Αστέρια στην Άμμο: O Ίωνας πριν το γάμο του πρέπει να μάθει την αλήθεια! Εξελίξεις που συγκλονίζουν 1/10!

Τι θα δούμε σήμερα;

Αστέρια στην Άμμο: O Ίωνας πριν το γάμο του πρέπει να μάθει την αλήθεια! Εξελίξεις που συγκλονίζουν 1/10!

O Ίωνας πριν το γάμο του πρέπει να μάθει την αλήθεια και οι εξελίξεις στην σειρά «Αστέρια στην Άμμο» για σήμερα 1/10, συγκλονίζουν.

Τρίτη 01 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 14

Η Δέσποινα αρνείται να δεχθεί το γάμο της Αλεξίας και του Μάξιμου και οι συγκρούσεις με την εγγονή της αυξάνονται και εντείνονται. Εν τω μεταξύ, ο Ανδρέας προσπαθεί να πείσει τον Μάξιμο και την Αλεξία ότι πρέπει να πουν όλη την αλήθεια στον Ίωνα πριν το γάμο του με την Αριάδνη. Ο Λουκάς προσπαθεί απεγνωσμένα να μιλήσει με την Νίκη, η οποία τον αποφεύγει. Ο Μάξιμος πολιορκείται στενά από την Αριάδνη και ο Νικηφόρος ανησυχεί μήπως την τελευταία στιγμή χαλάσουν τα σχέδια τους. Η Αλεξία κανονίζει εισιτήρια για Ινδία, ενώ την ίδια στιγμή ο Ιάκωβος παραλαμβάνει το καινούργιο του διαβατήριο και κανονίζει την επιστροφή στην Ελλάδα.

Αστέρια στην άμμο: Δείτε τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας! Είναι κούκλος και ηθοποιός!

Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Αστέρια στην άμμο». Είναι κούκλος και ζουν έναν όμορφο έρωτα.

Μπορεί στην σειρά που βλέπουμε και σήμερα, να είναι ερωτευμένη με τον Ρένο Ρώτα, ωστόσο στην ζωή είναι ζευγάρι με τον Κύπριο ηθοποιό Γρηγόρη Γεωργίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Λαμπρινή Σκρέκα είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη και έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια και ήδη συγκατοικεί με τον αγαπημένο της.

«Ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως δεν επιθυμούν να προβάλλουν. Μοιράζονται την κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο μέσω της δουλειάς τους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον, με τον Γρηγόρη να είναι πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό βήμα της Λαμπρινής», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον τους.

Αστέρια στην άμμο

Αστέρια στην άμμοΑστέρια στην άμμο