Elif: Ο Τζεβαχίρ θέλει να χαστουκίσει την Ελίφ και απειλεί τον Γιουσούφ! Καταιγιστικές οι σημερινές (13/9) εξελίξεις!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Elif: Ο Τζεβαχίρ θέλει να χαστουκίσει την Ελίφ και απειλεί τον Γιουσούφ! Καταιγιστικές οι σημερινές (13/9) εξελίξεις!

Καταιγιστικές είναι οι σημερινές (13/9) εξελίξεις στην επιτυχημένη τουρκική σειρά «Elif», του Star! Ο Τζεβαχίρ θέλει να χαστουκίσει την Ελίφ και απειλεί τον Γιουσούφ!

Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο!

Παρασκευή 13/9
Επεισόδιο 415

Ο Σελίμ, η Αλιγιέ, η Μελέκ και η Ζεϊνέπ συζητούν για τα οικονομικά προβλήματα, που αντιμετωπίζουν. Η Αλιγιέ είναι θλιμμένη για όσα συμβαίνουν. Η Ελίφ ετοιμάζει ένα δώρο για τον Γιουσούφ. Ο Γιουσούφ αντιμετωπίζει και εκείνος σοβαρά προβλήματα με τον Τσεβεχίρ και τους άντρες του, που θέλουν να του πάρουν το μαγαζί. Κατά τη διάρκεια του δείπνου, ο Βεϊσέλ μιλάει με την οικογένεια του για τα μελλοντικά του όνειρα. Η Τουλάι τηλεφωνεί στη Μελέκ και της προτείνει δουλειά στο νέο τους μαγαζί αλλά εκείνη αρνείται καθώς έχει βρει δουλειά. Ο Ουμίτ, ο οικονομικός σύμβουλος του Σελίμ επισκέπτεται την οικογένεια Εμίρογλου. Ο Ουμίτ μιλάει με τον Σελίμ και του λέει πως υπάρχει ελπίδα για να σωθούν αλλά θα πρέπει να πουλήσει τη κτηνοτροφική φάρμα. Ο Σελίμ αρχικά αρνείται αλλά ο Ουμίτ τον πείθει.

Ο Σελίμ μιλάει σχετικά στην Αλιγιέ η οποία αντιδρά αλλά τελικά δίνει απρόθυμα την έγκρισή της. Η Ελίφ πηγαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ για να αφήσει το δώρο της και βρίσκει πεταμένα βιβλία παντού ενώ ο Γιουσούφ λείπει. Περιμένοντας τον Γιουσούφ τοποθετεί τα βιβλία στη θέση τους αλλά τρομάζει όταν έρχεται ο Τζεβαχίρ. Ο Τζεβαχίρ αναζητά τον Γιουσούφ και όταν η Ελίφ δεν απαντάει στις ερωτήσεις του, ο Τζεβαχίρ θέλει να τη χαστουκίσει. Ο Γιουσούφ έρχεται και σταματάει τον Τζεβαχίρ ενώ διώχνει την Ελίφ. Ο Τζεβαχίρ απειλεί τον Γιουσούφ. Στο υφαντουργικό εργαστήριο, τα μισά κορίτσια πειράζουν και παρενοχλούν τη Μελέκ ενώ τα άλλα μισά είναι με το μέρος της και την υποστηρίζουν…

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό (12/9) επεισόδιο;

Elif: Αποκλειστικό «φωτιά»! Η Μελέκ θρηνεί για τον Κενάν και η Αρζού καταλήγει στο ψυχιατρείο!

Ένα αποκλειστικό «φωτιά» για την αγαπημένη τουρκική σειρά Elif, που προβάλλει καθημερινά το Star! Η Μελέκ θρηνεί για τον Κενάν και η Αρζού καταλήγει στο ψυχιατρείο!

Διαβάστε όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ μόνο στο Youweekly.gr!

Η μέρα του γάμου του Κενάν και της Μελέκ ξημερώνει και το ζευγάρι ευτυχισμένο κάνει όνειρα για το κοινό του μέλλον. Την ίδια ώρα, η Αρζού το έχει σκάσει από το ψυχιατρείο, όπου βρέθηκε καθώς είχε αρπάξει την κόρη της και κατηγορούσε τη Μελέκ ως υπεύθυνη για την εξαφάνιση της Τουγκτσέ. Τότε όλοι κατάλαβαν πως χρήζει ιατρικής παρακολούθησης και την κλείνουν σε ψυχιατρική κλινική. Ωστόσο τη μέρα του γάμου εμφανίζεται μεταμφιεσμένη στον Ερκούτ και του λέει: «Θα πληρώσουν για όσα μου έκαναν».

Θυμάστε τι είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο (26/8);

Ο Ερκούτ όμως της αποκαλύπτει: «Είναι πια αργά! Τελείωσε! Κοίταξε να συνεχίσεις τη ζωή σου». Εκείνη είναι αποφασισμένη: «Δεν θα γίνει αυτός ο γάμος». Στο μεταξύ ο Σελίμ αρχίζει να ανησυχεί καθώς ο χοτζά δεν έχει εμφανιστεί ακόμα. Ο Ερκούτ με την Αρζού τον έχουν απαγάγει και τον έχουν δέσει, προκειμένου να μη γίνει ο γάμος. «Τελείωσε, Αρζού! Πάμε να φύγουμε τώρα», της λέει ο Ερκούτ, αλλά εκείνη έχει άλλα σχέδια κατά νου. Ο Κενάν με τη Μελέκ περιμένουν στο ξύλινο σπιτάκι στον κήπο μέχρι να αρχίσει ο γάμος τους. Μαζί τους βρίσκονται και η Ελίφ με την Τουγκτσέ, χωρίς η αδίστακτη γυναίκα να το γνωρίζει. Απέξω η Αρζού περιλούζει το οίκημα με βενζίνη. «Δεν ήταν αυτό το σχέδιό μας! Πάμε να φύγουμε, έχεις τρελαθεί;», της λέει ο Ερκούτ και τότε εκείνη ανάβει ένα σπίρτο και βάζει φωτιά. Το σπίτι τυλίγεται στις φλόγες και κανείς δεν μπορεί να κάνει κάτι! Οι πυκνοί καπνοί πνίγουν τον Κενάν και την Τουγκτσέ.

 Elif: Αποκλειστικό «φωτιά»! Η Μελέκ θρηνεί για τον Κενάν και η Αρζού καταλήγει στο ψυχιατρείο!

Μετά από αυτό η επιστροφή της Αρζού στο ψυχιατρείο είναι μονόδρομος. Φορώντας φθαρμένα ρούχα, απεριποίητη και θλιμμένη, θρηνεί κι εκείνη τον χαμό της κόρης της: «Κόρη μου... Τουγκτσέ μου... Σε πέταξαν κι εσένα όπως εμένα, παιδί μου! Αυτή η γυναίκα σε σκότωσε... Σε πήραν από κοντά μου», μονολογεί...

Η Μελέκ θρηνεί τον Κενάν

Οι μήνες έχουν περάσει και όλοι προσπαθούν να ορθοποδήσουν και πάλι. Η απουσία του Κενάν και της Τουγκτσέ είναι αισθητή και κανείς δεν μπορεί να ξεπεράσει το κακό που συνέβη. Ο Σελίμ έχει αναλάβει τα ηνία της οικογένειας, ωστόσο τα οικονομικά προβλήματα που συνεχώς προκύπτουν τον στήνουν στον τοίχο και αδυνατεί να βρει λύσεις. Από την άλλη η Μελέκ εργάζεται σ' ένα εργοστάσιο προκειμένου να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της! Για χατίρι της Ελίφ κρύβει όσο μπορεί τη στενοχώρια που δεν κατάφερε ποτέ να βρει την ευτυχία με τον Κενάν!

Ο πόνος της είναι βουβός και καθημερινά θρηνεί τη χαμένη της αγάπη! Την ίδια απώλεια ζει και η Αλιγέ, η οποία κοιτάζοντας τις φωτογραφίες του Κενάν και της Τουγκτσέ λέει: «Ακόμα σας περιμένω, παιδί μου! Τι πόνο μου προκάλεσες με τον χαμό σου! Κενάν μου! Τουγκτσέ μου! Πώς μπορέσατε να μας αφήσετε! Μου λείπετε πολύ! Πάρα πολύ». Και η μικρή Ελίφ όμως νιώθει απίστευτο πόνο με την απουσία τόσο του μπαμπά της όσο και της αδελφής της!

 Elif: Αποκλειστικό «φωτιά»! Η Μελέκ θρηνεί για τον Κενάν και η Αρζού καταλήγει στο ψυχιατρείο!

Πηγή: TiViΣΙΡΙΑΛ

Από τις: ΓΙΑΝΝΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ και ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΓΑΡΝΕΛΗ