Elif: Ραγδαίες οι εξελίξεις 14/08! Η Αρζού αποφυλακίζεται και ο Κενάν δεν επιτρέπει στην Ελίφ και τη Μελέκ να φύγουν από το κτήμα!

Αναλυτικά το επεισόδιο σήμερα!

Elif: Ραγδαίες οι εξελίξεις 14/08! Η Αρζού αποφυλακίζεται και ο Κενάν δεν επιτρέπει στην Ελίφ και τη Μελέκ να φύγουν από το κτήμα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σήμερα 14/08 στη σειρά του STAR, Elif. Η Αρζού αποφυλακίζεται και ο Κενάν δεν επιτρέπει στην Ελίφ και τη Μελέκ να φύγουν από το κτήμα!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Τετάρτη 14/8

Επεισόδιο 393

Η Μελέκ κατηγορεί τον εαυτό της για την κατάσταση της Τουγτσέ αλλά ο Κενάν τη διαβεβαιώνει πως δεν έχει καμία σχέση με εκείνη. Το επόμενο πρωί όμως η Μελέκ πηγαίνει κρυφά στο αστυνομικό τμήμα και αποσύρει τη μήνυση κατά της Αρζού. Όταν επιστρέφει στο κτήμα και λέει τι έκανε, όλοι θυμώνουν μαζί της αλλά εκείνη τους εξηγεί πως δεν θέλει η Τουγτσέ να μείνει χωρίς μητέρα. Επειδή η Αρζού αποφυλακίστηκε, ο Κενάν δεν επιτρέπει στην Ελίφ και τη Μελέκ να φύγουν από το κτήμα. Η Γκόντζα παρουσιάζει στο προσωπικό τη Φούντα ως ξαδέλφη της. Ο πυρετός της Τουγτσέ πέφτει αλλά η μικρή εξακολουθεί να είναι λυπημένη και όλοι προσπαθούν να της φτιάξουν τη διάθεση.

Η Τουγτσέ όμως θέλει να δει την Αρζού. Η Ιντζί προτείνει να πάνε λουλούδια στην Τουγτσέ για να την κάνουν να χαρεί αλλά η Ελίφ είναι ακόμα θυμωμένη μαζί της επειδή της είπε ότι ο Μελίχ πέθανε. Η Ράμπια λέει στην Ελίφ πως η Τουγτσέ δεν ήθελε να την πληγώσει και την πείθει να συμφιλιωθεί μαζί της. Η Τουγτσέ ζητάει συγνώμη από την Ελίφ αλλά είναι ακόμα θλιμμένη. Η Αρζού πηγαίνει στο σπίτι του Νετζντέτ και ο Ερκούτ με την Γκόντζα ξαφνιάζονται όταν τη βλέπουν. Όταν η Αρζού μαθαίνει πως ο Νετζντέτ το έσκασε στο εξωτερικό δεν ξέρει τι να κάνει. Η Αρζού ξέρει πως η Φούντα δεν είναι ξαδέλφη της Γκόντζα και πως κάτι ετοιμάζουν οι δυο τους. Ζητάει εξηγήσεις από την Γκόντζα αλλά εκείνη την πετάει έξω από το σπίτι. Όταν ο Ερκούτ και η Ασουμάν παίρνουν το μέρος της Γκόντζα, η Αρζού δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει…

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη σειρά του Star, «Elif»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Η Αρζού με κάθε τρόπο επηρεάζει την Τουγκτσέ ότι η Ελίφ και η Μελέκ ευθύνονται που χώρισε με τον Κενάν. Οταν φεύγει η Αρζού, ο Κενάν πηγαίνει το δωμάτιο της Τουγκτσέ και προσπαθεί να της εξηγήσει πως οι διαφωνίες του με την Αρζού δεν έχουν να κάνουν με την αγάπη τους για εκείνη.

Τα λόγια του την ηρεμούν αλλά παραμένει στενοχωρημένη. Τότε θυμάται ένα παραμύθι που της έλεγε η Ασουμάν για ένα ροζ λουλούδι που φυτρώνει στην άκρη του βράχου και όποιος το βρει κάνει πραγματικότητα μια ευχή του. Η μικρή αποφασίζει να βρει αυτό το λουλούδι και να ευχηθεί να ενωθούν ξανά οι γονείς της και έτσι το σκάει από το σπίτι: «Δεν πρόκειται να γυρίσω αν δεν βρω το λουλούδι», μονολογεί. Η Ελίφ και η Ιντζί στενοχωριούνται με τη συμπεριφορά της Τουγκτσέ!

Ο Κενάν αναλαμβάνει να πάει βόλτα τα κορίτσια για να τους φτιάξει τη διάθεση, όταν συνειδητοποιούν πως η Τουγκτσέ το έχει σκάσει. Ολοι στο κτήμα την αναζητούν. Η Ελίφ θυμάται το παραμύθι που της είχε πει η Τουγκτσέ και λέει στη Μελέκ πως σίγουρα πάει στον βράχο. Στο μεταξύ η Τουγκτσέ έχει βρει το λουλούδι στην άκρη του γκρεμού και στην προσπάθειά της να το κόψει χάνει την ισορροπία της και κρέμεται από έναν βράχο! Η Μελέκ φτάνει εκεί έγκαιρα και καταφέρνει να σώσει το μικρό παιδί την τελευταία στιγμή. «Πάει, πέρασε! Μη φοβάσαι», την καθησυχάζει και την αγκαλιάζει.

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Ο Κενάν βρίσκεται στο σπίτι του Νετζντέτ αναζητώντας την κόρη του και η Γκοντζά τον διαβεβαιώνει πως αν δει τη μικρή του θα τον ειδοποιήσει αμέσως. Η Τουγκτσέ είναι πολύ φοβισμένη και η Μελέκ την αγκαλιάζει και της λέει να μην ξανακάνει κάτι τόσο επικίνδυνο. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Κενάν πως η μικρή βρέθηκε και όταν επιστρέφει σπίτι, εξηγεί σε όλους για ποιο λόγο έκανε ό,τι έκανε και όλοι συγκινούνται. Η Αρζού μαθαίνει για την εξαφάνιση της Τουγκτσέ και καλεί αμέσως τον Κενάν. Εκείνος της λέει πως είναι δικό της λάθος που η Τουγκτσέ το έσκασε και της ζητάει να μείνει μακριά από τις ζωές τους.

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Πηγή: TiViΣιριαλ

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ