Η κόρη μου: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Ντεμίρ Νεκρός - Σπαρακτικές εικόνες από την κηδεία!

Η εξέλιξη πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Η κόρη μου: Σούπερ αποκλειστικό! Ο Ντεμίρ Νεκρός - Σπαρακτικές εικόνες από την κηδεία!

Σούπερ αποκλειστικό για την σειρά του ΣΚΑΙ, «Η κόρη μου». Ο Ντεμίρ Νεκρός - Σπαρακτικές εικόνες από την κηδεία και το νεκροτομείο.

Ο Ρεσάτ ζητάει από τον Ντεμίρ ως αντάλλαγμα για τη ζωή της κόρης του τη δική του κι εκείνος δεν διστάζει λεπτό. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον χαμό του, ενώ η Οϊκιού δεν ξέρει τίποτα από όσα έχουν συμβεί.

Η κόρη μου αποκλειστικό Ο Ντεμίρ νεκρός

Ο Τζεμάλ, ο Ουγούρ και ο Ντεμίρ ενώνουν τις δυνάμεις τους για να αντιμετωπίσουν τον πιο δυνατό εχθρό που είχαν ποτέ απέναντί τους, τον Ρεσάτ. Η Οϊκιού, η Τζαντάν και η Σεβγκί βρίσκονται στα χέρια του. «Αν θέλεις την κόρη σου και τις άλλες, θα μου ξεπληρώσεις το χθεσινό», του διαμηνύει ο Ρεσάτ για το φορτίο με τα λαθραία ποτά που κατάσχεσε η αστυνομία. Του ζητάει ένα τεράστιο ποσό. Ο Ντεμίρ, μη έχοντας άλλη λύση, πηγαίνει στον Μουράτ. Εκείνος δέχεται να δώσει τα χρήματα αλλά με την προϋπόθεση ότι θα ενημερώσουν την αστυνομία. Πηγαίνουν στο τμήμα και ο πατέρας της Σεβγκί, που είναι αρχηγός της ασφάλειας, μόλις βλέπει τον Ουγούρ γίνεται έξαλλος. «Σας υπόσχομαι ως πατέρας σε πατέρα ότι θα πάρω από εκεί την κόρη σας και την κόρη μου», τον διαβεβαιώνει ο Ντεμίρ. Εν τω μεταξύ, η Σεβγκί παθαίνει κρίση πανικού και η Οϊκιού την ηρεμεί.

Η κόρη μου: Αποκλειστικό - «βόμβα»! Η Οϊκιού χαροπαλεύει! Σπαράζει ο Ντεμίρ «Σώστε το παιδί μου»!

Η κόρη μου αποκλειστικό Ο Ντεμίρ νεκρός

Η κόρη μου αποκλειστικό Ο Ντεμίρ νεκρός

Τζεμάλ, Ντεμίρ και Ουγούρ μαθαίνουν πού είναι το καταφύγιο του Αχμέτ. Πηγαίνουν εκεί και περιμένουν. Εμφανίζεται ο Φάικ. Τον πιάνουν όμηρο και ζητούν από τον αδελφό του να τον ανταλλάξει με τα κορίτσια. Εκείνος δεν δέχεται. Ο Ρεσάτ τους τηλεφωνεί και τους λέει να δώσουν τα χρήματα στον Φάικ. Ντεμίρ και Φάικ πάνε στο σημείο συνάντησης. Εχει ειδοποιηθεί η αστυνομία. Του δίνει τα χρήματα, όμως εκείνος εξαφανίζεται. Ο Ντεμίρ έχει πέσει στην παγίδα του Ρεσάτ. Η έπαυλη είναι άδεια. Οταν επικοινωνεί ξανά μαζί του ο Ρεσάτ του λέει: «Είπαμε όχι αστυνομία. Σε αντάλλαγμα για τη ζωή της κόρης σου θα πάρω τη δική σου». Εκείνος δέχεται. Οταν φτάνει στο σημείο η Οϊκιού, πέφτει στην αγκαλιά του. «Σε παρακαλώ. Να φύγουμε», του λέει κλαίγοντας. Η Σεβγκί την παίρνει με το ζόρι από την αγκαλιά του, ενώ η Τζαντάν του δίνει το πρώτο τους φιλί που μέλλει να είναι και το τελευταίο. Ο Τζεμάλ, εν τω μεταξύ, τηλεφωνεί στον Αρίφ και του λέει: «Μου χρωστάς τη ζωή σου. Θα μου το ξεπληρώσεις με τη ζωή του αδελφού μου. Πες τους να μην τον σκοτώσουν».

Η κόρη μου αποκλειστικό Ο Ντεμίρ νεκρός

Η κόρη μου αποκλειστικό Ο Ντεμίρ νεκρός

Η κόρη μου αποκλειστικό Ο Ντεμίρ νεκρός

Ενώ τα κορίτσια φεύγουν και η πόρτα του εξοχικού κλείνει, ο Ντεμίρ λέει στον Ρεσάτ: «Κάνε αυτό που είναι να κάνεις». Εκείνος βγάζει το όπλο και τον σημαδεύει. Ακούγεται ένας πυροβολισμός.

Η κόρη μου αποκλειστικό Ο Ντεμίρ νεκρός


Η Τζαντάν καταρρέει

Ολοι προσπαθούν να μην πέσει το ηθικό τους. Οι μέρες περνούν. Ενας αστυνομικός πηγαίνει στο σπίτι του Ουγούρ και του ζητάει να μεταβεί στο τμήμα σχετικά με τον Ντεμίρ. Τον ακολουθεί και ο Τζεμάλ. Ο αρχηγός Χουσεΐν είναι διστακτικός. «Συλλυπητήρια», τους λέει. «Σήμερα σε ένα καμένο αμάξι βρήκα το πτώμα στο κτήμα. Είναι μη αναγνωρίσιμος. Βρήκαν την ταυτότητα και το πορτοφόλι του μέσα στο αμάξι. Πρέπει να πάτε για αναγνώριση». «Οχι, δεν είναι αυτός», φωνάζει ο Ουγούρ. Ο Τζεμάλ τον παίρνει από το τμήμα με το ζόρι. Πηγαίνουν στο νεκροτομείο.

Η κόρη μου αποκλειστικό Ο Ντεμίρ νεκρός

Ο Ουγούρ δεν αντέχει να κοιτάξει. Ο Τζεμάλ του κάνει νόημα ότι είναι αυτός. Οταν επιστρέφουν στο σπίτι, ο Τζεμάλ παίρνει απόμερα την Τζαντάν. Εκείνη έχει χάσει την ψυχραιμία της. «Τι συμβαίνει;» του φωνάζει. Εκείνος κατεβάζει τα μάτια και της λέει: «Χάσαμε τον Ντεμίρ». Εκείνη τραυλίζει. «Τι λες;». Η κοπέλα καταρρέει. Το κρύβουν από την Οϊκιού λέγοντάς της ότι ο πατέρας της είναι ταξίδι. Στην κηδεία η Τζαντάν πηγαίνει υποβασταζόμενη από τη Σεβγκί. Ο Ουγούρ και ο Τζεμάλ μεταφέρουν το φέρετρο. Ο Τζεμάλ υπόσχεται στον τάφο του να προσέχει τις δυο γυναίκες της ζωής του, ενώ η Τζαντάν μονολογεί: «Αν ζούσες, θα είχαμε ωραίες μέρες. Είχα τόσα να σου πω. Δεν σε αγκάλιασα με την καρδιά μου όπως ήθελα. Δεν πρόλαβα να σου πω πόσο ερωτευμένη είμαι μαζί σου. Οτι έγινες οικογένειά μου. Συχγώρεσέ με».

Η κόρη μου αποκλειστικό Ο Ντεμίρ νεκρός

Η κόρη μου αποκλειστικό Ο Ντεμίρ νεκρός

Η κόρη μου αποκλειστικό Ο Ντεμίρ νεκρός

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν ο Ντεμίρ παρακολουθεί την κηδεία του. Ο Ρεσάτ μετά την παρέμβαση του Αρίφ τον έχει αφήσει να ζήσει και σε αντάλλαγμα του ζητάει να κάνει μια κλοπή, ενός αμύθητου κολιέ που θα βγει σε δημοπρασία.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΡΑΝΕΛΗ

Η κόρη μου: Αποκλειστικά το τέλος! Οι δύο γάμοι και η τελευταία σκηνή....

Αποκλειστικά το τέλος για την σειρά Η κόρη μου! Οι δύο γάμοι και η τελευταία σκηνή.... Όλο το ρεπορτάζ!

Η τύχη αρχίζει να χαμογελά στον Ντεμίρ. Παίρνει προαγωγή στη δουλειά, νοικιάζει σπίτι και ετοιμάζεται να παντρευτεί την Τζαντάν, κάνοντας μάλιστα διπλό γάμο με τον Ουγούρ και τη Σεβγκί. Η Οϊκιού είναι πολύ ευτυχισμένη και δεν υπάρχει πλέον τίποτα που να της θυμίζει τις άσχημες στιγμές του παρελθόντος.

Ο Ντεμίρ συλλαμβάνεται μπροστά στα μάτια της κόρη του για τα χρήματα που εκείνη είχε βρει στο πάρκο και τα είχε κρύψει. Αν κι εκείνος πήγαινε να τα παραδώσει τον κάτοχό τους, τον κ. Ομέρ, κάποιοι θεώρησαν ότι τα έκλεψε και φώναξαν την αστυνομία. Η Οϊκιού πέφτει στην αγκαλιά του σπαράζοντας στο κλάμα. Εκείνη την ώρα εμφανίζεται ο κ. Ομέρ και η Οϊκιού με δάκρυα του λέει: «Τα βρήκα σε ένα παγκάκι. Τα πήρα γιατί δεν έχουμε τίποτα και τα χρειαζόμαστε». Τότε εκείνος λέει στους αστυνομικούς ότι δεν θα κάνει μήνυση και πως το ζήτημα θεωρείται λήξαν.

Η κόρη μου: Αποκλειστικά το τέλος! Οι δύο γάμοι και η τελευταία σκηνή....

Στη συνέχεια ο Ντεμίρ πάει στη δουλειά. Ενας διάσημος γευσιγνώστης θα επισκεφτεί το εστιατόριο και εκείνος πρέπει να αντικαταστήσει τον αποκλειστικό σερβιτόρο του σεφ που δεν έχει εμφανιστεί. «Σε εμπιστεύομαι. Αν όλα πάνε καλά ζήτα μου ό,τι θες», του αναφέρει το αφεντικό. Ο επίσημος καλεσμένος έρχεται και ο Ντεμίρ τα πηγαίνει περίφημα.

Η κόρη μου: Αποκλειστικό-φωτιά! Η Οϊκιού παθαίνει αμνησία!

Παράλληλα, στο σχολείο η Ιλάιντα εξομολογείται στην Οϊκιού ότι είχε δίκιο που της έλεγε ότι η μαμά της την αγαπάει πολύ και δεν θα την αφήσει. Τα δύο κορίτσια γίνονται καλές φίλες.


Η γιαγιά Χατζί δεν θέλει για νύφη τη Σεβγκί

Στο σπίτι εμφανίζεται η γιαγιά Χατζί, η μητέρα του Ουγούρ. Της ανοίγει η Τζαντάν, αλλά της κόβεται η χαρά όταν την ακούει να λέει: «Δεν ήρθα για καλό». Η κοπέλα θέλει να προειδοποιήσει τον Ουγούρ για την άφιξή της αλλά εκείνη δεν την αφήνει.

Οταν εκείνος με τον Τζεμάλ επιστρέφουν στο σπίτι, τους ανοίγει η Χατζί και... αρχίζει την επίθεση. «Ζήτησες την κοπέλα σε γάμο χωρίς τη μητέρα σου; Σε δέντρο μεγάλωσες;», του φωνάζει. Τους καθίζει όλους κάτω και αρχίζει να τους... ψέλνει.

Εν τω μεταξύ ο κ. Ομέρ τηλεφωνεί στον Ντεμίρ για να βρεθούν. Οταν συναντιούνται του λέει: «Συγγνώμη. Δεν σε βοήθησα καθόλου. Ο,τι είχες το έχασες με τη φωτιά και εμείς σε αγνοήσαμε». Του δίνει ένα φάκελο. «Είναι από εμένα, τα εγγόνια και τα παιδιά μου. Μια μικρή βοήθεια». Ο Ντεμίρ αρνείται να πάρει τα χρήματα αλλά εκείνος επιμένει: «Αν πάρεις αυτά θα ελαφρύνεις την καρδιά μου», τον παρακαλεί.

Η κόρη μου: Αποκλειστικά το τέλος! Οι δύο γάμοι και η τελευταία σκηνή....

Οταν ο Ντεμίρ επιστρέφει στο σπίτι χαίρεται που βλέπει τη γιαγιά Χατζί αλλά εκείνη του κόβει τη φόρα. «Για έλα εδώ και εσύ», του λέει και βάζει και σε εκείνον τις φωνές. «Νόμιζα ότι θα χαρείς που ο Ουγούρ θα παντρευτεί τη Σεβγκί», ψελλίζει η Τζαντάν. «Λάθος νόμιζες κυρά μου, γιατί κάτι τέτοιο δεν θα γίνει». Ολοι παγώνουν.

Αργότερα η Οϊκιού λέει στον πατέρα της ότι η γιαγιά Χατζί είχε δίκιο. «Για φαντάσου να παντρευόμουν εγώ και να μη σου το έλεγα». Ο Ντεμίρ βγαίνει εκτός εαυτού. «Τι είναι αυτά που λες; Κόρη μου, δεν θα παντρευτείς. Εσύ θα φροντίζεις εμένα». Στη συνέχεια το κορίτσι τον ρωτάει αν θα παντρευτεί την Τζαντάν. «Μα είμαστε παντρεμένοι», της απαντάει αλλά το κορίτσι επιμένει: «Μιλάω για κανονικό γάμο. Η Τζαντάν δεν θα φορέσει νυφικό;». Ο Ντεμίρ αναρωτιέται αν θέλει κάτι τέτοιο και η Οϊκιού του λέει: «Νομίζω πως ναι».