Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (26/7)! Η οικογένεια Τσελέν απομακρύνει την Αζρά από την κυρία Φεριντέ!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (26/7)! Η οικογένεια Τσελέν απομακρύνει την Αζρά από την κυρία Φεριντέ!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό (24/7) επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μουτο χέρι»! Η οικογένεια Τσελέν απομακρύνει την Αζρά από την κυρία Φεριντέ!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δείτε στο σημερινό συνταρακτικό επεισόδιο!

Παρασκευή 26 Ιουλίου – Επεισόδιο 21
Η Αζρά προσπαθεί να πλησιάσει την κυρία Φεριντέ, αλλά τα μέλη της οικογένειας Τσελέν δεν της επιτρέπουν να τη δει. Μήπως αυτό σημαίνει ότι οι προσπάθειες του Τζενκ να απομακρύνει την Αζρά από την ζωή του έχουν ευοδωθεί; Η κυρία Φεριντέ είναι καταρρακωμένη από το μυστικό της Αζρά. Τα χέρια της Αζρά είναι δεμένα, όσο κι αν θέλει να γίνει βάλσαμο για την κυρία Φεριντέ. Θα μπορέσει η Αζρά να βρει τρόπο να δώσει εξηγήσεις για τον εαυτό της;

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (25/7) επεισόδιο;

Χρήστος Φερεντίνος: Αυτός είναι ο αντικαταστάτης του!

Έγινε η αποκάλυψη και αυτός είναι ο αντικαταστάτης του Χρήστου Φερεντίνου, έπειτα από την επιθυμία του να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση όπου συμμετέχει.

Λόγος; Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις που έχει με τα δυο νέα προγράμματα που πρόκειται να παρουσιάσει στον Alpha tv.

Ο Χρήστος Φερεντίνος αποχωρεί από την παράσταση «Η μικρή μας πόλη» που ανεβαίνει αυτό το διάστημα στο θερινό θέατρο «Λαμπέτη» με τον ίδιο στον ρόλο του αφηγητή σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα. Μάλιστα, η πρώην σύζυγος του, Σοφία Παυλίδου είχε πάει να τον δει.

Στη θέση του θα βρεθεί ο Δημήτρης Κουρούμπαλης.

Elif - αποκλειστικό: Διέρρευσαν πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς! Δείτε πρώτοι!

Δείτε πρώτοι τα πλάνα που διέρρευσαν από τα γυρίσματα της τούρκικης σειράς Elif, του σταθμού STAR! Αποκλειστικό σούπερ φωτιάς!

Η Elif είναι μια τουρκική σαπουνόπερα. Θέμα της είναι ένα εξάχρονο κορίτσι, που χωρίζεται από τη μητέρα της! Έχει ιδιαίτερα υψηλή τηλεθέαση καθώς έχει προβληθεί σε 19 (δέκα εννιά) χώρες εκτός της Τουρκίας.

Τρυπώσαμε λοιπόν και βρήκαμε βίντεο από... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr