ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον «Πιο αδύναμο κρίκο»!

Διαβάστε αναλυτικά...

ΣΚΑΪ: Η επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τον «Πιο αδύναμο κρίκο»!

Επίσημη ανακοίνωση για τον «Πιο αδύναμο κρίκο», το πρόγραμμα που γνωρίσαμε μέσα από το MEGA, εξέδωσε ο ΣΚΑΙ.

Δείτε αναλυτικά...

«Καλωσορίσατε στον Πιο Αδύναμο Κρίκο». Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι γνώσεων επιστρέφει στην Ελλάδα μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Την παρουσίασή του αναλαμβάνει ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος εδώ και δύο χρόνια βρίσκεται στο τιμόνι του Πιο Αδύναμου Κρίκου στην Κύπρο, και θα είναι ο πρώτος παρουσιαστής, παγκοσμίως, που θα τον παρουσιάζει ταυτόχρονα σε δύο χώρες.

Αποχώρηση - έκπληξη από τον ΣΚΑΙ! Ποιος είναι εκτός;

Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, παραγωγής BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την "αλυσίδα" κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

Είστε έτοιμοι να παίξουμε τον Πιο Αδύναμο Κρίκο; Ρολόι!

Από τον Σεπτέμβριο όλοι στον ΣΚΑΪ».

ΣΚΑΪ Πιο αδύναμος κρίκος

Νίκος Μουτσινάς: Τέλος εποχής στο «Για την παρέα»! Με άλλο όνομα η εκπομπή στον ΣΚΑΙ!

Τέλος εποχής στο «Για την παρέα», αφού ο Νίκος Μουτσινάς τα αλλάζει όλα! Με άλλο όνομα η εκπομπή στον ΣΚΑΙ και έχουμε όλο το ρεπορτάζ!

Ο παρουσιαστής, ο οποίος βρήκε το στοιχείο του στην εκπομπή Για την παρέα που παρουσίαζε έως πρότινος στο Open, θα χρειαστεί να βρει άλλο τίτλο για το νέο του εγχείρημα στον ΣΚΑΪ.

Όπως γράφει η Realnews, ο τίτλος Για την παρέα δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στη νέα του τηλεοπτική στέγη, καθώς φέρεται να ανήκει στο Open και κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εγείρει νομικές διεκδικήσεις.

Νομικοί, όμως, είναι και οι λόγοι που καθυστερεί η ανακοίνωση της μετακίνησης του Νίκου Μουτσινά στο Φάληρο. Παρότι το deal έχει κλείσει, η επίσημη ανακοίνωση θα αργήσει ακόμα -πιθανόν και στα τέλη Αυγούστου- ώστε να απεμπλακεί πλήρως από το προηγούμενο σπίτι του. Με νέο τίτλο αλλά σταθερά στη ζώνη 15:00 – 17:00, ο Νίκος Μουτσινάς θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση προς τα τέλη Σεπτεμβρίου. Πάντως ο ίδιος, αυτές τις ημέρες βρίσκεται σπίτι του με τα αγαπημένα του.... «παιδάκια» όπως σας έχουμε γράψει!

Νίκος Μουτσινάς: Πυροδότησε τη "βόμβα"! Πρόδωσε τη μεταγραφή του στο κανάλι!

Ο Νίκος Μουτσινάς... πυροδότησε τη "βόμβα" για την τηλεοπτική του μεταγραφή, προδίδοντας τα νέα στο instagram!

Τελικά ο παρουσιαστής δεν θα συνεχίσει στο ΟPENtv και αποκάλυψε το νέο του βήμα!

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινάς «Για την παρέα» αγαπήθηκε από τον κόσμο, ωστόσο το μέλλον του παρουσιαστή στο OPENtv ήταν αβέβαιο.

Μπορεί ο ίδιος να μην είχε επιβεβαιώσει την αποχώρησή του, ωστόσο η κίνηση που έκανε στο instagram πρόδωσε τη μεταγραφή του! Πάντως, το γεγονός πως θα έφευγε από το OPENtv το είχε αποκαλύψει μία καλή του φίλη!

Ο Νίκος Μουτσινάς ακολούθησε στο instagram τη σελίδα του ΣΚΑΪ, δείχνοντας έτσι τη νέα τηλεοπτική του "στέγη"!

Δείτε το ντοκουμέντο!

Νίκος Μουτσινάς: Πυροδότησε τη

«Για την παρέα»: Θα συνεχιστεί η εκπομπή; Η «Βάνια» αποκαλύπτει!

Θα συνεχιστεί η εκπομπή «Για την παρέα»; Η «Βάνια» αποκαλύπτει!

Η τηλεοπτική Βάνια σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκαλύπτει ποιο θα είναι το μέλλον της εκπομπής που αγαπήθηκε τόσο πολύ από το κοινό.

Η Ματίνα Νικολάου είναι πολλά χρόνια στον καλλιτεχνικό χώρο, αλλά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από την ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN «Για την παρέα», που σημείωσε μεγάλη επιτυχία.

Η ηθοποιός και συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μουτσινά είπε χαρακτηριστικά:

Η αποχώρηση του Τζώνη Καλημέρη και της Άλκηστις Μαραγκουδάκη επηρεάζουν το μέλλον της εκπομπής;

«Αυτό δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω. Η συγκεκριμένη εκπομπή πήγε καλά. Από εκεί και πέρα, οι υπεύθυνοι του σταθμού θα αποφασίσουν για αυτό. Εγώ αυτό που έχω κληθεί να κάνω θα συνεχίσω να το κάνω το ίδιο καλά».

Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά για πρώτη φορά στην δημοσιότητα με μαγιό!

Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά για πρώτη φορά στην δημοσιότητα ποζάρει με μαγιό!

Ο ταλαντούχος παρουσιαστής και ηθοποιός βρίσκεται μαζί της αυτό το διάστημα και δημοσίευσαν μια κοινή φωτογραφία που βρίσκονται για μπάνιο.

Ο λόγος φυσικά για την Ματίνα Νικολάου, όπου είναι το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά εδώ και μία ολόκληρη τηλεοπτική σεζόν, στην εκπομπή του OpenTv «Για την Πορέα».

Αυτό το διάστημα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρίσκεται σε περιοδεία με την θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά «Βερβερίτσα», αλλά φροντίζει να ξεκλέβει λίγο χρόνο για να πηγαίνει στη θάλασσα για να κάνει τις βουτιές της.

Σήμερα, η Ματίνα Νικολάου και οι συνεργάτες της βρίσκονται στα Ιωάννινα και αποφάσισαν να φορέσουν τα μαγιό τους και να απολαύσουν το μπάνιο τους στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου διαμένουν. Όλο μαζί πέρασαν ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές, ενώ έβγαλαν και μια ομαδική selfie, την οποία δημοσίευσε η τηλεοπτική «Βάνια» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη ανάρτηση που έκανε, αφού λίγο αργότερα μοιράστηκε με τους followers της και μια δική της φωτογραφία με μπικίνι κι ένα τεράστιο χαμόγελο.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά για πρώτη φορά στην δημοσιότητα με μαγιό!

Το κορίτσι του Νίκου Μουτσινά για πρώτη φορά στην δημοσιότητα με μαγιό!