Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Elif - Αποκλειστικά το φινάλε! Ο ματωμένος γάμος Κενάν και Μελέκ!

Νεκρός ο επιχειρηματίας και η κόρη του!

Elif -  Αποκλειστικά το φινάλε! Ο ματωμένος γάμος Κενάν και Μελέκ!
TV24 09.08.2019 10:44

Αποκλειστικά το φινάλε της Elif! Ο ματωμένος γάμος Κενάν και Μελέκ και πώς τελειώνει η σειρά!

Σε τραγωδία θα εξελιχθεί ο γάμος του Κενάν και της Μελέκ, καθώς η Αρζού δεν θα διστάσει να βάψει τα χέρια της με αίμα προκειμένου να μην παντρευτούν! Δεν ξέρει όμως πως η δολοφονική της μανία θα σκοτώσει και την ίδια της την κόρη!


Ο Κενάν και η Μελέκ, παρά τα όσα έζησαν, συνεχίζουν να είναι ενωμένοι καθώς η φλόγα του έρωτά τους δεν έσβησε ποτέ. Αφού εκείνος έχει καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο διαζύγιο από την Αρζού, μια μέρα δίνει στη Μελέκ μονόπετρο και τη ζητάει σε γάμο, αλλά εκείνη αρνείται καθώς πιστεύει πως της κάνει πρόταση γάμου μόνο λόγω της Ελίφ. Αυτό την κάνει να πάρει την απόφαση να φύγει με την κόρη της και να μετακομίσει στην Αγκυρα. Οταν το ανακοινώνει στην Ελίφ, η μικρή αντιδράει: «Δεν θέλω να φύγω! Εδώ είναι ο μπαμπάς, η Τουγκτσέ, η γιαγιά, η θεία, ο θείος Σελίμ».

Elif -  Αποκλειστικά το φινάλε! Ο ματωμένος γάμος Κενάν και Μελέκ!

Ομως η Μελέκ είναι αποφασισμένη και έτσι το επόμενο πρωί ο Σελίμ μαζί με τη Ζεϊνέπ τις πάνε στον σταθμό λεωφορείων για να φύγουν. Ο Σελίμ προσπαθεί να τη μεταπείσει: «Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πήρες μια τέτοια απόφαση! Ο Κενάν σ’ αγαπάει πολύ, κι εσύ τον αγαπάς, σου έκανε πρόταση γάμου και αρνήθηκες. Γιατί;», αλλά εκείνη επιλέγει να μην του απαντήσει. Στο μεταξύ η Ελίφ τηλεφωνεί κρυφά στον Κενάν: «Μπαμπά, είμαστε στα λεωφορεία, η μαμά αποφάσισε να φύγουμε για την Αγκυρα. Σε παρακαλώ κάνε κάτι να τη σταματήσεις, δεν θέλω να φύγω». Ο Κενάν αμέσως ξεκινάει να τις βρει. Σταματάει το λεωφορείο και κατεβάζει τις δύο γυναίκες της ζωής του και ζητάει από τη Μελέκ μια δεύτερη ευκαιρία. Εκείνη αποφασίζει να του τη δώσει και οι δυο τους ξεκινούν όλες τις προετοιμασίες για τον γάμο τους. Στο μεταξύ ο Σερντάρ προσπαθεί να πάρει την Τουγκτσέ μαζί του, καθώς η Αρζού βρίσκεται στο ψυχιατρείο. Ο Κενάν δεν πρόκειται να το δεχτεί αυτό και του λέει: «Η Τουγκτσέ είναι δική μου κόρη και δεν πρόκειται να σου τη δώσω». Η υπόλοιπη οικογένεια μαθαίνει την αλήθεια για την πατρότητα του κοριτσιού και το σοκ είναι τεράστιο για όλους.

Διαβάστε και τις εξελίξεις για σήμερα


Καρέ-καρέ ο φρικτός θάνατος

Μία εβδομάδα αργότερα, ξημερώνει η μέρα του γάμου του Κενάν και της Μελέκ. Η τελευταία του δηλώνει κατενθουσιασμένη: «Τελικά παντρευόμαστε! Ακόμα δεν το πιστεύω». Στο μεταξύ η Αρζού καταφέρνει να το σκάσει από το ψυχιατρείο και εμφανίζεται μεταμφιεσμένη στον Ερκούτ: «Θα πληρώσουν για όσα μου έκαναν», ισχυρίζεται και καταστρώνει τα ύπουλα σχέδιά της για τον Κενάν και τη Μελέκ. Ωστόσο ο Ερκουτ της αποκαλύπτει: «Σήμερα παντρεύονται! Είναι πια αργά, λίγες ώρες έμειναν! Τελείωσε! Κοίταξε να συνεχίσεις τη ζωή σου», αλλά εκείνη είναι αποφασισμένη: «Δεν θα γίνει αυτός ο γάμος». Στο μεταξύ ο Κενάν πάει να πάρει τη νύφη Μελέκ και εντυπωσιάζεται με την ομορφιά της. Η Αλιγέ συγκινείται που τους βλέπει μαζί και το ζευγάρι κατευθύνεται προς τον χώρο όπου θα τελεστεί το μυστήριο και το γλέντι. Οι δυο τους χορεύουν όταν φτάνουν εκεί, ωστόσο ο Σελίμ αρχίζει να ανησυχεί, αφού ο άνθρωπος που θα τελέσει τον γάμο δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Στο μεταξύ η σκηνή μας δείχνει πως ο Ερκούτ με την Αρζού τον έχουν απαγάγει και τον έχουν δέσει προκειμένου να μην εμφανιστεί και να ακυρωθεί ο γάμος.

Elif -  Αποκλειστικά το φινάλε! Ο ματωμένος γάμος Κενάν και Μελέκ!

«Τελείωσε, Αρζού! Πάμε να φύγουμε τώρα», της λέει ο Ερκούτ, αλλά εκείνη έχει άλλα σχέδια κατά νου. Ο Κενάν με τη Μελέκ περιμένουν σ’ ένα ξύλινο σπιτάκι στον κήπο μέχρι να εμφανιστεί ο άντρας που θα τους παντρέψει. Μαζί τους βρίσκονται και η Ελίφ με την Τουγκτσέ. Απέξω η Αρζού -που δεν γνωρίζει πως μέσα βρίσκεται και η κόρη της- περιλούζει το κτίσμα με βενζίνη. Ο Ερκούτ προσπαθεί να την αποτρέψει: «Αρζού, τι κάνεις; Δεν ήταν αυτό το σχέδιό μας! Πάμε να φύγουμε, έχεις τρελαθεί;». Και τότε εκείνη ρίχνει το σπίρτο και το ξύλινο σπίτι παίρνει φωτιά! Οι καλεσμένοι φτάνουν εκεί αλλά κανείς δεν μπορεί να κάνει τίποτα, ενώ μέσα η Μελέκ με τον Κενάν και τα κορίτσια αρχίζουν να δυσκολεύονται στην αναπνοή τους. Το τέλος για τον Κενάν και τη μικρή Τουγκτσέ έχει φτάσει! Το σχέδιο της Αρζού όχι μόνο απέτυχε, αλλά είχε θύματα δύο από τα αγαπημένα πρόσωπα της ζωής της: τον άντρα που αγάπησε και τη μονάκριβη κόρη της.

Από την Γιάννα Παπανικολάου - TV24

Elif: Αποκλειστικό-«βόμβα»! Η Αρζού βγαίνει από το ψυχιατρείο και βασανίζει Ζεϊνέπ, Μελέκ και Σελίμ!

Αποκλειστικό-«φωτιά» για την πετυχημένη σειρά του Star «Elif»! Η Αρζού βγαίνει από το ψυχιατρείο και βασανίζει Ζεϊνέπ, Μελέκ και Σελίμ!

Διαβάστε αναλυτικά όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ:

Η Αρζού μόλις βγαίνει από το ψυχιατρείο δεν χάνει καθόλου καιρό. Το μυαλό της είναι πώς θα κάνει όλους γύρω της να υποφέρουν. Ετσι ορκίζεται εκδίκηση και στην κυριολεξία μέσα σε λίγες ώρες έχει κάνει τους πάντες να υποφέρουν...

Elif: Αποκλειστικό-«φωτιά»! Η Αρζού αρχίζει να τρελαίνεται και ζητάει το νεκρό παιδί της...

H Aρζού, τυφλωμένη από μίσος, θέλει να κάνει όλους μέσα στην οικογένεια να υποφέρουν: «Θα τους πατήσω κάτω σαν σκουλήκια», λέει και γελάει σατανικά. Ομως, μόνη της είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει. Πάντα μέσα στα σκοτεινά της σχέδια έχει και ακόμα ένα άτομο υποχείριό της για να τη βοηθάει στην υλοποίησή τους. Ετσι και τώρα. Τον τέλειο συνεργό βρίσκει στο πρόσωπο του Ουμίτ. Ο Ουμίτ δεν είναι τίποτε άλλο από την ίδια σε αρσενική έκδοση. Το ίδιο κακός, το ίδιο φιλόδοξος και το ίδιο σατανικός.

Η αδίστακτη γυναίκα αποφασίζει να συνεχίσει τη ζωή της μαζί του και κανονίζει τα πάντα ώστε εκείνη να πάρει από την οικογένεια Εμιρόγλου την εκδίκηση που ονειρεύεται.

Δίπλα λοιπόν στον Ουμίτ καταφέρνει να γίνει ξανά πλούσια. Αφού έχει βγει πλέον από το ψυχιατρείο και έχει μπει ο πατέρας της στη φυλακή, η Αρζού έχει αποκτήσει το πάνω χέρι, σε αντίθεση με την οικογένεια Εμιρόγλου που βρίσκεται σε δεινή κατάσταση.

Ετσι η Αρζού αποφασίζει να εκμεταλλευτεί τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχουν περιέλθει, ειδικά μετά τον θάνατο του Κενάν. Το επόμενό της βήμα είναι να αγοράσει το κτήμα και στη συνέχεια αποφασίζει να εγκατασταθεί εκεί μόνιμα. Με υπεροπτικό ύφος η Αρζού τους λέει: «Είμαι πλέον η ιδιοκτήτρια του σπιτιού και μέχρι να βρείτε αλλού να εγκατασταθείτε θα μένουμε όλοι μαζί». Φυσικά, αυτό δεν το κάνει για να τους βοηθήσει, αλλά για τους έχει κοντά και να τους βασανίσει.

Ο Σελίμ μόλις το ακούει γίνεται έξω φρενών: «Δεν μένω ούτε λεπτό εδώ μέσα μαζί της. Λίγο ακόμα και θα την πνίξω», φωνάζει και με τις ευλογίες της μητέρας του αρχίζει τις διαδικασίες για να βρει άλλο σπίτι.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, η Αρζού συναντάει τον Ουμίτ: «Εχουν αποφασίσει να μετακομίσουν! Θέλω να μείνουν και να τους τιμωρώ κάθε μέρα για όσα μου έκαναν! Θέλω να πάρω και τις μετοχές μου πίσω! Σε παρακαλώ βοήθησέ με», τον εκλιπαερί και εκείνος της ξεκαθαρίζει: «Η μόνη λύση είναι να με παντρευτείς».

Βέβαια και εκείνος δεν έχει κρύψει ποτέ τον κρυφό του πόθο για εκείνη και φυσικά από την πρώτη στιγμή την ερωτεύτηκε στα αλήθεια και ήθελε να την κάνει γυναίκα του.

Η Αρζού όμως θυμώνει με την πρότασή του: “«Με εκβιάζεις;», τον ρωτάει και φεύγει. Ωστόσο δεν δείχνει να μην το σκέφτεται και το ίδιο βράδυ στο κτήμα συμπεριφέρεται κυριολεκτικά υποτιμητικά σε όλους: «Πλέον δεν είστε ένοικοι εδώ μέσα. Αν θέλετε να μείνετε θα πρέπει να εργαστείτε για μένα», τους τονίζει και αποφασίζει να κάνει τη Ζεϊνέπ και τη Μελέκ υπηρέτριες, ενώ τον Σελίμ σοφέρ.

Ολοι από μέσα τους βράζουν στην κυριολεξία και η Μελέκ μην μπορώντας ν’ αντέξει άλλο αυτή τη συμπεριφορά, της μιλάει με πολύ σκληρά λόγια: «Μπορεί να έγινες πλούσια, να αγόρασες το σπίτι, αλλά και πάλι μόνη σου θα είσαι! Δεν σε αγάπησε ποτέ κανένας! Δεν έχεις ούτε έναν φίλο! Ετσι θα είσαι μια ζωή και αυτή θα είναι η τιμωρία σου, όσα λεφτά κι αν αποκτήσεις».

Η Αρζού κάνει μπροστά της τη σκληρή, όμως φαίνεται ότι πληγώνεται με τα λόγια της και αρχίζει να θυμάται όλες τις φορές που όσους αγάπησε δεν την αποδέχτηκαν ποτέ. Ετσι αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Ουμίτ.

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Πηγή: TV24

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Elif - αποκλειστικό: Διέρρευσαν πλάνα από τα γυρίσματα της σειράς! Δείτε πρώτοι!

Elif - Σούπερ αποκλειστικό! Ο Κοράι καίει τον Σελίμ και την Πελίν!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share