Elif: Αποκλειστικό-«βόμβα»! Η Αρζού βγαίνει από το ψυχιατρείο και βασανίζει Ζεϊνέπ, Μελέκ και Σελίμ!

Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Elif: Αποκλειστικό-«βόμβα»! Η Αρζού βγαίνει από το ψυχιατρείο και βασανίζει Ζεϊνέπ, Μελέκ και Σελίμ!

Αποκλειστικό-«φωτιά» για την πετυχημένη σειρά του Star «Elif»! Η Αρζού βγαίνει από το ψυχιατρείο και βασανίζει Ζεϊνέπ, Μελέκ και Σελίμ!

Διαβάστε αναλυτικά όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ:

Η Αρζού μόλις βγαίνει από το ψυχιατρείο δεν χάνει καθόλου καιρό. Το μυαλό της είναι πώς θα κάνει όλους γύρω της να υποφέρουν. Ετσι ορκίζεται εκδίκηση και στην κυριολεξία μέσα σε λίγες ώρες έχει κάνει τους πάντες να υποφέρουν...

Elif: Αποκλειστικό-«φωτιά»! Η Αρζού αρχίζει να τρελαίνεται και ζητάει το νεκρό παιδί της...

H Aρζού, τυφλωμένη από μίσος, θέλει να κάνει όλους μέσα στην οικογένεια να υποφέρουν: «Θα τους πατήσω κάτω σαν σκουλήκια», λέει και γελάει σατανικά. Ομως, μόνη της είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει. Πάντα μέσα στα σκοτεινά της σχέδια έχει και ακόμα ένα άτομο υποχείριό της για να τη βοηθάει στην υλοποίησή τους. Ετσι και τώρα. Τον τέλειο συνεργό βρίσκει στο πρόσωπο του Ουμίτ. Ο Ουμίτ δεν είναι τίποτε άλλο από την ίδια σε αρσενική έκδοση. Το ίδιο κακός, το ίδιο φιλόδοξος και το ίδιο σατανικός.

Η αδίστακτη γυναίκα αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της μαζί του και κανονίζει τα πάντα ώστε εκείνη να πάρει από την οικογένεια Εμιρόγλου την εκδίκηση που ονειρεύεται.

Δίπλα λοιπόν στον Ουμίτ καταφέρνει να γίνει ξανά πλούσια. Αφού έχει βγει πλέον από το ψυχιατρείο και έχει μπει ο πατέρας της στη φυλακή, η Αρζού έχει αποκτήσει το πάνω χέρι, σε αντίθεση με την οικογένεια Εμιρόγλου που βρίσκεται σε δεινή κατάσταση.

Ετσι η Αρζού αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει, ειδικά μετά τον θάνατο του Κενάν. Το επόμενό της βήμα είναι να αγοράσει το κτήμα και στη συνέχεια αποφασίζει να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα. Με υπεροπτικό ύφος η Αρζού τους λέει: «Είμαι πλέον η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μέχρι να βρείτε αλλού να εγκατασταθείτε θα μένουμε όλοι μαζί». Φυσικά, αυτό δεν το κάνει για να τους βοηθήσει, αλλά για τους έχει κοντά και να τους βασανίσει.

Ο Σελίμ μόλις το ακούει γίνεται έξω φρενών: «Δεν μένω ούτε λεπτό εδώ μέσα μαζί της. Λίγο ακόμα και θα την πνίξω», φωνάζει και με τις ευλογίες της μητέρας του αρχίζει τις διαδικασίες για να βρει άλλο σπίτι.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αρζού συναντάει τον Ουμίτ: «Εχουν αποφασίσει να μετακομίσουν! Θέλω να μείνουν και να τους τιμωρώ κάθε μέρα για όσα μου έκαναν! Θέλω να πάρω και τις μετοχές μου πίσω! Σε παρακαλώ βοήθησέ με», τον εκλιπαερί και εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Η μόνη λύση είναι να με παντρευτείς».

Βέβαια και εκείνος δεν έχει κρύψει ποτέ τον κρυφό του πόθο για εκείνη και φυσικά από την πρώτη στιγμή την ερωτεύτηκε στα αλήθεια και ήθελε να την κάνει γυναίκα του.

Η Αρζού όμως θυμώνει με την πρότασή του: “«Με εκβιάζεις;», τον ρωτάει και φεύγει. Ωστόσο δεν δείχνει να μην το σκέφτεται και το ίδιο βράδυ στο κτήμα συμπεριφέρεται κυριολεκτικά υποτιμητικά σε όλους: «Πλέον δεν είστε ένοικοι εδώ μέσα. Αν θέλετε να μείνετε θα πρέπει να εργαστείτε για μένα», τους τονίζει και αποφασίζει να κάνει τη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ υπηρέτριες, ενώ τον Σελίμ σοφέρ.

Ολοι από μέσα τους βράζουν στην κυριολεξία και η Μελέκ μην μπορώντας ν’ αντέξει άλλο αυτή τη συμπεριφορά, της μιλάει με πολύ σκληρά λόγια: «Μπορεί να έγινες πλούσια, να αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά κι αν αποκτήσεις».

Η Αρζού κάνει μπροστά της τη σκληρή, όμως φαίνεται ότι πληγώνεται με τα λόγια της και αρχίζει να θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ. Ετσι αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ.

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή: TV24

Elif: Συγκλονιστικές οι σημερινές εξελίξεις (1/8)! Ο Κεμάλ απαγάγει την Ελίφ!

Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο (1/8) της σειράς του STAR, Elif! Ο Κεμάλ απαγάγει την Ελίφ!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Πέμπτη 1/8
Επεισόδιο 384
Η Πελίν σκέφτεται πως ο Σελίμ τη ζηλεύει και το λέει στη Φεραγιέ. Εκείνη της απαντάει πως ονειρεύεται. Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι της Φεριντέ για να φάνε. Όταν πηγαίνει να πλύνει τα χέρια του ο Μουράτ βλέπει στο κινητό του γαμπρού του πως τον καλεί η Πελίν και θυμώνει. Ο Σελίμ απαντάει στο τηλεφώνημα και λέει πως θα μιλήσουν αργότερα και το κλείνει. Όταν η Ζεϊνέπ ρωτάει ποιος ήταν εκείνος της απαντάει πως ήταν ο φίλος του, ο Μπουράκ. Ο Ερκούτ λέει στον Νετζντέτ πως δεν ήταν κανείς στη διεύθυνση που πήγε και έτσι δεν μπόρεσε να φέρει την Ελίφ. Ο Νετζντέτ καλεί την Ασουμάν και μαθαίνει πως η Ράμπια τηλεφώνησε ξανά. Λέει στον Ερκούτ πως θα μιλήσουν ξανά αργότερα και μαζεύει τους άντρες του να πάνε στο σπίτι της Ράμπια αλλά δεν είναι κανείς εκεί. Ο Νετζντέτ σκέφτεται πως ήταν άδικος με τον Ερκούτ. Η Ράμπια πηγαίνει την Ελίφ στο κτήμα αλλά δεν ξέρει πως εκεί βρίσκεται και ο Κεμάλ. Η Ελίφ χαίρεται όταν βλέπει το κτήμα και καθώς τρέχει προς το σπίτι, ο Κεμάλ σπρώχνει τη Ράμπια, πιάνει την Ελίφ και το σκάει. Η Ράμπια χάνει τις αισθήσεις της. Ο Κενάν βρίσκει την Ράμπια στην πόρτα του κτήματος και τη μεταφέρει στο σπίτι. Η Αλιγιέ και η Τουλάι ξαφνιάζονται. Όταν η Ράμπια συνέρχεται λέει στον Κενάν πως ο Κεμάλ απήγαγε την Ελίφ. Ο Κενάν τρέχει να τους βρει. Η Αλιγιέ καλεί γιατρό για την Ράμπια, η οποία έχει ένα φοβερό πονοκέφαλο. Η Τουλάι μετράει την πίεση στην Ράμπια και διαπιστώνει πως είναι υψηλή. Ο γιατρός έρχεται και δίνει τις πρώτες βοήθειες στη Ράμπια. Η Ασουμάν τηλεφωνεί στον Κεμάλ όταν βλέπει τον Κενάν να φεύγει τόσο βιαστικός. Η Ελίφ κάνει ό,τι μπορεί για να ξεφύγει από τον Κεμάλ αλλά δεν τα καταφέρνει. Ο Κενάν τηλεφωνεί στον Σελίμ και του εξηγεί τι συνέβη και του ζητάει να τον συναντήσει στο δρόμο, που οδηγεί στο δάσος. Ο Σελίμ λέει στη Μελέκ, τη Ζεϊνέπ, τον Μουράτ και τη Φεριντέ τι του είπε ο Κενάν και φεύγουν όλοι μαζί. Ο Κενάν δεν μπορεί να βρει την Ελίφ στο δάσος και ενημερώνει την αστυνομία. Στέλνουν αμέσως μια ομάδα έρευνας. Ο Νετζντέτ τηλεφωνεί στον Κεμάλ
και τον προσβάλει και τον απειλεί. Εκείνος του λέει πως έχει την Ελίφ αλλά δεν πρόκειται να του τη δώσει…