Αστέρια στην Άμμο: Ο Ίωνας γίνεται έξαλλος με μια ανακοίνωση! Οι εξελίξεις του επεισοδίου σήμερα 30/9!

Τι θα δούμε σήμερα;

Αστέρια στην Άμμο: Ο Ίωνας γίνεται έξαλλος με μια ανακοίνωση! Οι εξελίξεις του επεισοδίου σήμερα 30/9!

Ο Ίωνας γίνεται έξαλλος με μια ανακοίνωση και οι εξελίξεις του επεισοδίου σήμερα 302/9 στην σειρά «Αστέρια στην άμμο».

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου – Επεισόδιο 13
Ο Αλέξανδρος επισκέπτεται την Δέσποινα προκειμένου να συνεννοηθούν για τις επόμενες κινήσεις τους. Η Αλεξία, ο Μάξιμος, ο Ανδρέας και ο Ίωνας συναντιούνται στην παραλία που άλλοτε τους γέμιζε χαρά και που τώρα τους γεμίζει πίκρα καθώς θυμούνται όσα έγιναν εκεί πριν πολλά χρόνια. Την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος αποφασίζει πλέον πως δε χωρεί άλλη αναβολή και πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα για να προστατέψει τις κόρες του. Η Αλεξία ανακοινώνει στον Ίωνα ότι θα απουσιάζουν από το γάμο του και εκείνος γίνεται έξαλλος. Η Μαριάννα επισκέπτεται τον Λουκά αποφασισμένη ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για να του μιλήσει για το παρελθόν της.

Αστέρια στην Άμμο: Κλονίζεται ο γάμος Αριάδνης - Μάξιμου! Η αποκάλυψη που κάνει τα πάντα να καταρρεύσουν!

Αστέρια στην άμμο: Δείτε τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας! Είναι κούκλος και ηθοποιός!

Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Αστέρια στην άμμο». Είναι κούκλος και ζουν έναν όμορφο έρωτα.

Μπορεί στην σειρά που βλέπουμε και σήμερα, να είναι ερωτευμένη με τον Ρένο Ρώτα, ωστόσο στην ζωή είναι ζευγάρι με τον Κύπριο ηθοποιό Γρηγόρη Γεωργίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Λαμπρινή Σκρέκα είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη και έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια και ήδη συγκατοικεί με τον αγαπημένο της.

«Ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως δεν επιθυμούν να προβάλλουν. Μοιράζονται την κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο μέσω της δουλειάς τους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον, με τον Γρηγόρη να είναι πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό βήμα της Λαμπρινής», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον τους.

Αστέρια στην άμμο

Αστέρια στην άμμοΑστέρια στην άμμο