Αστέρια στην Άμμο: Κάποιος παρακολουθεί τον Μάξιμο! Εξελίξεις σοκ σήμερα 3/10!

Τι θα δούμε σήμερα;

Αστέρια στην Άμμο: Κάποιος παρακολουθεί τον Μάξιμο! Εξελίξεις σοκ σήμερα 3/10!

Εξελίξεις σοκ θα παρακολουθήσουμε σήμερα στην καθημερινή σειρά «Αστέρια στην Άμμο». Κάποιος παρακολουθεί τον Μάξιμο και τον προειδοποιούν.

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση...

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου – Επεισόδιο 16
Η συνάντηση του Αλέξανδρου και της Μαριάννας θα ξυπνήσει μνήμες και συναισθήματα του παρελθόντος. Ο Νικηφόρος έχει καταλάβει ότι κάποιος παρακολουθεί τον Μάξιμο και είναι πεπεισμένος ότι πίσω από όλα κρύβεται η Δέσποινα. Ο Αντρέας προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Ίωνα για την Αριάδνη χωρίς όμως να εκθέσει τον Μάξιμο. Ο Ίωνας είναι ανένδοτος και κατηγορεί τον Ανδρέα, πως σε αντίθεση με τον ίδιο, αρνείται να προχωρήσει με την ζωή του γιατί είναι ακόμα ερωτευμένος με την Αλεξία. Ο Νικηφόρος αποφασίζει να κάνει μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στην Δέσποινα.

Αστέρια στην άμμο: Δείτε τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας! Είναι κούκλος και ηθοποιός!

Δείτε για πρώτη φορά τον σύντροφο της πρωταγωνίστριας της σειράς «Αστέρια στην άμμο». Είναι κούκλος και ζουν έναν όμορφο έρωτα.

Μπορεί στην σειρά που βλέπουμε και σήμερα, να είναι ερωτευμένη με τον Ρένο Ρώτα, ωστόσο στην ζωή είναι ζευγάρι με τον Κύπριο ηθοποιό Γρηγόρη Γεωργίου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real Life, η Λαμπρινή Σκρέκα είναι πολύ ερωτευμένη και ευτυχισμένη και έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια και ήδη συγκατοικεί με τον αγαπημένο της.

«Ζουν έναν μεγάλο έρωτα, που όμως δεν επιθυμούν να προβάλλουν. Μοιράζονται την κοινή πεποίθηση ότι πρέπει να απασχολούν τη δημοσιότητα μόνο μέσω της δουλειάς τους. Ο ένας στηρίζει τον άλλον, με τον Γρηγόρη να είναι πολύ χαρούμενος με το νέο επαγγελματικό βήμα της Λαμπρινής», δηλώνει πηγή από το περιβάλλον τους.

Αστέρια στην άμμο

Αστέρια στην άμμοΑστέρια στην άμμο