8 Λέξεις: Αποκλειστικό! Η Ηλιάνα χάνει το παιδί!

Μόνο εδώ οι εξελίξεις!

8 Λέξεις: Αποκλειστικό! Η Ηλιάνα χάνει το παιδί!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ για την σειρά «8 Λέξεις». Η Ηλιάνα χάνει το παιδί. Ο Μιχαήλ την καταγγέλλει για αρπαγή και πλαστογραφία.

Η Ηλιάνα ζει κρυφά τον έρωτά της στη Ρώμη με τον Οδυσσέα, ενώ ο Μιχαήλ ψάχνει να βρει ποιος πλαστογράφησε την υπογραφή του για τη μικρή Αριάδνη, την οποία θα χρησιμοποιήσει σαν μοχλό πίεσης στην Ηλιάνα.

Ο Οδυσσέας με την Ηλιάνα συνεχίζουν να συναντιούνται στη Ρώμη, χωρίς να ξέρει κανείς γι’ αυτό, ενώ ο Οδυσσέας βλέπει την καινούρια γκαλερί στη Ρώμη και ενθουσιάζεται! Ο Μιχαήλ μαθαίνει ότι κάποιος πλαστογράφησε την υπογραφή του και γίνεται έξαλλος με την πλαστογραφία που έκανε η Ηλιάνα προκειμένου να ταξιδέψει εκτός Ελλάδας με τη μικρή Αριάδνη. Τα βάζει με τον Δημήτρη και τον κατηγορεί ότι αυτός τη βοήθησε. Παρότι ο Δημήτρης τον διαβεβαιώνει ότι δεν έχει καμία ανάμειξη, ο Μιχαήλ δεν τον πιστεύει.

Στο μεταξύ, στη Ρώμη, ο Οδυσσέας και η Ηλιάνα συναντιούνται κρυφά απ' όλους, περνούν όμορφες στιγμές και τους κατακλύζουν οι αναμνήσεις από την πρώτη γνωριμία τους και τα γεγονότα που τους οδήγησαν σ΄ αυτό τον θυελλώδη έρωτα.

8 Λέξεις Αποκλειστικό

Βέβαια ο Οδυσσέας κάποιες στιγμές βρίσκεται αναγκαστικά και με την Ερση. Ετσι, ένα απόγευμα που έχουν πάει για φαγητό σε ένα εστιατόριο της Ρώμης, έχουν μια τυχαία συνάντηση με τον Ακη, ο οποίος, επειδή είναι μαζί με τη Σμαράγδα, θέλει να ανοίξει η γη να τον καταπιεί! Ο Ακης προσπαθεί να τα μπαλώσει στην άβολη συνάντησή του με τον Οδυσσέα και του λέει ότι βρέθηκε τυχαία με τη Σμαράγδα στη Ρώμη κι είπε να της κάνει ένα τραπέζι.
Λίγο αργότερα η Ηλιάνα με τον Οδυσσέα, κόντρα σε όλους και σε όλα, συνεχίζουν να απολαμβάνουν την εύθραυστη ελευθερία τους, καθώς ο Μιχαήλ είναι έτοιμος για την επόμενή του κίνηση, που είναι να την κάνει να γυρίσει πίσω.

Ο Μιχαήλ έξαλλος τηλεφωνεί στον δικηγόρο της Ηλιάνας, ο οποίος επικοινωνεί μαζί της και της λέει: «Ο Μιχαήλ απειλεί πως, αν δεν γυρίσεις με την κόρη του, θα πάει στον εισαγγελέα και θα σε καταγγείλει για αρπαγή ανηλίκου και για πλαστογραφία».

Η Ηλιάνα ταράζεται, όπως και ο Αλέκος με τη Ναυσικά, που προσπαθούν να τον ηρεμήσουν: «Σε παρακαλώ, μην κάνεις τέτοιες βλακείες. Μην τραβήξεις άλλο την υπόθεση και κυρίως μη φτάσεις ως εκεί, γιατί θα βγουν όλα στη δημοσιότητα και θα βλάψεις την πολιτική σου καριέρα». Εκείνος, ωστόσο, επιμένει: «Θα το φτάσω μέχρι τα άκρα, θα της πάρω το παιδί και θα την τρέχω στα δικαστήρια μέχρι να πεθάνω».

Την ίδια στιγμή και ο Ακης συμβουλεύει την Ηλιάνα να μην κρύβεται, αλλά να γυρίσει στην Ελλάδα και θα την υπερασπιστεί αυτός. Εκείνη όμως ζει ευτυχισμένες στιγμές στην αγκαλιά του Οδυσσέα και δεν σκοπεύει να επιστρέψει προτού ο Μιχαήλ υπογράψει το διαζύγιο. Στο μεταξύ τυχαία η Ερση βλέπει την Ηλιάνα να βγαίνει από το δωμάτιο του Οδυσσέα στο ξενοδοχείο, στη Ρώμη… Προφασίζεται μια δικαιολογία και φεύγει αμέσως για Ελλάδα, ενώ ο Οδυσσέας πιστεύει ότι είναι πια ελεύθερος να ζήσει χαρούμενες στιγμές με την Ηλιάνα, αφού δεν του περνάει καθόλου απ’ το μυαλό τι πρόκειται να κάνει η Ερση. Στο μεταξύ, ο Ακης από τη Ρώμη και ο Μιχαήλ στην Αθήνα ανταλλάσσουν απειλές, ενώ ο Μιχαήλ δεν διστάζει να απειλήσει και τη Ναυσικά, καθώς θεωρεί ολόκληρη την οικογένεια υπεύθυνη για την εξαφάνιση της κόρης του. Κι ενώ ο Αλέκος καταφέρνει να βρει το πλαστογραφημένο έγγραφο που χρησιμοποίησε η Ηλιάνα, η Ερση τηλεφωνεί στον Μιχαήλ.

«Ξέρω πού βρίσκεται η γυναίκα σου με την κόρη σου», του λέει και οι φόβοι του Μιχαήλ απλώς επιβεβαιώνονται. Ετσι αρχίζει να υλοποιεί τις απειλές του μεθοδεύοντας πλέον τον τρόπο που θα πάρει την Αριάδνη. Η Ηλιάνα μαθαίνει ότι ο Μιχαήλ έφτασε την υπόθεση στον εισαγγελέα, αλλά δείχνει αποφασισμένη να μην κάνει πίσω. Παράλληλα ο Ακης, που ξέρει ότι ο Μιχαήλ ετοιμάζεται να πάρει το παιδί, τον επισκέπτεται και τον εκβιάζει ανοιχτά: «Αν δεν θέλεις να το μετανιώσεις πικρά, αν δεν θέλεις να σε αφανίσω, άσε ήσυχη την Ηλιάνα και να υπογράψεις τώρα το διαζύγιο».

8 Λέξεις: Αποκλειστικό - «βόμβα»! Η Ηλιάνα εξαφανίζεται με το παιδί της!

Αποκλειστικό - «βόμβα» για την δραματική σειρά του ΣΚΑΙ, «8 Λέξεις». Η Ηλιάνα εξαφανίζεται με το παιδί της. Ποιος ο ρόλος του Οδυσσέα;

O Mιχαήλ αρνείται πεισματικά να χωρίσει την Ηλιάνα και αφού βλέπει ότι εκείνη επιμένει, αποφασίζει να γίνει πιο σκληρός μαζί της και να την εκβιάσει. Η Ηλιάνα δεν έχει άλλο τρόπο παρά να τον εγκαταλείψει κρυφά, παίρνοντας μαζί της και το παιδί, ενώ ο Οδυσσέας, πάντα στο πλευρό της, τη βοηθάει να το κάνει πίσω από την πλάτη όλων...

Η Ηλιάνα ζητάει διαζύγιο από τον Μιχαήλ, αυτός όμως την κρατάει στο χέρι και την εκβιάζει με κάτι πολύ σημαντικό που δεν της επιτρέπει να τον πιέσει περισσότερο. Παράλληλα, ο Οδυσσέας μαζί με την Ηλιάνα καταστρώνουν σχέδιο για τη μεγάλη έξοδο: «Θα πάρεις το παιδί και θα φύγεις στο εξωτερικό. Θα τα έχω κανονίσει όλα εγώ. Θα μείνεις για λίγο μόνη με την Αριάδνη και μόλις τακτοποιήσω θα πάντα θα έρθω κι εγώ να σας βρω», της λέει, ενώ ο Μιχαήλ δεν δείχνει να κάνει πίσω.

Τηλεθέαση 19/9: Άσχημο κοντράρισμα για "8 Λέξεις" και "X-Factor"! Ποιος βγήκε νικητής;

Η Ηλιάνα νιώθει πιο εγκλωβισμένη από ποτέ με αποτέλεσμα να έρθει με τον Μιχαήλ σε μεγάλη σύγκρουση. Ωστόσο καταλαβαίνει πολύ γρήγορα ότι δεν τη συμφέρει να κοντραριστεί άλλο μαζί του και αποφασίζει να ρίξει τους τόνους και να υποχωρήσει φαινομενικά, ώστε να μην καταλάβει κάτι ο Μιχαήλ για το σχέδιο φυγής που ετοιμάζει με τον Οδυσσέα.

Η επίθεση που την τρομάζει

Ομως η Ηλιάνα δεν πρόκειται να ησυχάσει, αφού μια ξαφνική επίθεση που δέχεται από έναν άγνωστο άντρα σε ένα υπόγειο πάρκινγκ, της επιβεβαιώνει για μια ακόμα φορά ότι βρίσκεται στο στόχαστρο κάποιου άγνωστου εχθρού. Πολύ ταραγμένη αποφασίζει να συναντήσει για μια ακόμα φορά τον Οδυσσέα πριν επιστρέψει στην Κέρκυρα. Οι δυο τους κάνουν όνειρα για το μέλλον και ο Οδυσσέας φεύγει για την Κέρκυρα, όπου η Ερση διαβάζει στο κινητό του Οδυσσέα ένα ερωτικό μήνυμα που του έχει στείλει η Ηλιάνα… Η κοπέλα αρχίζει να ανησυχεί πολύ και αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση, ειδοποιώντας τη Ναυσικά γι’ αυτό: «Η Ηλιάνα δεν έχει φύγει από τη ζωή του Οδυσσέα, συνεχίζει να τον ενοχλεί και να του στέλνει ερωτικά μηνύματα. Κάτι πρέπει να κάνουμε, φοβάμαι», της λέει. Στο μεταξύ η έλλειψη αποδεικτικού υλικού για την επίθεση που δέχτηκε η Ηλιάνα, αναγκάζει τον Μιχαήλ να της κάνει κουβέντα για ψυχίατρο, μιας και θεωρεί πως όλα είναι της φαντασίας της. Η Ηλιάνα τελικά πηγαίνει σε ψυχίατρο ο οποίος της δίνει χάπια, που όμως δεν θέλει να πάρει και αντιστέκεται στις πιέσεις του Μιχαήλ που της λέει να πάρει τα φάρμακα που της συνταγογράφησε ο γιατρός.

Η μεγάλη έξοδος & η πλαστογράφηση!

Την ίδια ώρα ο Οδυσσέας κάνει τις απαραίτητες κινήσεις για να βρει σπίτι στη Ρώμη και να φυγαδεύσει εκεί την Ηλιάνα με την κόρη της, ενώ εκείνη μετράει τις μέρες μέχρι να το σκάσει στη Ρώμη. Ο Οδυσσέας της εξηγεί πως θα πλαστογραφήσει την υπογραφή του Μιχαήλ, για να μπορέσει να ταξιδέψει και η μικρή Αριάδνη μαζί της κι εκείνη ετοιμάζεται να το σκάσει πίσω από την πλάτη του Μιχαήλ… Ο Οδυσσέας καταφέρνει να πείσει τον Σπύρο να τον βοηθήσει στην πλαστογράφηση του εγγράφου που θα επιτρέψει στην Ηλιάνα να φύγει μαζί με το παιδί της στην Ιταλία, ενώ η Ερση μιλάει στον Οδυσσέα για το ερωτικό μήνυμα που διάβασε στο κινητό του κι αυτός της δίνει μια δικαιολογία που υποβαθμίζει το γεγονός και «αθωώνει» την Ηλιάνα. Ο Σπύρος κάνει την πλαστογράφηση και έρχεται στην Αθήνα όπου δίνει στην Ηλιάνα τη δυνατότητα για να το σκάσει με το παιδί της στη Ρώμη και εκεί να τις συναντήσει ο Οδυσσέας…. Η Ηλιάνα φεύγει μαζί με το παιδί για το αεροδρόμιο για να ταξιδέψει για Ρώμη. Για κακή της τύχη όμως, ο Μιχαήλ επιστρέφει στο σπίτι καθώς έχει ξεχάσει κάτι και ψάχνει να τη βρει. Υποψιάζεται ότι κάτι έχει συμβεί, της τηλεφωνεί και η Ηλιάνα του επιβεβαιώνει ότι τον εγκατέλειψε με το παιδί. Ετσι ο Μιχαήλ συνειδητοποιεί πως διεκδικεί ένα εκβιαστικό διαζύγιο.
Λίγο αργότερα τα νέα για την εξαφάνιση της Ηλιάνας φτάσουν στ’ αυτιά του Ακη, του οποίου οι αντιδράσεις του θα είναι πολύ ακραίες, ενώ η Ναυσικά και ο Αλέκος μεσολαβούν και προλαμβάνουν τα χειρότερα, καθώς ο Ακης απειλεί θεούς και δαίμονες και απαιτεί από τον Μιχαήλ να υπογράψει το διαζύγιο για να γυρίσει η Ηλιάνα πίσω. Ο Μιχαήλ όμως δεν σκοπεύει να συναινέσει σε κάτι τέτοιο. Την ίδια ώρα ο Οδυσσέας μιλάει ανοιχτά στην Ερση και της ζητάει να χωρίσουν, ενώ ο Μιχαήλ ανήμπορος να συγκρατήσει τον θυμό του, εισβάλλει στο ατελιέ του Οδυσσέα και γυρεύει την Ηλιάνα. Οι μέρες περνούν και ο Οδυσσέας επιτέλους συναντιέται κρυφά με την Ηλιάνα στη Ρώμη.