Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές 13/8 εξελίξεις! Η αστυνομία ενημερώνει το Λεωνίδα ότι βρήκαν την Τατιάνα νεκρή!

Δείτε αναλυτικά...

Η Οργή: Συγκλονιστικές οι σημερινές 13/8 εξελίξεις! Η αστυνομία ενημερώνει το Λεωνίδα ότι βρήκαν την Τατιάνα νεκρή!

Συγκλονιστικές είναι οι σημερινές 13/08 εξελίξεις στην σειρά του ΑΝΤ1, Η Οργή. Η αστυνομία ενημερώνει το Λεωνίδα ότι βρήκαν την Τατιάνα νεκρή στο σπίτι της!

Το youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 33

Ο Γρηγόρης συναντά την Έλενα και τη ρωτάει γιατί δεν του είπε ότι είναι έγκυος. Η Έλσα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο και ο Νεοκλής υποψιάζεται πως η καρδιακή κρίση της ήταν αποτέλεσμα ενός ακόμα καυγά με τον Πάρη. Η Μαρίνα πάει στο νοσοκομείο κι αφήνει την Ζωή με τη Δήμητρα, η οποία βρίσκει μία φωτογραφία της με τον Οδυσσέα. Ο Παύλος δε λέει τίποτα στη Μαρίνα για τον θάνατο της Τατιάνας και πάει στο μπαρ του Λεωνίδα για να μάθει τι έγινε. Εκεί συναντάει τον Αντρέα. Ενώ μιλάνε, πάει στο μπαρ η αστυνομία κι ενημερώνει το Λεωνίδα ότι βρήκαν την Τατιάνα νεκρή στο σπίτι της.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (12/8);

Η οργή: Η Μαντώ ζητάει από τον Πέτρο να συναντηθούν! Όλες οι εξελίξεις 9/8!

Η Μαντώ ζητάει από τον Πέτρο να συναντηθούν στο σημερινό επεισόδιο. Όλες οι εξελίξεις 9/8 στη σειρά του ΑΝΤ1, Η Οργή.

Τι θα δούμε σήμερα; Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ!

Επεισόδιο 31

Ο Παύλος δε λέει στη Μαρίνα γι΄ αυτό που συνέβη στην Τατιάνα για να μην την ανησυχήσει. Η Έλσα συναντάει τον Τάσο, που της λέει ότι είδε τον Πάρη και τη Ρωξάνη να φιλιούνται. Η Μαντώ ζητάει απ΄ τον Πέτρο να συναντηθούν. Αυτός βρίσκει μια δικαιολογία για ακόμη μια φορά, αλλά, η Μαντώ του κλείνει ραντεβού κάπου και του λέει πως αν δεν πάει, δε θα ξαναμιλήσουν. Η Μαρίνα λέει στον Παύλο ότι κάλεσε τη Δήμητρα να φάνε μαζί το βράδυ, την ίδια ώρα που η Τατιάνα θα τηλεφωνήσει στον Παύλο και θα του ζητήσει να πάει σπίτι της για να του δώσει το στικάκι, που ενοχοποιεί το Λεωνίδα.