Elif: Ραγδαίες οι σημερινές εξελίξεις (26/8)! Ο Κοράι παρακολουθεί τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ!

Τι θα δούμε;

Elif: Ραγδαίες οι σημερινές εξελίξεις (26/8)! Ο Κοράι παρακολουθεί τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ!

Ραγδαίες οι σημερινές εξελίξεις (26/8) στην επιτυχημένη τουρκική σειρά του Star, Elif! Ο Κοράι παρακολουθεί τη Ζεϊνέπ και τον Σελίμ!

Διαβάστε αναλυτικά τι θα δούμε σήμερα:

Δευτέρα 26/8

Επεισόδιο 401

Η Γκόντζα λέει στην Αρζού πως αν δεν φύγει από το σπίτι θα πει στην αστυνομία πως την απείλησε και η Αρζού αναγκάζεται να φύγει. Ο Ερκούτ επισκέπτεται τον Νετζντέτ στη φυλακή και εκείνος του ζητάει να παρακολουθεί την Γκόντζα και να του αναφέρει το κάθε βήμα που κάνει. Όταν ο Ερκούτ επιστρέφει σπίτι γίνεται έξαλλος όταν βλέπει εκεί τον Σερντάρ. Ο Ερκούτ λέει στην Γκόντζα και τον Σερντάρ να μην πιέζουν την τύχη τους και πως από εδώ και πέρα δεν θα μπορεί να τους βοηθάει. Η Ασουμάν κρύβεται σε ένα σπίτι, που νοίκιασε ο Ερκούτ. Η Αρζού δεν έχει πια καθόλου χρήματα και δεν ξέρει τι να κάνει. Συναντάει μια φίλη της και την πιέζει να πάνε να φάνε για να εξασφαλίσει το γεύμα της. Όταν χτυπάει το τηλέφωνο της ισχυρίζεται πως η Τουγτσέ αρρώστησε και φεύγει πριν έρθει ο λογαριασμός. Συναντάει τον Ερκούτ και του ζητάει να της βρει ένα σπίτι για να μείνει. Ο Ερκούτ την πηγαίνει εκεί που μένει και η Ασουμάν. Ο Σελίμ μπορεί να περπατήσει χωρίς τη βοήθεια μπαστουνιού και μαζί με τη Ζεϊνέπ πάνε στη σχολή τους. Δεν συνειδητοποιούν πως ο Κοράι τους παρακολουθεί. Η Ελίφ επιστρέφει από το σχολείο κλαίγοντας γιατί έχει μείνει πίσω στα μαθήματα και οι συμμαθητές της την κοροϊδεύουν. Η Μελέκ την παρηγορεί και της λέει πως θα διαβάζει πολύ και σύντομα θα αναπληρώσει τα κενά. Η Τουγτσέ στηρίζει και εκείνη την Ελίφ και είναι θυμωμένη επειδή κορόιδεψαν την αδελφή της. Η Μελέκ και ο Κενάν είναι ταυτόχρονα χαρούμενοι αλλά και κάπως αμήχανοι επειδή ζουν στο ίδιο σπίτι. Ακόμα αγαπάει ο ένας τον άλλο…

Θυμάστε τι είδαμε στο επεισόδιο της Παρασκευής (23/8);

Elif- Σούπερ αποκλειστικό: «Θα καείς όπως το παιδί μου»! Η Αρζού βάζει φωτιά στην Ελίφ!

Η Αρζού βάζει φωτιά στην Ελίφ και έχουμε όλο το σούπερ αποκλειστικό ρεπορτάζ! «Θα καείς όπως το παιδί μου» λέει στην Elif!

Το μίσος της Αρζού για τη μικρή Ελίφ δεν λέει να σβήσει και η αδίστακτη γυναίκα για ακόμη μία φορά θα φτάσει στα άκρα και θα προσπαθήσει να βγάλει το κοριτσάκι από τη μέση μια και καλή. Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα θα ξεφύγουν από κάθε έλεγχο...

Το TV24 σας παρουσιάζει καρέ-καρέ τις τραγικές στιγμές της Ελίφ στις φλόγες!

ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ο θάνατος της Τουγκτσέ έχει κάνει την ψυχική κατάσταση της Αρζού ακόμα χειρότερη. Η αδίστακτη γυναίκα, που την ημέρα του γάμου της Μελέκ και του Κενάν δεν δίστασε να βάλει φωτιά και να κάψει -χωρίς να το γνωρίζει- τόσο τη μονάκριβη κόρη της όσο και τον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον, έχει χάσει τα λογικά της και η επικινδυνότητά της πια έχει φτάσει στα ύψη. Το αίσθημα της εκδίκησης την έχει κυριεύσει και κοιτάζοντας τη φωτογραφία της κόρης της μονολογεί: «Ακόμα νιώθω την παρουσία σου... Ακούω τη φωνή σου... Μου λείπεις τόσο πολύ, μονάκριβή μου... Ομως μη φοβάσαι, θα πληρώσουν για όσα έκαναν! Θα τους πάρω όσα έχουν και δεν έχουν! Θα τιμωρηθούν».

Διαβάστε και τις πιο πρόσφατες εξελίξεις

Στο μυαλό της Αρζού ο άνθρωπος που ευθύνεται για τον χαμό της κόρης της είναι η Μελέκ, που δεν έσωσε την κόρη της από τις φλόγες παρά μόνο την Ελίφ! Ετσι, μέσω της μικρής θα προσπαθήσει να την εκδικηθεί. Στο μεταξύ η Μελέκ μαζί με την Ελίφ έχουν μετακομίσει πια μόνιμα στο αρχοντικό, ενώ η Αλιγέ και η οικογένεια Εμιρόγλου προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν το μοναδικό που έχει απομείνει από τον Κενάν: τη μικρή Ελίφ! Η Ελίφ πάει πρώτη μέρα στο σχολείο και η Αρζού, που έχει δραπετεύσει από το ψυχιατρείο όπου βρέθηκε μετά το φονικό που προκάλεσε στον γάμο, παραμονεύει. «Και η δική μου η κόρη θα πήγαινε σχολείο, αν δεν είχε πεθάνει», μονολογεί και συνεχίζει: «Θα σου πάρω ό,τι αγαπάς περισσότερο, την Ελίφ! Μετά, θα σκοτώσω εσένα, Μελέκ». Το βράδυ στο κτήμα έχει μαζευτεί όλη η οικογένεια Εμιρόγλου, όπως και ο Βεϊσέλ με την Τουλάι και τον Μουράτ. Η Ελίφ μονοπωλεί το ενδιαφέρον όλων και αφηγείται πώς πέρασε την πρώτη μέρα της στο σχολείο. Κάποια στιγμή ζητάει από τη μητέρα της να την αφήσει να πάει στο δωμάτιο και να φορέσει τη σχολική στολή για να τη δουν. Λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά, ακούει από τον κήπο το σκυλάκι της να γαβγίζει και βγαίνει να δει τι συμβαίνει.

Η Αρζού βρίσκει ευκαιρία και την απάγει! Στη συνέχεια την πάει στο δάσος και τη δένει σ' ένα δέντρο! Την περιλούζει με βενζίνη και λίγο πριν πετάξει το αναμμένο σπίρτο λέει: «Θα σ' εκδικηθώ για τον χαμό του παιδιού μου! Οπως κάηκε η κόρη μου, έτσι θα πεθάνεις και εσύ». Στο κτήμα η Μελέκ αντιλαμβάνεται την εξαφάνιση της μικρής και ουρλιάζει, ενώ όλοι βγαίνουν στον κήπο να την ψάξουν, αλλά μάταια. Η Μελέκ δεν μπορεί να αντέξει και καταρρέει, ενώ ο Σελίμ λέει σε όλους: «Η Αρζού! Είμαι σίγουρος ότι αυτή το έκανε». Η Μελέκ ουρλιάζει: «Κι αν κάνει κακό στο παιδί μου; Γρήγορα να τη βρούμε».