Αν ήμουν πλούσιος: Το κρυμμένο πάθος του Βρανά για τη Χριστίνα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί! Οι εξελίξεις 18/9!

Τι θα δούμε απόψε;

Αν ήμουν πλούσιος: Το κρυμμένο πάθος του Βρανά για τη Χριστίνα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί! Οι εξελίξεις 18/9!

Το κρυμμένο πάθος του Βρανά για την Χριστίνα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί όπως θα δούμε στις εξελίξεις 18/9 στην σειρά «Αν ήμουν πλούσιος».

Επεισόδιο 3

Ο Βρανάς κάνει δυναμικά την επανεμφάνισή του στη ζωή του Σωτήρη και παίζει το χαρτί της νοσταλγίας στον παλιό του φίλο. Η Χριστίνα τον αντιμετωπίζει με καχυποψία. Το παλιό και καλά κρυμμένο πάθos του Βρανά για τη Χριστίνα κινδυνεύει να αποκαλυφθεί.. Σμαράγδα και Νικόλας αποφασίζουν να καταφύγουν στον αδερφό του πατέρα τους για να εισπράξει το λαχνό για λογαριασμό τους. Θα καταφέρει ο Μάνος να εμποδίσει το σχέδιό της να δώσει το λαχνό στο θείο; Ο πρόεδρος του Σίφουνα προτείνει στο Σωτήρη να λαδώσουν το διαιτητή του αγώνα…

Η αποκάλυψη για το ένοχο παρελθόν του Στρατή!

Ο Σωτήρης σε δίλημμα ανάμεσα στην αγάπη για την ομάδα και το ψέμα που θα πρέπει να πει στη γυναίκα του. Ο Στρατής κάνει πάλι την εμφάνιση του στο σπίτι της Δάφνης και καταφέρνει να αντιστρέψει το κλίμα καχυποψίας που υπάρχει για το πρόσωπό του. Η επαφή όμως με το μικρό γιο της Δάφνης θα του δημιουργήσει ενοχή για τον κλεμμένο λαχνό.. μαζί με την Κική θα πάνε για να εισπράξουν. Θα επικρατήσουν οι ενοχές ή θα επιβεβαιώσει τελικά τη φήμη του αλήτη εισπράττοντας τελικά τον κλεμμένο λαχνό;

ΑΝΤ1: Όνομα «βόμβα» στη νέα καθημερινή σειρά «Αν ήμουν πλούσιος»!

Όνομα «βόμβα» προβλέπεται να δούμε στη νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Αν ήμουν πλούσιος»!

Το κανάλι του Αμαρουσίου την ερχόμενη τηλεοπτική χρονιά επενδύει αρκετά στη μυθοπλασία, αφού την περασμένη χρόνια είδαν αύξηση στους πίνακες τηλεθέασης.

Έτσι λοιπόν από τον Σεπτέμβριο έρχονται νέα σειρές στο πρόγραμμα του τηλεοπτικού σταθμού.

Ένα από τα δυνατά χαρτιά της prime time ζώνης, θα είναι και η νέα καθημερινή κωμική σειρά «Αν ήμουν πλούσιος», που θα κάνει πρεμιέρα στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Στράτος Μαρκίδης, ενώ το σενάριο, που αφηγείται την ιστορία τριών εντελώς διαφορετικών ανθρώπων που κερδίζουν ένα μυθικό ποσό στο λαχείο, υπογράφουν οι Νίκος Παπαδόπουλος, Μαντώ Αρβανίτη, Μάκης Πιτταράς και Αντώνης Ανδρής.

Επιστροφή «βόμβα» στον ΑΝΤ1 μετά από 12 χρόνια για γνωστή παρουσιάστρια!

Οι ηθοποιοί που θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων είναι ο Σωτήρης Καλυβάτσης, η Κατερίνα Γερονικολού, η Μπέσυ Μάλφα, αλλά και η Νίκη Σκιαδαρέση.

Το νέο όνομα «βόμβα» που θα προστεθεί στη σειρά είναι η Φωτεινή Τσακίρη. Η ίδια συμμετείχε πέρυσι στη σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή» και είναι ένα πολύ δυνατό χαρτί για το κανάλι, αφού το κοινό την έχει αγαπήσει!

ΑΝΤ1: Όνομα «βόμβα» στη νέα καθημερινή σειρά «Αν ήμουν πλούσιος»!β