Έρωτας Μετά: Βρίσκουν τον Γιώργο χτυπημένο στην εταιρία! Οι εξελίξεις 1/10 είναι καταιγιστικές!

Τι θα δούμε σήμερα;

Έρωτας Μετά: Βρίσκουν τον Γιώργο χτυπημένο στην εταιρία! Οι εξελίξεις 1/10 είναι καταιγιστικές!

Βρίσκουν τον Γιώργο χτυπημένο στην εταιρία και οι εξελίξεις 1/10 της σειράς «Έρωτας Μετά», είναι καταιγιστικές στον Alpha tv.

Τρίτη 1η Οκτωβρίου, στις 21:50 - Επεισόδιο: 8. Ένα όπλο γεμίζει νέα ερωτήματα!

Ο Γιώργος βρίσκει τον Ηλία άσχημα χτυπημένο στο πάρκινγκ της εταιρίας και τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Τα τραύματα του Ηλία οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάποιος επιχείρησε να τον εκφοβίσει. Ο Παπαδόπουλος ενημερώνει την Αντιγόνη για τα καινούργια στοιχεία που έχει για τον υπαίτιο του ατυχήματος και της ξεκαθαρίζει πως η Όλγα Χουρμούζη είναι κλειδί για τη λύση της υπόθεσης του Κωνσταντίνου. Ο Χρήστος επισκέπτεται μετά από πολλά χρόνια τον αδελφό της Άννας, Απόστολο, και οι δυο τους έρχονται σε σύγκρουση για τα πόσα ξέρει ο καθένας αναφορικά με την εξαφάνιση της Άννας. Πίσω στο παρελθόν, η Άννα βοηθάει την Ηλέκτρα και τον Κωνσταντίνο να ξεπεράσουν την ψυχρότητα μεταξύ τους μετά τον καυγά, χρησιμοποιώντας το μάθημα τάνγκο για να τους φέρει κοντά.

Ηθοποιός του Έρωτας Μετά αποκαλύπτει: «Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα...»!

Ηθοποιός της επιτυχημένης σειράς του AlphaTv, «Έρωτας Μετά» αποκαλύπτει ένα σκηνικό με θαυμάστρια του που δεν ξέραμε! Μεταξύ άλλων είπε: «Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα...»!

Ο ίδιος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα!

Ο λόγος για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε ένα περιστατικό που βίωσε με μία θαυμάστρια και είπε χαρακτηριστικά:

«Μια φορά στο αεροδρόμιο, με φώναζε μια κυρία και δεν την άκουγα. Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα ακουστικά από το αυτί, μόνο και μόνο για να βγάλουμε μια φωτογραφία. Τα πρώτα πέντε δευτερόλεπτα είχα θυμώσει λίγο, αλλά μετά βγάλαμε την φωτογραφία και το άφησα εκεί».

Ηθοποιός του Έρωτας Μετά αποκαλύπτει: «Ήρθε και μου τράβηξε με δύναμη τα...»

Έρωτας Μετά: Ένα όπλο γεμίζει νέα ερωτήματα! Ραγδαίες οι εξελίξεις 30/9!