Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (15/8)! Ο Ταρίκ εξομολογείται στην Αζρά τον έρωτά του!

Αναλυτικά το επεισόδιο!

Κράτα μου το χέρι: Συνταρακτικές οι εξελίξεις σήμερα (15/8)! Ο Ταρίκ εξομολογείται στην Αζρά τον έρωτά του!

Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό (15/8) επεισόδιο της σειράς του AlphaTV «Κράτα μου το χέρι»! Ο Ταρίκ εξομολογείται στην Αζρά τον έρωτά του!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Πέμπτη 15 Αυγούστου – Επεισόδιο 35

Η κυρία Φεριντέ μοιράζεται με την Αζρά την πληροφορία ότι την περίοδο που χάθηκε ο Μερτ, οι δρόμοι του Αλί και του Μερτ διασταυρώθηκαν. Αυτό θα ενισχύσει πιο πολύ τις υποψίες της Αζρά για την Σουμρού. Όταν η Αζρά μαθαίνει ότι ο θάνατος του πατέρα της είναι ύποπτος, ξεκινά δικαστική διαδικασία. Ο Ταρίκ, που αφελέστατα πιστεύει τον πατέρα του, πριν κάνει το πρώτο βήμα προς το μεγαλύτερο λάθος της ζωής του, εμφανίζεται για τελευταία φορά μπροστά στην Αζρά και της εξομολογείται τον έρωτά του. Από την άλλη μεριά, η Φατμά προβαίνει σε κινήσεις για να ενοχλήσει την Σουμρού.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Κράτα μου το χέρι: Eτοιμάζεται το πεδίο μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης! Εξελίξεις σοκ οι σημερινές 9/8!

Ετοιμάζεται το πεδίο μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης από σήμερα στη σειρά, Κρατά μου το χέρι. Εξελίξεις σοκ είναι οι σημερινές 9/8.

Τι θα δούμε;

Παρασκευή 9 Αυγούστου – Επεισόδιο 31

Εκτός από την Αζρά που έρχεται κοντά στον Μερτ, κάποια άλλα πρόσωπα θα επιδιώξουν επίσης να έρθουν κοντά του. Η συνεργασία της Σουμρού και του Αζμί, έχει δώσει σιγά σιγά αποτελέσματα και ετοιμάζεται το πεδίο μιας επικίνδυνης αντιπαράθεσης. Η Αζρά, πριν προλάβει να χαρεί με το γεγονός ότι βρήκε τον αδελφό της, καταρρέει όταν ο Μερτ επιλέγει την Σουμρού.

Κράτα μου το χέρι: O Τζενκ εξομολογείται τον έρωτα του για την Αζρά! Οι εξελίξεις σήμερα 7/08!

Ο Τζένκ εξομολογείται τον έρωτα του για την Αζρά, στις σημερινές 7/08 εξελίξεις στην Τούρκικη σειρά, Κράτα μου το χέρι, που προβάλλεται στον Alphatv.

Διαβάστε αναλυτικά...

Τετάρτη 7 Αυγούστου – Επεισόδιο 29

Όταν ο Τζενκ εξομολογείται τον έρωτά του για την Αζρά στη μητέρα του, η Σεράπ αναζητά τρόπους για να την διώξει από το σπίτι το συντομότερο δυνατό. Η Σεράπ παίρνει σκληρές αποφάσεις, βλέποντας ότι η Αζρά μετά την κληρονομιά, θέλει να πάρει και τον γιο της. Η Αζρά ακούει ότι ο Τζενκ είναι ερωτευμένος μαζί της και θα προσπαθήσει να σιγουρευτεί ότι αυτό είναι αλήθεια.