Χρήστος Φερεντίνος - Σοφία Παυλίδου: Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι!

Φωτογραφίες απόδειξη!

Χρήστος Φερεντίνος - Σοφία Παυλίδου: Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι!

Ξανά μαζί το πρώην ζευγάρι Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου μετά τον χωρισμό. Υπάρχουν φωτογραφίες απόδειξη από την συνάντηση τους.

Το ζευγάρι έπειτα από 18 χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δυο παιδιών το 2016 πήραν την απόφαση να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή μετά από κοινή απόφαση.

Έκτοτε το πρώην ζευγάρι διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις, αφού ο χωρισμός τους ήταν "βελούδινος", ενώ και οι δυο λατρεύουν τα παιδιά τους. Ο ένας βρίσκεται πάντα στο πλευρό του άλλου.

Χθες, η Σοφία Παυλίδου βρέθηκε στο θέατρο Λαμπέτη όπου και απόλαυσε την παράσταση «Η μικρή μας πόλη» στην οποία αφηγητής είναι ο Χρήστος Φερεντίνος.

Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες με τον πρώην σύζυγό της επί σκηνής.

φερεντίνος

φερεντίνος παυλίδου

φερεντίνος- παυλίδου ζευγάρι

Χρήστος Φερεντίνος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή! Απόφαση - ανατροπή!

Μια απόφαση - ανατροπή πάρθηκε για τον Χρήστο Φερεντίνο και σύμφωνα με τις νέες αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr είναι ραγδαίες οι εξελίξεις για τον παρουσιαστή στο κανάλι του ALPHAtv!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω τι συμβαίνει στους διαδρόμους του σταθμού και ποιο τελικά είναι το μέλλον του γιατί... σε άλλα είχαμε συνηθίσει και άλλα άλλα θα ισχύουν από εδώ και πέρα...

Σύμφωνα με δικό μου άτομο, μια έμπιστη πηγή μου βρίσκεται μέσα στο κανάλι, ο παρουσιαστής μετά το κόψιμο του Deal, όπως είναι γνωστό, θα αναλάβει από τον Ιανουάριο το "Super Deal".

Χρήστος Φερεντίνος: Ραγδαίες εξελίξεις με τον παρουσιαστή! Απόφαση - ανατροπή!

Η απόφαση που έρχεται, όμως, να ανατρέψει τα πάντα είναι το γεγονός πως οι ιθύνοντες θα "πετάξουν" τον παρουσιαστή από το καθημερινό πρόγραμμα του καναλιού! Εκεί που είχαμε συνηθίσει να τον βλέπουμε κάθε μέρα μέσα από τους τηλεοπτικούς μας δέκτες, το κανάλι αποφάσισε να του δώσει δυο ώρες - πάνω - κάτω - στην ζώνη του Σαββατοκύριακου και μάλιστα μίας μέρας από τις δυο...

Δηλαδή, ή που θα προβάλλεται η εκπομπή του Σάββατο ή Κυριακή, προς το βράδυ, όπως αναφέρουν αποκλειστικές μου πληροφορίες!

Χρήστος Φερεντίνος: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παρουσιαστής! Μόλις έγινε γνωστό!

Μόλις έγινε γνωστό πως σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο παρουσιαστής, Χρήστος Φερεντίνος! Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr...

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα!

Ο Χρήστος Φερεντίνος, όπως πρώτη σας μετέφερα σε προηγούμενο άρθρο, είχε αποφασίσει από μόνος του πως το deal πρέπει να τελειώσει και δεν είχε κανένα πρόβλημα καθώς υπήρξαν συζητήσεις με τον τηλεοπτικό σταθμό του ALPHA πριν παρθούν κάποιες αποφάσεις και προφορικά είχε "κλείσει" και από τις δυο πλευρές πως θα φύγει το Deal από το πρόγραμμα αλλά θα επιστρέψει το Super Deal και μια ακόμα εκπομπή της οποίας το κόνσεπτ είχε βρει ο ίδιος ο παρουσιαστής!

Πράγματα, το Deal ρίχνει αυλαία καθώς είναι η τελευταία χρονιά που το βλέπουμε στους δέκτες μας αλλά... τα πράγματα δεν κυλάνε ακριβώς έτσι όπως τα φανταζόταν ο Χρήστος.

Χρήστος Φερεντίνος: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο παρουσιαστής! Μόλις έγινε γνωστό!

Αποκλειστικές πληροφορίες μου αναφέρουν πως για κάποιον άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο και παρά το γεγονός πως ο παρουσιαστής έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του για τα τρία επόμενο χρόνια στον σταθμό, οι ιθύνοντες του κάνουν νερά για την δεύτερη εκπομπή που θα έβγαζε αέρα!

Ο παρουσιαστής, όπως μου ανέφερε κοντινός άνθρωπός του, βρίσκεται σε μια αναταραχή γιατί από τη μία αποχαιρετά μια για πάντα το Deal, που όπως και να το κάνουμε ήταν μισή ζωή γι αυτόν, κι από την άλλη βλέπει να στραβώνουν σιγά σιγά τα σχέδια που είχε κάνει!

Ωστόσο, τονίζω πως δεν έχει οριστικοποιηθεί τίποτα για τις δυο εκπομπές που είναι να παρουσιάσει! Απλά μέχρι στιγμής κάποιες τελευταίες συζητήσεις που έχει κάνει με το κανάλι δεν δείχνουν να τον ευχαριστούν ιδιαίτερα...

Για να δούμε!

Το μόνο σίγουρο, θα επανέλθω στο Youweekly.gr και στο Vanda's blog με καυτό ρεπορτάζ...

Χρηστός Φερεντίνος: "Έσβησε" το χαμόγελό του! Δυσάρεστα νέα...

Το χαμόγελο του Χρήστου Φερεντινού "έσβησε" και σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr τα νέα είναι δυσάρεστα!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας αποκαλύψω όλα όσα έμαθα πριν από λίγο!

Έμπιστη πηγή μου μέσα από το κανάλι του ALPHA μου αποκάλυψε πως το Deal εν τέλη θα ρίξει αυλαία! Ένα παιχνίδι που παρουσίαζε επί πολλά χρόνια ο Χρήστος Φερεντίνος και αγάπησε πολύ το τηλεοπτικό κοινό θα σταματήσει να προβάλλεται και ο παρουσιαστής είναι αρκετά στεναχωρημένος!

Ήξερε, όπως μου μετέφερε ο ίδιος άνθρωπος, ότι το τέλος είχε έρθει! Το έβλεπε αλλά όσο να 'ναι είναι αλλιώς να στο ανακοινώνουν και επίσημα!

Ο Χρήστος Φερεντινός πριν από λίγες ημέρες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μου, έκανε μια πολύωρη συνάντηση με τους ιθύνοντες του καναλιού και από κοινού αποφασίστηκε πως ήρθε η ώρα να φύγει αυτό το project μια για πάντα..

Βέβαια, οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως δεν θα μείνει ανεκμετάλλευτος από το κανάλι! Το συμβόλαιό του και η συνεργασία του με το κανάλι είναι σε ισχύ και... για περισσότερα συντονιστείτε στο Youweekly.gr και το Vanda's blog! Θα επανέλθω με καυτό ρεπορτάζ...