Φτερωτός θεός: Όλες οι συγκλονιστικές σημερινές 14/8 εξελίξεις! Η Πολέν ζητά από τον Τζαν να τη φιλοξενήσει λίγες μέρες ακόμα!

Τι θα δούμε απόψε;

Φτερωτός θεός: Όλες οι συγκλονιστικές σημερινές 14/8 εξελίξεις! Η Πολέν ζητά από τον Τζαν να τη φιλοξενήσει λίγες μέρες ακόμα!

Όλες οι σημερινές 14/08 εξελίξεις στην σειρά Φτερωτός Θεός στον ΣΚΑΙ. Η Πολέν ζητά από τον Τζαν να τη φιλοξενήσει λίγες μέρες ακόμα!

Όλα όσα θα δούμε απόψε αναλυτικά...

Επεισόδιο 29

Η Πολέν υποψιάζεται πως τα αισθήματα που κρύβει ο Τζαν για τη Σανέμ δεν είναι μόνο συναδελφικά. Αποφασίζει να παρατείνει τη διαμονή της στην πόλη και ζητά από τον Τζαν να τη φιλοξενήσει λίγες μέρες ακόμα, ελπίζοντας να του αλλάξει γνώμη για το χωρισμό τους. Αυτός δέχεται, αλλά της τονίζει πως η απόφασή του δεν πρόκειται να αλλάξει. Η Σανέμ αντιμετωπίζει για άλλη μια φορά τα επίμονα ερωτήματα του Τζαν που την αναγκάζουν να «κοιτάξει» μέσα στην καρδιά της, όμως η παρουσία της Πολέν δεν την αφήνει να μιλήσει ανοιχτά.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Φτερωτός θεός: Όλες οι συγκλονιστικές σημερινές 12/8 εξελίξεις! Ο Τζαν ζηλεύει την Σανέμ αλλά δεν το παραδέχεται!

Όλες οι σημερινές 12/08 εξελίξεις στην σειρά Φτερωτός Θεός στον ΣΚΑΙ. Ο Τζαν ζηλεύει την Σανέμ αλλά δεν το παραδέχεται!

Όλα όσα θα δούμε απόψε αναλυτικά...

Όλο το ρεπορτάζ μόνο από το Youweekly.gr

Επεισόδιο 27

Η Σανέμ πιστεύει ότι έχει βρει τον Άλμπατρος στο πρόσωπο του Λεβάντ, του μεγαλύτερου γιου της κυρίας Ρεμιντέ που έχε έρθει στην «Υπέροχη Ιδέα» για να συζητήσουν τη συνεργασία τους με την εταιρία της μητέρας του. Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται στο πρακτορείο της Αϊλίν και αυτή βρίσκει αφορμή για να χειραγωγήσει ακόμη μια φορά τον Εμρέ. Ο Τζαν έχει καταλάβει ότι η Σανέμ προσπαθεί να πλησιάσει τον Λεβάντ ώστε να σιγουρευτεί αν αυτός είναι ο Άλμπατρος. Προσπαθεί να την πείσει ότι κάνει λάθος, χωρίς να παραδεχτεί πως ο πραγματικός λόγος που ενοχλείται από την προσέγγιση των δυο τους είναι ότι ζηλεύει.

Φτερωτός θεός: Η Σανέμ φεύγει ντροπιασμένη από το σπίτι του Τζαν! Ραγδαίες οι εξελίξεις 9/8!

Η Σανέμ στο σημερινό επεισόδιο 9/8 φεύγει ντροπιασμένη από το σπίτι του Τζαν. Οι εξελίξεις στη σειρά Φτερωτός Θεός είναι ραγδαίες.

Θα φύγει τελικά ο Τζαν για το εξωτερικό ή θα αλλάξει γνώμη τελευταία στιγμή;

Επεισόδιο 26

Δύο γυναίκες αποφασισμένες να ανοίξουν την καρδιά τους στον Τζαν βρίσκονται ξαφνικά στο σπίτι του χωρίς αυτόν, ενώ ο ίδιος δεν έχει ιδέα για το τι θα ακολουθήσει μόλις επιστρέψει. Η Πολέν έχει έρθει να του αλλάξει γνώμη για το χωρισμό τους, ενώ η Σανέμ θέλει να του ζητήσει να μη φύγει από τη χώρα για να μπορέσουν να είναι μαζί. Δυστυχώς, μπροστά στην εντυπωσιακή και πολυτάλαντη Πολέν, η Σανέμ νιώθει την αυτοπεποίθησή της να εκμηδενίζεται και φοβάται πως ο Τζαν θα επιλέξει εκείνη. Όταν ο Τζαν επιστρέφει σπίτι και βρίσκει και τις δυο γυναίκες εκεί, η Σανέμ χάνει πάλι το κουράγιο της και φεύγει ντροπιασμένη.