Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Φτερωτός θεός: Όλες οι συγκλονιστικές σημερινές 16/8 εξελίξεις! Η Σανέμ ακούει ότι ο Τζαν δεν σκέφτεται να επανασυνδεθεί με την Πολέν!

Τι θα δούμε απόψε;

Φτερωτός θεός: Όλες οι συγκλονιστικές σημερινές 16/8 εξελίξεις! Η Σανέμ ακούει ότι ο Τζαν δεν σκέφτεται να επανασυνδεθεί με την Πολέν!
TV24 16.08.2019 10:40

Όλες οι σημερινές 16/08 εξελίξεις στην σειρά Φτερωτός Θεός στον ΣΚΑΙ. Η Σανέμ ακούει ότι ο Τζαν δεν σκέφτεται να επανασυνδεθεί με την Πολέν!

Όλα όσα θα δούμε απόψε αναλυτικά...

Επεισόδιο 31

Έχει η έρθει η μέρα του γυρίσματος για το διαφημιστικό της εταιρίας της κυρίας Ρεμιντέ. Ο Τζαν για ακόμη μια φορά δεν μπορεί να κρατήσει ούτε τα μάτια του ούτε το φακό της κάμεράς του μακριά από τη Σανέμ. Η Πολέν βρίσκεται και πάλι ανάμεσα στα πόδια τους και παρακολουθεί τα πάντα. Όμως ο Τζαν βρίσκει ευκαιρία να μάθει από τη Σανέμ πως έχει παρατήσει το «κυνήγι» του Λεβάντ. Παράλληλα, η Σανέμ ακούει χαρούμενη ότι ο Τζαν δεν σκέφτεται να επανασυνδεθεί με την Πολέν.

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο;

Αν χάσατε τα επεισόδια της προηγούμενης εβδομάδας δείτε τα εδώ

Επεισόδιο 22

Η Σανέμ δε βρίσκει το κουράγιο ούτε να πει στον Τζαν την αλήθεια, αλλά ούτε και να συνεχίσει να τον βλέπει μετά απ’ όσα έχουν γίνει. Αποφασίζει λοιπόν να μην ξαναπάει για δουλειά στην «Υπέροχη Ιδέα». Όμως και ο Τζαν και ο Εμρέ, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, προσπαθούν να την κάνουν να αλλάξει γνώμη και να παραμείνει στην εταιρία. Κι εκεί που ήταν σίγουρη πως η απόσταση ανάμεσα σ’ αυτή και στον Τζαν είναι ό,τι χρειάζεται για να τον ξεχάσει, αυτός εμφανίζεται ξανά μπροστά της και την αναγκάζει να έρθει αντιμέτωπη με τα συναισθήματά της. Θα μπορέσει η Σανέμ να αφήσει την καρδιά της να «μιλήσει»;


Επεισόδιο 23

Οι απαιτήσεις της δουλειάς, ή ίσως και τα παιχνίδια της μοίρας, φέρνουν τη Σανέμ για άλλη μια φορά στο σπίτι του Τζαν. Έχει έρθει αποφασισμένη να του ανοίξει την καρδιά της, όμως οι επίμονες ερωτήσεις του την αποπροσανατολίζουν και την κάνουν να χάσει ξανά το κουράγιο της. Κι εκεί που είναι έτοιμη να του ζητήσει περισσότερο χρόνο, ο Τζαν της λέει ότι μπορεί να παραμείνει στην «Υπέροχη Ιδέα», αφού θα φύγει τελικά αυτός!


Επεισόδιο 24

Χωρίς τη βοήθεια του Εμρέ, τα χρέη του πρακτορείου της Αϊλίν αυξάνονται διαρκώς. Εκείνη όμως δεν είναι έτοιμη να τα παρατήσει, και αρχίζει ήδη να καταστρώνει το επόμενο πονηρό σχέδιό της. Ο Τζαν αδυνατεί να καταλάβει τη συμπεριφορά της Σανέμ αλλά ταυτόχρονα δεν μπορεί και να σταματήσει να σκέφτεται το χαμόγελό της. Έχοντας πιστέψει ξανά στη δύναμη του έρωτα, πιστεύει και την Αϊλίν όταν του λέει ότι αγαπά ακόμα τον αδελφό του τον Εμρέ. Έτσι, συμβουλεύει τον Εμρέ να ακούσει την καρδιά του και να πάει να της μιλήσει. Εν τω μεταξύ η δημιουργική ομάδα της «Υπέροχης Ιδέας» είναι σε πανικό καθώς περιμένουν ένα μεγάλο πελάτη, σε συνθήκες λιγότερο από ιδανικές. Με τη βοήθεια της Σανέμ, της οποίας η παραίτηση είναι ακόμα στον αέρα, ίσως καταφέρουν να κάνουν καλή εντύπωση στον πελάτη.

Επεισόδιο 25

Το δίδυμο Σανέμ και Τζαν κάνει πάλι τα μαγικά του. Η κυρία Ρεμιντέ, πρόεδρος της βιομηχανίας βιολογικών προϊόντων Galina, αλλά και παλιά φίλη της οικογένειας Αζίζ, εντυπωσιάζεται από την καμπάνια που της παρουσιάζουν. Ταυτόχρονα παρατηρεί τον «ηλεκτρισμό» που υπάρχει ανάμεσα στον Τζαν και τη Σανέμ και αποφασίζει να βάλει ένα χεράκι, ώστε να τους κάνει να ομολογήσουν τα συναισθήματα που κρύβουν ο ένας από τον άλλο. Μετά από μια ολόκληρη μέρα που «αναγκάζονται» να περάσουν μαζί, η Σανέμ νιώθει ότι το κουράγιο της έχει ανανεωθεί και μπορεί να μιλήσει πια ανοιχτά στον Τζαν. Στο τέλος της ημέρας πηγαίνει απροειδοποίητα στο σπίτι του, όμως η έκπληξη που θα συναντήσει εκεί θα είναι κάθε άλλο παρά ευχάριστη.


Επεισόδιο 26

Δύο γυναίκες αποφασισμένες να ανοίξουν την καρδιά τους στον Τζαν βρίσκονται ξαφνικά στο σπίτι του χωρίς αυτόν, ενώ ο ίδιος δεν έχει ιδέα για το τι θα ακολουθήσει μόλις επιστρέψει. Η Πολέν έχει έρθει να του αλλάξει γνώμη για το χωρισμό τους, ενώ η Σανέμ θέλει να του ζητήσει να μη φύγει από τη χώρα για να μπορέσουν να είναι μαζί. Δυστυχώς, μπροστά στην εντυπωσιακή και πολυτάλαντη Πολέν, η Σανέμ νιώθει την αυτοπεποίθησή της να εκμηδενίζεται και φοβάται πως ο Τζαν θα επιλέξει εκείνη. Όταν ο Τζαν επιστρέφει σπίτι και βρίσκει και τις δυο γυναίκες εκεί, η Σανέμ χάνει πάλι το κουράγιο της και φεύγει ντροπιασμένη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Φτερωτός θεός: Καταιγιστικές εξελίξεις 6/08! Ο Τζαν αποφασίζει να φύγει!

Φτερωτός θεός: Όλες οι σημερινές 5/08 εξελίξεις! Η Σανέμ δεν ξαναπάει στη δουλειά!

Διαβάστε περισσότερα τηλεοπτικά θέματα στο Youweekly.gr

Share