Κράτα μου το χέρι: Μεγάλος «σεισμός» για τον Όμιλο Τσελέν! Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα 12/9!

Τι θα δούμε σήμερα;

Κράτα μου το χέρι: Μεγάλος «σεισμός» για τον Όμιλο Τσελέν! Συγκλονιστικές εξελίξεις σήμερα 12/9!

Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις σήμερα στην καθημερινή Τούρκικη σειρά «Κράτα μου το χέρι». Μεγάλος «σεισμός» για τον Όμιλο Τσελέν μετά τα τελευταία γεγονότα.

Ο Τζενκ μετά τον χωρισμό του από την Αζρά έχει γίνει οξύθυμος και προκαλεί αναστάτωση και καβγάδες.

Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 55
Μετά τον χωρισμό του με την Αζρά, ο Τζενκ ψάχνει άλλες αιτίες πίσω από την εγκατάλειψη της Αζρά. Όμως, η Αζρά δεν κάνει βήμα πίσω. Ο Τζενκ σταδιακά γίνεται οξύθυμος και αρχίζει τους καυγάδες στον δρόμο. Η Αζρά θεωρεί τον εαυτό της υπεύθυνο που ο Τζενκ έχει φτάσει σε αυτή την κατάσταση. Όσο κι αν προσπαθεί να μιλήσει με τον Τζενκ και να τον εμποδίσει, δεν τα καταφέρνει. Όταν το χάλι αυτό του Τζενκ αντανακλάται στην κατάσταση της εταιρίας, αρχίζει τότε ένας μεγάλος «σεισμός» για τον Όμιλο Τσελέν.

Τι είδαμε στα επεισόδια της Δευτέρας έως Τετάρτη;

Aναλυτικά όλα όσα θα δούμε στα επεισόδια της νέας εβδομάδας (9-13/9) της σειράς του Alpha tv, «Κράτα μου το χέρι»!

Το youweekly.gr έχει όλο το ρεπορτάζ!

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 52
Ο όμιλος Τσελέν διανύει τις πιο δύσκολες μέρες του μέχρι σήμερα και η εταιρεία φτάνει στο χείλος της χρεοκοπίας. Η κυρία Φεριντέ πολεμά αυτό το διάστημα με όλη της τη δύναμη, για να κρατήσει όρθια και δυνατή την οικογένειά της. Η Σουμρού πιέζει ασφυκτικά την Αζρά και ο Αζμί τον Τζενκ. Ο Τζενκ Τσελέν βρίσκεται στα πρόθυρα μιας μεγάλης δοκιμασίας σχετικά με τον έρωτά του, αλλά και με την δουλειά του.

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο;

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 53
Η Αζρά ανταποκρινόμενη στην σκληρή πρόταση της Σουμρού, αναγκάζεται να παραιτηθεί από τον Τζενκ. Η Σουμρού φέρνει κοντά την Αζρά και τον Μερτ, όπως είχε υποσχεθεί, και η πικρία και ο θυμός του Μερτ προς την Αζρά αρχίζουν να υποχωρούν. Στην εταιρεία φαίνεται να υπάρχει σοβαρή οικονομική κρίση, και σε αυτή την κρίση, το μερίδιο του Αζμί είναι μεγάλο.

Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 54
Η Σεράπ είναι η αιτία για τη δύναμη που έχει περάσει στα χέρια του Αζμί και απορρίπτει το αίτημα του Τζενκ, ο οποίος σκοπεύει να λύσει την κρίση αυτή. Η Σεράπ είναι ακόμα πολύ θυμωμένη με την κυρία Φεριντέ εξαιτίας της υπόθεσης της κληρονομιάς και απογοητεύει ακόμα μια φορά την οικογένειά της. Ο Μεσούτ και η Χούλια στρέφουν στην Σουμρού όλα τα βέλη τους, σχετικά με την δολοφονία του Τσετίν. Από την άλλη μεριά, ο Τζενκ δεν μπορεί με κανένα τρόπο να χωνέψει τον χωρισμό του με την Αζρά.