Αστέρια στην Άμμο: O Μάξιμος ζητά επίσημα σε γάμο την Αλεξία! Όλες οι σημερινές 19/9 εξελίξεις!

Τι θα δούμε σήμερα;

Αστέρια στην Άμμο: O Μάξιμος  ζητά επίσημα σε γάμο την Αλεξία! Όλες οι σημερινές 19/9 εξελίξεις!

Έχουμε όλες τις σημερινές 19/9 εξελίξεις στην καθημερινή σειρά «Αστέρια στην Άμμο». Ο Μάξιμος ζητά και επίσημα σε γάμο την Αλεξία.

Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 6

O Μάξιμος πάει στο σπίτι της Αλεξίας και την ζητά επίσημα σε γάμο. Η Δέσποινα υποψιάζεται πως ο Μάξιμος κινείται κατόπιν των εντολών του πατέρα του και αποφασίζει να προσλάβει ντετέκτιβ για να τους παρακολουθήσει. Στο μεταξύ η Αλεξία ενθουσιασμένη βγαίνει για φαγητό με τον Μάξιμο. Στην εντατική η Αλκμήνη!

Στο δείπνο της κάνει δώρο ένα δαχτυλίδι αρραβώνων που ανήκει στην μητέρα του και της ζητά να παντρευτούν σε ένα μήνα. Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος ζητά από τον Μαντάλ να του βγάλει καινούργιο διαβατήριο, με διαφορετικό όνομα. Η Νίκη θολωμένη από τη δίψα για εκδίκηση ψάχνει στοιχεία για τον Ιάκωβο. Δεν βρίσκει κάτι και έτσι προχωρεί στον επόμενο στόχο : την Αλεξία Στεργίου.

«Αστέρια στην άμμο»: Οι πρώτες σκηνές από την νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου!

Διέρρευσαν οι πρώτες σκηνές από την νέα δραματική σειρά του Ανδρέα Γεωργίου με τίτλο «Αστέρια στην άμμο» που θα προβληθεί μέσα από τον Alpha tv.

Η σειρά είναι βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Ρένας Ρώσση – Ζαΐρη. Ξετυλίγει την ιστορία τεσσάρων φίλων. Ενός κοριτσιού και τριών αγοριών που τους συνδέει η ανεμελιά των παιδικών χρόνων, η εφηβεία, ο έρωτας, η αγάπη αλλά τους χωρίζει η ζωή, καθώς ένοχα μυστικά από το παρελθόν έρχονται να στοιχειώσουν τις ζωές τους.

Εκτός από το trailer της σειράς που κυκλοφόρησε επίσημα πριν από μία εβδομάδα, ένα βίντεο με backstage σκηνές από τη σειρά του Ανδρέα Γεωργίου είδε το φως της δημοσιότητας.

Εκτός από την σειρά «Αστέρια στην άμμο» τον βλέπουμε και στην σειρά «8 λέξεις».

Ανδρέας Γεωργίου: Αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θα βρίσκεται στη νέα σειρά «Αστέρια στην άμμο»!

Ακόμη ένας αγαπημένος Έλληνας ηθοποιός θα βρίσκεται μεταξύ άλλων, στη νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου, «Αστέρια στην Άμμο».

Ο Χριστόφορος, ο Νικηφόρος, ο Παντελής και ο Πέτρος θα μπορούσαν να είναι φίλοι. Αλλά δεν είναι. Τους... εκπροσωπεί ο Πέτρος Λαγούτης, του οποίου τα τηλεοπτικά σχέδια δεν έχουν τέλος. Αυτά λοιπόν μοιράζεται μαζί μας/σας.

Βλέπατε το «Πέτα τη φριτέζα» στον ΑΝΤ1 από την αρχή της σεζόν;
«Η αλήθεια είναι πως όχι! Δεν βλέπω τηλεόραση, δεν προλαβαίνω. Αλλά όταν προλαβαίνω να κάτσω μπροστά από την τηλεόραση, παρακολουθώ Netflix».

Οπότε, όταν έγινε η πρόταση...
«Δεν ήξερα περί τίνος πρόκειται. Ηξερα απλά πως πρόκειται για μια σειρά που πηγαίνει καλά. Επειδή όμως είμαι φίλος με τη Νικολέττα Κοτασηλίδου, την τηλεοπτική Μαριέττα, την παρακάλεσα να με βοηθήσει. Η Νικολέττα μου εξήγησε τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια, οπότε όταν διάβασα το σενάριο μπήκα κατευθείαν στο κλίμα. Ηταν μια ωραία συενεργασία».

Θα μπορούσε αυτός ο ρόλος να έχει συνέχεια;
«Ναι, αν σκεφτεί κανείς πως είναι ο άντρας της Μαριέττας, θα μπορούσε να επανέλθει και στο μέλλον. Δεν γνωρίζω κάτι επίσημα, απλά υποθέτω».

undefined

Ποια είναι η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου και τι πρόκειται να δούμε;

Ωστόσο έχετε ξεκινήσει και γυρίσματα για μια σειρά που ενώ καλά-καλά δεν γνωρίζει ο κόσμος, έχει αρχίσει να χύνεται πολύ μελάνι! Μιλάω φυσικά για τη νέα σειρά των Αντρέα Γεωργίου και Κούλλη Νικολάου, το «Αστέρια στην άμμο».
«Δεν έχω αντιληφθεί ότι γίνεται ήδη χαμός. Ωστόσο είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη δουλειά. Συνεργάστηκα μαζί τους στο παρελθόν και ήταν κύριοι και οι δύο στη συνεργασία μας. Εδώ είμαι όμως χαρούμενος και για άλλους λόγους. Χαίρομαι που το σενάριο το γράφει η Ρένα Ρίγγα, το οποίο βασίζεται στο βιβλίο της Ρένας Ρώσση. Ακόμα όμως περισσότερο χαίρομαι που θα υπάρχουν δίπλα μου συνάδελφοι που αγαπώ και εκτιμώ. Οπως η Μυρτώ Αλικάκη, ο Δημοσθένης Παπαδόπουλος που επιστρέφει μετά από χρόνια, η Σοφία Βογιατζάκη, η Λουκία Πιστιόλα. Εξαιρετική μου φάνηκε και η κοπέλα που θα υποδυθεί την πρωταγωνίστρια, την Αλεξία».

Ποιον θα ενσαρκώσετε;
«Τον Νικηφόρο. Αυτός είναι ένας κόντρα ρόλος! Ενας πολύ κακός άνθρωπος, ένας στυγνός εκμεταλλευτής καταστάσεων που θα κάνει και διάφορες αποτρόπαιες πράξεις».

Αισθηματική, δραματική ή αστυνομική σειρά; Ή θα υπάρχουν λίγο απ’ όλα;
«Νομίζω πως θα έχει λίγο απ’ όλα...».

Μάλλον είναι και αυτό ένα μέρος της επιτυχίας του κυρίου Γεωργίου.
«Ναι, αλλά νομίζω πως η ποσόστωση στο λίγο απ’ όλα παίζει μεγάλη σημασία. Γιατί αν πας να βάλεις όλα από πολύ, το καις. Το πόσο θα βάλεις είναι... συνταγή. Και αν την έχουν βρει, μπράβο τους».

Θα είναι από τις σειρές που θα προκαλέσουν αίσθηση το επερχόμενο φθινόπωρο;
«Το εύχομαι. Μακάρι. Νομίζω πάντως ότι έχει όλες τις προδιαγραφές για να αφήσει καλή αίσθηση στον κόσμο. Το πόσο καλή... θα δείξει. Νομίζω πως αυτό δεν το ξέρει κανείς για καμία σειρά. Και αν λέει πως το ξέρει, είναι ψεύτης. Πάντα οι δουλειές μας είναι και λίγο ρίσκο...».

Από τη μια δουλειά στην άλλη! Γνωρίζω πως πρόσφατα τελειώσατε και τα γυρίσματα μια μίνι σειρά.
«Πρόκειται για “Εταιρος εγώ” που είναι συνέχεια της ταινίας και θα είναι συνολικά 8 επεισόδια. Θα προβληθεί αρχικά στην Cosmote και του χρόνου σε κάποιο ιδιωτικό κανάλι. Μιλάμε για μια τεράστια παραγωγή, ίσως η δεύτερη μετά το “Νησί”, βασισμένη στο εξαιρετικό σενάριο του Σωτήρη Ζαφούλια. Μεταξύ άλλων θα παίζουν οι Βίκυ Παπαδοπούλου, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου, Σπύρος Παπαδόπουλος, Μάνος Βακούσης, Τάσος Ιορδανίδης. Βγαίνει τον Μάιο».

Ο Πέτρος Λαγούτης δεν είναι ο μόνος που θα βρίσκεται στην νέα σειρά!

Εκεί ποιον θα υποδυθείτε;
«Ενας εγκληματολόγος (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) συνεργάζεται με την ελληνική αστυνομία. Αρχηγός της είναι ο Μάνος Βακούσης, του οποίου βοηθός είμαι εγώ. Είμαι ο Παντελής. Οι τρεις μας θα προσπαθήσουμε να εξιχνιάσουμε έναν σίριαλ κίλερ».

Πλούσιος ο επόμενος χειμώνας. Θεατρικά πού θα σας δούμε;
«Μετά από χρόνια, θα ανεβάσουμε ξανά τη “Μέθοδο Γκρόνχολμ” στο θέατρο Ανεσις. Η σκηνοθεσία θα είναι των Γιώργου Καραμίχου και Διαγόρα Χρονόπουλου».

Τι άλλο θα μπορούσατε να ζητήσετε;
«Τίποτε άλλο επαγγελματικά. Τα καλύτερα έρχονται εκεί που δεν τα περιμένεις. Το άλλο που μπορεί να ζητήσει κανείς είναι η υγεία. Είναι μεγάλο λάθος να τη θεωρούμε δεδομένη».

ΠΗΓΗ: TiVi ΣΙΡΙΑΛ