Έσκασε την «βόμβα» ο ΑΝΤ1! Το πρόσωπο κλειδί που έκλεψε από τον Alpha!

Η γυναίκα που θα το φτάσει στην κορυφή!

Έσκασε την «βόμβα» ο ΑΝΤ1! Το πρόσωπο κλειδί που έκλεψε από τον Alpha!

Έσκασε την «βόμβα» ο ΑΝΤ1 και ένα πρόσωπο κλειδί μπαίνει στο κανάλι! Αξιοσημείωτο είναι ότι το εν λόφω πρόσωπο το «έκλεψε» από τον Alpha! Η ανακοίνωση μάλιστα, δόθηκε στην δημοσιότητα πριν λίγο....

Διαβάστε αναλυτικά τι αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου του σταθμού:

" Η οικογένεια του ANT1 καλωσορίζει την Άννα Βλαβιανού ως Διευθύντρια Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων της τηλεόρασης του ANT1. Την ώρα που ο ANT1 συμπληρώνει 30 χρόνια στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, η Άννα Βλαβιανού έρχεται να συμβάλλει στην δημιουργική πορεία του σταθμού με την πολύχρονη εμπειρία της.

Έσκασε την «βόμβα» ο ΑΝΤ1! Το πρόσωπο κλειδί που έκλεψε από τον Alpha!

Ευχαριστούμε πολύ,

Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων "

ΑΝΤ1: "Διαζύγιο"-βόμβα στο κανάλι! Έγινε η ανακοίνωση!

"Διαζύγιο"-βόμβα από τον ΑΝΤ1, με το κανάλι να κάνει την επίσημη ανακοίνωσή του!

Το τέλος ήρθε έπειτα από κοινή συναίνεση των δύο πλευρών!

Ο λόγος για τη διακοπή της συνεργασίας της Εταιρίας Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του Κώστα Τσολάκη!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " Ο ΑΝΤ1 λύει με κοινή συναίνεση την συνεργασία του με την Εταιρία Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων Τhe Kompany του κ. Κώστα Τσολάκη. Ευχαριστούμε πολύ, Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων ".

Ραγδαίες εξελίξεις με το «Πρωινό»! Όλες οι αλλαγές για τη νέα σεζόν!

ΑΝΤ1: Επιστρέφει στο κανάλι και αναλαμβάνει και νέο τηλεπαιχνίδι! Αποκλειστικό "βόμβα"

Όχι απλά επιστρέφει στο κανάλι του ΑΝΤ1 αλλά αναλαμβάνει και νέο τηλεπαιχνίδι σύμφωνα με το αποκλειστικό "βόμβα" που έφτασε στα γραφεία του Youweekly.gr!

Σας το είχα γράψει πρώτη στο Vanda's blog πριν από 4 ολόκληρους μήνες ότι θα γυρίσει το συγκεκριμένο πρόσωπό στον σταθμό για να καλύψει το κενό που δημιούργησε η έξοδος της Δούκισσας Νομικού!

Σύμφωνα με πλέον 100% καρατσεκαρισμένες πληροφορίες μου ο Σάββας Πούμπουρας θα κάνει την είσοδό του στο κανάλι του Αμαρουσίου και συζητάει μάλιστα να αναλάβει ένα ένα project που θέλουν να βγάλουν στον αέρα οι ιθύνοντες και έχει το όνομα "My best friend’s fear".

ΑΝΤ1: Επιστρέφει στο κανάλι και αναλαμβάνει και νέο τηλεπαιχνίδι! Αποκλειστικό

Το περιεχόμενο του νέου παιχνιδιού βασίζεται στους φόβους τους οποίους φίλοι των υποψήφιων «θυμάτων» θα μαρτυρούν στη παραγωγή και εκείνη με τη σειρά της θα στήνει ένα σκηνικό τρόμου το οποίο φιλοδοξεί να προσφέρει γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό.

Δεν έχουν δώσει τα χέρια ακόμα για την συγκεκριμένη δουλειά αλλά το γεγονός ότι επιστρέφει ο Σάββας είναι το μόνο σίγουρο!

Αδιανόητο! Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής που παίρνει 40.000 ευρώ τον μήνα!

Κι όμως, όσο αδιανόητο κι αν είναι υπάρχει πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής που παίρνει 40.000 ευρώ τον μήνα και το Youweekly.gr ξέρει ποιος είναι!

Μέσα από το Vanda's blog ανά περιόδους σας έχω αποκαλύψει για πολλά πρόσωπα της showbiz τα χρηματικά ποσά που λαμβάνουν μηνιαίως! Πρόσφατα, μάλιστα, σας είπα για τον Λιάγκα ο οποίος δεν παρουσίαζε κάποιο project στον ΑΝΤ1 φέτος αλλά και πάλι πληρωνόταν αδρά...Τώρα έχω άλλη μια "βόμβα" στα χέρια μου!

Αναφέρομαι, φυσικά, σε έναν δημοσιογράφο ο οποίος επίσης ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1!

Έχει γεννηθεί το 62 στην Αλεξανδρούπολη, είναι πατέρας και έχει έναν γιο και ήταν βουλευτής και υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Μέχρι τα 16, επίσης, ζούσε στην Θεσσαλονίκη!

Δεν σας πάει κάπου το μυαλό; Πλέον είναι ένα από τα μεγαλύτερα δημοσιογραφικά ονόματα και παίρνει 40.000 ευρώ μηνιαίως, σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες μου!

Δεν σας κρατάω άλλο σε αγωνία! Έχει ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα συμβόλαια και ανήκει στα πιο ισχυρά ονόματα του κλάδου! Αναφέρομαι, φυσικά στο Νίκο Χατζηνικολάου!

Αδιανόητο! Αυτός είναι ο πασίγνωστος Έλληνας παρουσιαστής που παίρνει 40.000 ευρώ τον μήνα!