Πέτα τη Φριτέζα: Πρεμιέρα σήμερα κι έχουμε spoiler! Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδιο (23-24/9)!

Μάθετε πριν παιχτεί καν στην τηλεόραση!

Πέτα τη Φριτέζα: Πρεμιέρα σήμερα κι έχουμε spoiler! Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδιο (23-24/9)!

Πρεμιέρα σήμερα για την αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, "Πέτα τη Φριτέζα" κι έχουμε spoiler! Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδιο (23-24/9)!

Μία νέα εποχή ξεκινάει για τη Λαγουδέρα και τους ήρωες του Φτασμένου! Ο Ανδρέας Μπασκιάς και ο Κίμωνας Ορλώφ βρίσκονται πλέον σε διαφορετικές χώρες αλλά ζουν την απόλυτη καταστροφή. Με μοναδική διαφορά ότι ο ένας από τους δύο δεν το γνωρίζει. Το μυστικό που τους δένει έχει πλέον αποκαλυφθεί αλλά, η στιγμή της συμφιλίωσης πατέρα και γιού δεν έχει έρθει ακόμη… Στη νέα εποχή της Λαγουδέρας οι… φουρτούνες αρχίζουν όταν το πρώτο γεμιστό καλαμάρι βγει από την κουζίνα! Ρώσοι, διαμάντια και πολλές θύελλες έρχονται στο Φτασμένο σερβιρισμένες α λα Ανδρέας Μπασκιάς και Κίμωνας Ορλώφ με μοναδική συνταγή την πιο νόστιμη από όλες, εκείνη της αγάπης.

Τι θα δούμε στα δύο πρώτα επεισόδια;

Πέτα τη Φριτέζα: Η ηθοποιός που "μπαίνει" στη σειρά! Ποια είναι;


Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου
Επεισόδιο 1: «Καλαμάρι γεμιστό της Λούνας»

Το καλοκαίρι πέρασε και το φθινόπωρο βρίσκει τον Κίμωνα στη Φλωρεντία. Μόνο που τα πράγματα δεν πάνε καθόλου καλά για τον άλλοτε κραταιό σεφ. Η περιουσία του έχει εξαφανιστεί και η φήμη του έχει καταβαραθρωθεί για τα καλά. Την ίδια στιγμή στο μακρινό Φτασμένο, ο Αντρέας έχει περάσει το καλοκαίρι με την αλήθεια -ότι ο Κίμωνας είναι γιος του- να «κάθεται» σταδιακά μέσα του και την ανάγκη του να βοηθήσει τον «νεόκοπο» γιο του να μεγαλώνει. Παράλληλα κάνει την εμφάνιση της στο χωριό η μυστηριώδης Λούνα που εμπορεύεται καλαμάρια με περίεργη γέμιση και σκοπό. Η Ζαμπέλα ψάχνει να βρει τα ίχνη της εξαφανισμένης Φάλον αλλά τελικά βρίσκει την ανιψιά της. Ο Αντρέας μαθαίνει από την Ιταλία τα νέα για τον γιο του και αποφασίζει να πάει στη Φλωρεντία για να βοηθήσει τον Κίμωνα.

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου
Επεισόδιο 2: «Fratelli di Firenze»

O φόβος για τα αεροπλάνα νικάει τον Αντρέα και τον επαναπατρισμό του Κίμωνα στο Φτασμένο αναλαμβάνουν τα ξαδέρφια της οργής, Λάκης και Σωκράτης. Ο Κίμωνας έχει ξεπέσει στον απόλυτο βαθμό αλλά παρά την κατάντια του δεν τους κάνει τη χάρη να τους ακολουθήσει. Η Λούνα δίνει απίστευτες προσφορές για να αγοράσει όλα τα καλαμάρια που αλιεύονται στο Φτασμένο ενώ ζητάει από τον Αντρέα να χρησιμοποιεί τα ψυγεία της Λαγουδέρας για την αποθήκευσή τους. Ο Αντρέας, μην ξέροντας τι τον περιμένει δέχεται. Το Ροκανίδι έχει ανοίξει τις πόρτες του κάτω από την διεύθυνση του Μένιου αλλά από την πρώτη μέρα ο γιος της Ζαμπέλας βάζει την σφραγίδα της κακοδιαχείρισης φαρδιά- πλατιά. Στη Φλωρεντία, ο Κίμωνας ξεπερνά το όριο της εξαθλίωσης και ο Λάκης με τον Σωκράτη του θυμίζουν ποια είναι η οικογένεια του… Θα δεχτεί να επιστρέψει μαζί τους στο Φτασμένο;

Από τη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου και κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:45 μία διαφορετική εποχή ξεκινάει για τη Λαγουδέρα και τους ήρωες του Φτασμένου.

«Πέτα τη φριτέζα»: Αποκλειστικό! Ο δεύτερος κύκλος έρχεται μαζί με ανατροπές!

Ο δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1, «Πέτα τη φριτέζα» έρχεται μαζί και με ανατροπές. Τι πρόκειται να δούμε στα επεισόδια;

Πολλά καλαμάρια, διαμάντια, ρωσικές δολιοφθορές, ενδοοικογενειακές θύελλες, έρωτες και... ροκανίδι προβλέπεται να έχει η δεύτερη σεζόν της αγαπημένης κωμικής σειράς που επιστρέφει στους δέκτες μας σε λίγες μόνον ημέρες.

Τι και αν το μεγάλο μυστικό για τη σχέση που έχει ο Κίμωνας Ορλώφ, ο 12στερος σεφ, με τον Ανδρέα Μπασκιά, πρώην ιδιοκτήτη της Λαγουδέρας, έγινε γνωστό τοις πάσι; Σε λίγες ημέρες θα δούμε πως οι δύο αυτοί χαρακτήρες, αντί να μείνουν ενωμένοι θα βρεθούν σε διαφορετικές χώρες!

Πέτα τη φριτέζα: Τα πρώτα επεισόδια της σεζόν και τα νέα πρόσωπα! Αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Πιο συγκεκριμένα, θα παρακολουθήσουμε τον Κίμωνα να ζει την απόλυτη αποτυχία στη Φλωρεντία. Ο άνθρωπος που είχε αφήσει ως υπεύθυνο στο ξακουστό και βραβευμένο μαγαζί του «El minimale», παράτησε την επιχείρησή του, αφήνοντάς του πίσω μόνο έναν σωρό από χρέη.

undefined

Ο δε Αντρέας μπορεί να συνεχίζει να πατάει καθημερινά το πόδι του στο μαγαζί του, τη «Λαγουδέρα» του, αυτό όμως δεν σημαίνει πως όλα βαίνουν καλώς για το μέλλον του. Για την ακρίβεια, αγνοεί πως το μαγαζί του, η μεγαλύτερη αδυναμία της ζωής του, έχει περάσει -με τη βοήθεια της Ζαμπέλας- στα χέρια Ρώσων επενδυτών και κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να βρεθεί στον δρόμο. Πριν όμως γίνουν όλα αυτά, μαθαίνει για την καταστροφή που πλήττει τον γιο του, Κίμωνα, και αποδεικνύει για μια ακόμη φορά πόσο μεγάλη καρδιά έχει. Στέλνει λοιπόν τον Σωκράτη και τον Λάκη στη Φλωρεντία για να τον φέρουν πίσω.

Η επιστροφή του Κίμωνα όμως στην πατρίδα θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη όλων, όπως και η προσπάθεια των δύο αντρών να συμφιλιωθούν. Η σχέση λοιπόν του Κίμωνα με τον Αντρέα θα περάσει για μια ακόμη σεζόν διά πυρός και σιδήρου. Οταν ο φημισμένος κύριος Ορλώφ, χωρίς φήμη και χρήματα πλέον, συνειδητοποιήσει πως πρέπει να στήσει την επιχείρησή του από την αρχή, θα αναγκαστεί όχι μόνο να ζητήσει τη βοήθεια του πατέρα του αλλά και να ορκιστεί στη... φριτέζα.

Στο χωριό θα μείνει μόνιμα η Πέτρα (Ιωάννα Ασημακοπούλου), ανιψιά της Φάλον που θα αναλάβει την τράτα της και τον Μαμαντού. Τα δίχτυα της δεν θα τα ρίχνει μόνο στη θάλασσα αλλά και προς τον Σωκράτη. Μέσω αγγελίας θα καταφτάσει στο Φτασμένο και η Παυλίνα (Μαρία Μοσχούρη), η οποία προσλαμβάνεται στο μαγαζί της Μαριέττας χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία.

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, μια γυναίκα-μυστήριο, η Λούνα (Νάντια Κοντογεώργη), θα εισβάλλει στη ζωή όλων στο Φτασμένο. Κοινοποιεί μια ψεύτικη ταυτότητα στους γύρω της, ενώ πρέπει να φέρει εις πέρας μια ειδική αποστολή. Τις πρώτες και μικρές πρωινές ώρες, εκείνες τις στιγμές που όλη η φύση ησυχάζει, η Λαγουδέρα μετατρέπεται σε κέντρο διεθνούς λαθρεμπορίου διαμαντιών με συντονίστρια εκείνη. Πού βρίσκεται το παράνομο εμπόρευμα; Μα στις κοιλιές των καλαμαριών, φυσικά! Δεν είναι τυχαία άλλωστε η ονομασία προέλευσης του εν λόγω εμπορεύματος «Καλαμάρι Φτασμένου, το καλύτερο της Μεσογείου».
Το ερώτημα όμως που γεννιέται δεν είναι πότε το λαθρεμπόριο αυτό θα γίνει γνωστό στους Αντρέα, Κίμωνα, Σωκράτη και Λάκη, αλλά και π’ως ενωθούν ως οικογένεια για να αντιμετωπίσουν τον... εχθρό!

ΠΗΓΗ: TV24
KATEΡΙΝΑ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ