Ελένη Μενεγάκη: Η επιβεβαίωση του Youweekly.gr για το πρόσωπο που επιστρέφει στην εκπομπή της! (Βίντεο)

Σας τα είχαμε γράψει!

Ελένη Μενεγάκη: Η επιβεβαίωση του Youweekly.gr για το πρόσωπο που επιστρέφει στην εκπομπή της! (Βίντεο)

Επιβεβαίωση του Youweekly.gr για το νέο πρόσωπο που μπαίνει ξανά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον AlphaTV!

O γοητευτικός άνδρας που θα βρίσκεται στο πλευρό της παρουσιάστριας τη νέα σεζόν!

Το Vanda's blog σας είχε πει για το γεγονός πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα επιστρέψει στο πλευρό της Ελένης Μενεγάκη και τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στην εκπομπή της παρουσιάστριας στον AlphaTV!

Τώρα ήρθε η επιβεβαίωση από την «Φωλιά των Κου Κου», με την εκπομπή να αναφέρει πως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου θα είναι εκείνος που θα αντικαταστήσει τον Παναγιώτη Χατζηδάκη!

Φυσικά θα υπάρξουν και άλλες αλλαγές τη νέα τηλεοπτική σεζόν στο πάνελ της Ελένης.

Δείτε το βίντεο

Ελένη Μενεγάκη: Το αιχμηρό σχόλιο για τη χλιδή και η οργισμένη απάντηση!

Η Ελένη Μενεγάκη δέχθηκε ένα αιχμηρό σχόλιο στο instagram από follower για τη χλιδή και έδωσε την οργισμένη απάντησή της για το ύφος του μηνύματος!

Όλα προκλήθηκαν από την τελευταία φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια στα social media!

Η Ελένη Μενεγάκη βρίσκεται σε διακοπές και είναι ενεργή στο instagram, ενημερώνοντας καθημερινά τους followers της για το πώς περνάει και πού βρίσκεται.

Την Πέμπτη (5/7) μία από τις αναρτήσεις της προκάλεσε και την αντίδραση ενός followers, ο οποίος αναφέρθηκε στη χλιδή αφήνοντας αιχμές.

Συγκεκριμένα η Ελένη Μενεγάκη είχε ποστάρει μία φωτογραφία όπου κοιμάται σε ένα παγκάκι ταβέρνας, με τον ακόλουθό της να γράφει πως: «Άσε μας ρε Ελένη! Που είσαι εύκολος άνθρωπος! Όλοι μας βολευόμαστε σε μία βίλα ενός νησιού με πισίνες, μαξιλάρες και υπηρέτες. Τι μας είπες τώρα;».

Τότε η παρουσιάστρια απάντησε: «αχ ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα ! Μπράβο ! Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι ! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσύ δεν επιτρέπεται ! Κρίμα !!! Καλό καλοκαίρι».

Στη συνέχεια δέχθηκε ακόμη ένα μήνυμα που αφορούσε την πολυτέλεια, από τον ίδιο follower και η παρουσιάστρια έκλεισε το θέμα λέγοντας: «Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς ??? Δεν νομίζω ... Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό , το αν αμοιβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό ! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος ! Οποίος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου , καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν ! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς. Καλό καλοκαίρι με ηρεμία , αγάπη , υγεία και καθαρό μυαλό!».

Ελένη Μενεγάκη: Το αιχμηρό σχόλιο για τη χλιδή και η οργισμένη απάντηση!Ελένη Μενεγάκη: Το αιχμηρό σχόλιο για τη χλιδή και η οργισμένη απάντηση!Ελένη Μενεγάκη: Το αιχμηρό σχόλιο για τη χλιδή και η οργισμένη απάντηση!