Φτερωτός Θεός: Οργιάζουν οι φήμες για την πραγματική σχέση Σανέμ - Φαμπρί! Συγκλονιστικές εξελίξεις 19/9!

Το επεισόδιο πριν παιχτεί στην τηλεόραση!

Φτερωτός Θεός: Οργιάζουν οι φήμες για την πραγματική σχέση Σανέμ - Φαμπρί! Συγκλονιστικές εξελίξεις 19/9!

Οργιάζουν οι φήμες στην εταιρία για την πραγματική σχέση της Σανέμ με τον Φαμπρί. Οι εξελίξεις 19/9 είναι συγκλονιστικές στην σειρά «Φτερωτός Θεός».

Να υπενθυμίσουμε πως ο σενιόρ Φαμπρί, οργάνωσε ένα πάρτι έκπληξη στην για την Σανέμ και δεν το γνώριζε κανείς.

Επεισόδιο 55
Στην «Υπέροχη Ιδέα» οργιάζουν οι φήμες για την πραγματική σχέση που έχει ή θέλει να αποκτήσει ο κύριος Φάμπρι με τη Σανέμ, αφού οργάνωσε για αυτή ολόκληρο πάρτι – έκπληξη. Η Σανέμ πάντως δε δίνει καμία σημασία, αφού έχει αποφασίσει να φύγει από την εταιρία για να ξεχάσει τον Τζαν. Η Λεϊλά αλλάζει γνώμη και δε θέλει να επιστρέψει στον Εμρέ τα ενοχοποιητικά έγγραφα.

Τι είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα;

Επεισόδιο 47
Η Αϊλίν αφήνει διαρκώς υπονοούμενα στον Τζαν για την ειλικρίνεια της Σανέμ, ώστε αν αποκαλυφθούν τα ψέματα που του είπε η Σανέμ για χάρη του Εμρέ, ο Τζαν να θυμώσει αποκλειστικά μαζί της. Η Αϊχάν παραδέχεται πρώτα στον εαυτό της και έπειτα στη Σανέμ ότι ερωτεύτηκε επιτέλους κι αυτή τον Τζέι-Τζέι. Η «Υπέροχη Ιδέα» γυρίζει την επόμενη καμπάνια της σε ένα λούνα παρκ και ο Τζαν με τη Σανέμ μετά βίας καταφέρνουν να κρύψουν τον έρωτά τους από τους υπόλοιπους συναδέλφους τους.

Επεισόδιο 48
Από ένα παιχνίδι της τύχης ο Τζαν μαθαίνει την αλήθεια για το παιχνίδι που του έπαιξε η Σανέμ στην αρχή της γνωριμίας τους και τα ψέματα που του έχει πει έως τώρα. Η Σανέμ συντετριμμένη αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι έδρασε υπό τις οδηγίες του Εμρέ. Προσπαθεί να δώσει εξηγήσεις στον Τζαν και τον παρακαλεί να τη συγχωρήσει. Όμως τίποτα πια δε θα είναι το ίδιο, ούτε ανάμεσα στη Σανέμ και τον Τζαν, ούτε ανάμεσα σε αυτόν και τον αδελφό του.

Επεισόδιο 49
Στον απόηχο των πρόσφατων αποκαλύψεων, έρχεται η τελική έκρηξη ανάμεσα στον Τζαν και τον Εμρέ. Ακόμη, σαν να μην έφταναν όσα έμαθε ο Τζαν για την κρυφή συνεργασία της Σανέμ με τον αδελφό του, αρχίζουν να βγαίνουν στην επιφάνεια και οι δολοπλοκίες του Εμρέ με την Αϊλίν εις βάρος της εταιρίας. Η κατάσταση στην «Υπέροχη Ιδέα» είναι εμπόλεμη και η Σανέμ αναζητά βοήθεια από μια απροσδόκητη πηγή.

Επεισόδιο 50
Ο Τζαν προσπαθεί να αντιμετωπίσει άλλη μια σοβαρή κρίση που απειλεί το μέλλον της «Υπέροχης Ιδέας». Οι κατηγορίες περί δωροδοκίας φέρνουν τεράστια προβλήματα και στην εικόνα αλλά και στα οικονομικά της εταιρίας. Έτσι ο Τζαν αναγκάζεται να διαθέσει προς πώληση μετοχές της εταιρίας ώστε να μπορέσει να καλύψει μέρος των χρεών της. Η Σανέμ δέχεται μια νέα επαγγελματική πρόταση, όμως το μυαλό της είναι πάντα στον Τζαν. Εκείνος δεν είναι ακόμη έτοιμος να την εμπιστευτεί ξανά.

Επεισόδιο 51
Η Σανέμ έχει μια καλή ιδέα προκειμένου να βοηθήσει την εταιρία. Πείθει τον κύριο Φάμπρι να αγοράσει αυτός τις μετοχές της «Υπέροχης Ιδέας» που θέλει να πουλήσει ο Τζαν, έτσι ώστε να μην αναγκαστούν να τις παραχωρήσουν στον επόμενο ενδιαφερόμενο, που είναι επικίνδυνος για την εταιρία. Ο Τζαν όμως θυμώνει με τη Σανέμ, επειδή έδρασε χωρίς να τον ενημερώσει. Εν τω μεταξύ, η Σανέμ βρίσκει αποδείξεις για τα κρυφά σχέδια του Εμρέ και της Αϊλίν να συνεργαστούν επαγγελματικά και να καταστρέψουν την «Υπέροχη Ιδέα».