φερεντίνος: Έρχονται τα «Πάνω - Κάτω» για τον παρουσιαστή!
TV24 26.06.2019 16:17

Τα «Πάνω - Κάτω» έρχονται για τον παρουσιαστή. Ο Χρήστος Φερεντίνος κάνει ένα δυναμικό come back μετά το Deal στον Alpha tv. Από την νέα σεζόν θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Το τηλεπαιχνίδι «Πάνω Κάτω», μετά την επιτυχημένη πορεία του στην αμερικανική τηλεόραση, έρχεται στον Alpha με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Χρήστος Φερεντίνος νέα εκπομπή στον Alpha tv

Δύο παίκτες, δύο κερκίδες, δύο ομάδες, πολλά βραχιολάκια. Οι δύο αντίπαλοι καλούνται να τοποθετήσουν στη σωστή σειρά τα πιο ανατρεπτικά αριθμητικά δεδομένα, από το μεγαλύτερο στο μικρότερο.

Στο «Πάνω Κάτω» οι παίκτες δεν χρειάζεται να γνωρίζουν με ακρίβεια τους αριθμούς, αρκεί με τη βοήθεια της κερκίδας τους να μπορούν να μαντέψουν σωστά ποιος αριθμός μπαίνει πάνω και ποιος κάτω.

Χρήστος Φερεντίνος: Στιγμές ευτυχίας για τον παρουσιαστή! Του ανακοινώθηκε μια χαρμόσυνη είδηση!

Στιγμές ευτυχίας ζει ο Χρήστος Φερεντίνος. Ανακοινώθηκε στον παρουσιαστή μια πολύ ευχάριστη είδηση.

Τι συνέβη όμως;

Συγκεκριμένα ο Χρήστος Φερεντίνος και το Deal στον Alpha έχει γίνει καθημερινή συνήθεια των τηλεθεατών τους οποίους και ψυχαγωγεί με την εκπομπή του.

Σήμερα ο παρουσιαστής για ακόμη μια φορά κατάφερε να ακούσει τα ευχάριστα νέα πως στον πίνακα της τηλεθέασης έφτασε το 18,4%.

Αναλυτικά τα τέταρτα

10,6
16,1
22,6
25,6

Απογευματινή ζώνη

ΑΝΤ1: Μπεκατώρου, Still Standing 17,4
ALPHA: Φερεντίνος, Deal 18,4
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα, 19,7

STAR: Τροχός της τύχης 14

Deal: Τους άφησε όλους άφωνους! Αρνήθηκε την πενταψήφια προσφορά του τραπεζίτη!

Τους άφησε όλους άφωνους στο Deal του Alpha παίκτρια, αφού αρνήθηκε την πενταψήφια προσφορά του τραπεζίτη!

Έγινε χαμός στο παιχνίδι.

Η Μαρία προχώρησε πολύ καλά στο παιχνίδι και αν και έχασε τις 60.000 ευρώ, κατάφερε όμως μέσα στα τελευταία κουτιά να υπάρχουν 1.500, 10.000 και 40.000! Στην αρχή αρνήθηκε 11.500 ευρώ από τον τραπεζίτη και στην συνέχεια έδιωξε τα 1.500 ευρώ και όλοι πανηγύριζαν.

Με τις 10.000 και 40.000 ευρώ μέσα στο παιχνίδι, ο τραπεζίτης της πρότεινε 22.000. Η αγωνία κορυφώθηκε όταν τα...αρνήθηκε και όλοι έμειναν άφωνοι.

Ωστόσο έκανε μεγάλο λάθος, αφού έφυγε με τις 10.000 ευρώ.

Χρήστος Φερεντίνος: Η γυναίκα που μπήκε για λίγες ώρες στην ζωή του κι έφερε τα πάνω κάτω!

Χρήστος Φερεντίνος: Τα επόμενα σχέδια μετά το κόψιμο του DEAL!

Το Vandas blog είναι παντού και τώρα έχω αποκλειστικό φωτιά για τον Χρήστο Φερεντίνο και τα επόμενα σχέδια του μετά το κόψιμο του Deal στον ALPHA!

Το κόψιμο του Deal αρχικά είναι σίγουρο ότι θα συμβεί απλά το πότε δεν έχει συμφωνηθεί ακόμα! Ειδικά μετά τις καταγγελίες που έγιναν δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς το κανάλι!

Στο γραφείο μου, λοιπόν, έχω όλα τα επόμενα βήματα του παρουσιαστή και τις συζητήσεις που κάνει για... νέα εκπομπή και θα σας τα αποκαλύψω μέσα από το Vandas!

Για αρχή να σημειωθεί πως ο παρουσιαστής, όταν κοπεί το Deal, δεν αποδεσμεύεται από το κανάλι! Το συμβόλαιό του είναι εν ενεργεία και πληροφορίες μου αναφέρουν πως θα αξιοποιηθεί σε νέο project! Μάλιστα, έχουν γίνει ήδη οι πρώτες συζητήσεις και κινήσεις κι από τις δυο πλευρές για να βρουν κάτι που θα είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του!

Σίγουρα, δεν τον κουνάει κανείς από την απογευματινή ζώνη! Άρα η εκπομπή που θα ξεκινήσει θα είναι πάλι απόγευμα! Το project που ετοιμάζει ο ALPHA για τον Φερεντίνο, όπως αναφέρουν πληροφορίες μου, θα έχει ψυχαγωγικό χαρακτήρα!

Περισσότερα θα σας αποκαλύψω σύντομα, το μόνο που μπορώ να σας πω με σιγουριά τώρα είναι πως... ετοιμάζονται πραγματάκια και η απογευματινή ζώνη του ALPHA θα σκάσει σα βόμβα για τους αντιπάλους...

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

H Μενεγάκη πήρε από τα μούτρα τον Φερεντίνο! Τον "έστησε" στον τοίχο! (Βίντεο)

"Κοιμόμουν σε παγκάκι στην Καλλιθέα!" - Η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του DEAL αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share