Elif: Ραγδαίες οι σημερινές εξελίξεις 16/08! Ο Κενάν διώχνει την Αρζού και δεν της επιτρέπει να πάρει την Τουγτσέ!

Αναλυτικά το επεισόδιο σήμερα!

Elif: Ραγδαίες οι σημερινές εξελίξεις 16/08! Ο Κενάν διώχνει την Αρζού και δεν της επιτρέπει να πάρει την Τουγτσέ!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σήμερα 16/08 στη σειρά του STAR, Elif. Ο Κενάν διώχνει την Αρζού και δεν της επιτρέπει να πάρει την Τουγτσέ!

Το youweekly.gr έχει το ρεπορτάζ!

Παρασκευή 16/8

Επεισόδιο 395

Η Ελίφ νοσταλγεί τον Χαμίν και λέει στον Κενάν πόσο άσχημα φέρεται ο Σενόλ στα παιδιά και πως τα αναγκάζει να δουλεύουν στον δρόμο. Ο Κενάν θυμάται που είχε γνωρίσει τον Σενόλ και που είχε ψάξει στο σπίτι του για να βρει την Ελίφ. Την επόμενη μέρα ο Σελίμ και ο Κενάν πηγαίνουν στο σπίτι του Σενόλ και βρίσκουν τον Χαμίτ ενώ παραδίδουν τον Σενόλ στην αστυνομία. Πηγαίνουν τον Χαμίτ στο κτήμα και η Ελίφ χαίρεται όταν τον βλέπει. Ο Κοράι πηγαίνει την Πελίν στο εξοχικό και την κλειδώνει εκεί. Η Πελίν δεν καταφέρνει να τον πείσει να την αφήσει να φύγει. Η Γκόντζα ζητάει από τη Φούντα να είναι προσεχτική με την εγκυμοσύνη της. Η Ασουμάν ακούει κρυφά τη συζήτησή τους Η Τουγτσέ λέει στην Αρζού πως η αστυνομία αναζητά την Ασουμάν. Η Αρζού πάλι λέει στην Τουγτσέ συνέχεια πως η Ελίφ και η Μελίκ προσπαθούν να κρατήσουν τον Κενάν μακριά τους.

Η Τουγτσέ αποφασίζει να φύγει από το κτήμα μαζί με την Αρζού. Η Ελίφ ζητάει από την Τουγτσέ να μείνει και εκείνη της λέει πως οι γονείς της χώρισαν εξαιτίας της παρουσίας της στο κτήμα και πως στην πραγματικότητα κανείς δεν την θέλει εκεί. Ο Κενάν λέει στην Αρζού πως δεν μπορεί να πάρει μαζί της την Τουγτσέ και τη διώχνει θυμωμένος από το κτήμα. Η Αρζού λέει πως θα κάνει σύντομα τεστ DNA και θα πάρει την Τουγτσέ μαζί της για πάντα με δικαστική απόφαση…

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Αποκλειστικό «βόμβα» για την αγαπημένη σειρά του Star, «Elif»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Η Αρζού με κάθε τρόπο επηρεάζει την Τουγκτσέ ότι η Ελίφ και η Μελέκ ευθύνονται που χώρισε με τον Κενάν. Οταν φεύγει η Αρζού, ο Κενάν πηγαίνει το δωμάτιο της Τουγκτσέ και προσπαθεί να της εξηγήσει πως οι διαφωνίες του με την Αρζού δεν έχουν να κάνουν με την αγάπη τους για εκείνη.

Τα λόγια του την ηρεμούν αλλά παραμένει στενοχωρημένη. Τότε θυμάται ένα παραμύθι που της έλεγε η Ασουμάν για ένα ροζ λουλούδι που φυτρώνει στην άκρη του βράχου και όποιος το βρει κάνει πραγματικότητα μια ευχή του. Η μικρή αποφασίζει να βρει αυτό το λουλούδι και να ευχηθεί να ενωθούν ξανά οι γονείς της και έτσι το σκάει από το σπίτι: «Δεν πρόκειται να γυρίσω αν δεν βρω το λουλούδι», μονολογεί. Η Ελίφ και η Ιντζί στενοχωριούνται με τη συμπεριφορά της Τουγκτσέ!

Ο Κενάν αναλαμβάνει να πάει βόλτα τα κορίτσια για να τους φτιάξει τη διάθεση, όταν συνειδητοποιούν πως η Τουγκτσέ το έχει σκάσει. Ολοι στο κτήμα την αναζητούν. Η Ελίφ θυμάται το παραμύθι που της είχε πει η Τουγκτσέ και λέει στη Μελέκ πως σίγουρα πάει στον βράχο. Στο μεταξύ η Τουγκτσέ έχει βρει το λουλούδι στην άκρη του γκρεμού και στην προσπάθειά της να το κόψει χάνει την ισορροπία της και κρέμεται από έναν βράχο! Η Μελέκ φτάνει εκεί έγκαιρα και καταφέρνει να σώσει το μικρό παιδί την τελευταία στιγμή. «Πάει, πέρασε! Μη φοβάσαι», την καθησυχάζει και την αγκαλιάζει.

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Ο Κενάν βρίσκεται στο σπίτι του Νετζντέτ αναζητώντας την κόρη του και η Γκοντζά τον διαβεβαιώνει πως αν δει τη μικρή του θα τον ειδοποιήσει αμέσως. Η Τουγκτσέ είναι πολύ φοβισμένη και η Μελέκ την αγκαλιάζει και της λέει να μην ξανακάνει κάτι τόσο επικίνδυνο. Η Ζεϊνέπ ενημερώνει τον Κενάν πως η μικρή βρέθηκε και όταν επιστρέφει σπίτι, εξηγεί σε όλους για ποιο λόγο έκανε ό,τι έκανε και όλοι συγκινούνται. Η Αρζού μαθαίνει για την εξαφάνιση της Τουγκτσέ και καλεί αμέσως τον Κενάν. Εκείνος της λέει πως είναι δικό της λάθος που η Τουγκτσέ το έσκασε και της ζητάει να μείνει μακριά από τις ζωές τους.

Elif: Αποκλειστικό «βόμβα»! Η Τουγκτσέ πέφτει στον γκρεμό!

Πηγή: TiViΣιριαλ

Αρθρογράφος: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ